Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/03/2018 - 11/03/2018
18:00 - 16:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 260 лв

Водещ Деви и Ели Шербан


с Деви и Ели Шербан

На разпада на луната  ще се съберем в пространство на обмен, където всяка ще може да прояви онази своя спяща същност, в която потенциалът и тихо чака своето време.

Коя е жената? Нима тя еднолика? Жената е въплъщение на Шакти – онази творческа сила в нас, която ни разгръща в спиралата на разширението и съзиданието. Това е и енергията, която означава сила или да влезеш в силата си и ни движи напред по творческия ни път. Шакти е олицетворение на божествената женска сила, която веднъж отключена се превръща в генератор на подхранваща енергия. Тази сила ние сме приспали в монотонния ритъм на ежедневието и често сме в режим на справяне. А жената е тук, за да цъфти и процъфтява, справянето е просто защитен механизъм. Когато ние жените се събираме заедно се отваря портал, през който от утробата на Божествената майка се изсипва благословия за нас.

Веднъж докоснали се до тази животворяща енергия, ние ставаме неин проводник и позволяваме тя да захранва живота ни, да превърне бита ни в празник.

Този уикенд ще е празник. Дълбоката работа ще преживеем чрез лекотата, която е възможна в присъствието на Божествената милост. Вибрацията от гонга Венера, тибетските купи , раковините, шаманския барабан и камертоните ще разшират измерението ни до фините нива, за да можем да преживяваме директно и да обновим енергията в клетките си. Инструментите ни отвеждат на пътешествие далеч отвъд ума ни, където искрата на чистото познание докосва нещо древно в нас. Пробудено то става основна движеща сила в ежедневието ни. И така справянето се трансформира в творене.

Инструментите които ще използва Ели Шербан са:

Шамански Барабан с ритъма на Земята , който е и ритъма на сърцето –  звука на барабана с този точно ритъм дава дълбока връзка с физическото тяло и се случва физическо освобождаване на наши травми и болезнени състояния .

  • Раковини – естествени ръковини от морето , мощния звук на Раковините деиства най вече на нашето магнитно поле и Аура , звука подобен на завук от Рог освобождава нашата Аура от външни влияния и чужди програми
  • Планетарен Гонг с херците на планетата Венера – звука на Гонга ни отвежда  дълбоко в нашето вътрешно простанство , въздействието му е както върху физическото тяло , така също и емоционалното ни тяло , преживяваме осъзната връзка със самите себе си и индивидуално вътрешно пътешествие .
  • Камертони – звука на камертоните ни дават вътрешна хармония и баланс . Техните елегантни звуци водят до мощно прочистване на нашите финни тела . В резултат на което ние чустваме физически обновление , хармонизиране и усещане за потока на самия Живот вътре в самите нас .

Ще преживеем едно вътрешно пътуване в Царството на сърцето водено от умението на Деви и с помоща на Сакралния Звук

Тази практика е за всяка жена, която желае да:

Празнува живота си на жена

Да спре да се справя и да започне да твори и да процъфтява

Да се почувства жива, желана, красива и магнетична

Да се подхрани от други жени

Да работи върху личните си теми в защитена среда

Да се почувства свободна

Обмен – 260 лв

Повече информация – 0894488808

Записването става с превеждане на 30 % капаро. Повече на https://trinityretreathouse.com/reservations/

Включва – 2 нощувки, 2 закуски и 2 вечери в изключителната атмосфера на Тринити.

Всички практики, ритуали, медитации с Деви и Ели Шербан

Подарък за всяка – био етерично масло на 11 луни – www.11-moons.com

Повече за Деви – www.deviflow.com/devi