Настаняване

Всички стаи в Тринити са тематични и създадени с много любов и внимание към детайла. Те разполагат със собствен санитарен възел и тераса с прекрасна гледка. Къщата разполага с общо 21 места за нощувка, разпределени по следния начин:

Стая Цветето на живота на партер –   1 спалня и 1 единично легло; Стая Тантрика първи етаж – 1  спалня; Стая Небе първи етаж – 1 спалня и 1 легло персон и половина +1 издърпващ се матрак; Стая Буда – 2 единични легла и едно двуетажно легло. Подходяща както за 4- ма възрастни, така и за 2- ма възрастни и две деца; Стая Маковете – 3 единични легла; Стая Уют – 1 спалня; Стая Върховете – 3 единични легла.

Свободно настаняване

Свободно настаняване е възможно като част от инициативата ни “Да хванеш Гората”, която се провежда през топлите месеци на годината от май до септември.

Посетителите на Тринити ще могат да идват сами, или с близки. Ще бъдат настанявани самостоятелно или с още един човек в стая, но само ако идват заедно, или са семейство.

Цената е 60 лв на ден, на човек и включва закуска, вечеря. Йога практиките се заплащат допълнително.

Нощувка без храна

лв40на човек
  • споделено настаняване

Нощувка без храна

лв60на човек
  • самостоятелно настаняване

Нощувка с 1 хранене

лв55на човек
  • споделено настаняване

Нощувка 2 хранения

лв75на човек
  • споделено настаняване

Нощувка с 1 хранене

лв75на човек
  • самостоятелно настаняване

Нощувка с 2 хранения

лв95на човек
  • самостоятелно настаняване
* За груповите събития се доплаща и наем на залата.

 

Деца до 1 год се настаняват безплатно, ако спят при някой от родителите

Деца до 3 г, които са на самостоятелно легло плащат 50% от таксата за настаняване, като не им се взема такса за храна.

Деца до 3 до 10 г, които са на самостоятелно легло плащат 50% от таксата за настаняване и храна.

Деца от 10 до 16 г. които са на самостоятелно легло плащат 75% от таксата за настаняване и храна.

 

Стая Тантрика – за двама

В тази светла и уютна стая ще се почувствате като на меден месец. Независимо дали споделяте пространството с любимия човек или с любимия си Аз, стаята предразполага към пълно уединение по всяко време на денонощието. Винаги на разположение са чаени свещи и натурални ароматни индийски пръчици, които ще превърнат стаята в храм. Сърцата са навсякъде – от ръчно изрисуваното огледало, до висящите орнаменти, за да ни напомнят за неугасващата сила на любовта в най-чистата и форма. Ако не сте влюбени, то със сигурност ще се влюбите в Живота, само след една нощ в тази магическа стая.

Стая Небе – за трима

Тази синя стая съчетава в перфектен баланс всички природни елементи – небето, земята, пространството, водата и слънцето. През прозореца на небесносинята стая се открива гледка към планината и вечнозелената борова гора, долавя се ропота на малката рекичка наблизо, а слънцето те гали нежно с лъчите си. И наистина хармонизирането на всички елементи носи прекрасното, успокояващо усещане сякаш се рееш в кристално, безоблачно синьо небе. Веднъж почувствали тази хармония, тя остава с вас през целия ден, за да можете пълноценно да се насладите на престоя си тук.  Със спалнята и отделното легло, стаята е идеална за семейства с едно или две деца.  Има опция за допълнително легло, така че и най-голямото семейство може да бъде приютено тук.

Стая Буда – за четирима

Всички легла в тази стая са изписани с една от най-древните и най-силни мантри – Ом мани падме хум (Съкровището е в лотоса, съдържа всички учения на Буда). Това е разпространен метод за увеличаване силата и въздействието на мантрата – била е изписвана върху скали и молитвени камъни още от дълбока древност. И наистина – още с прекрачването на прага на стаята се усеща тази енергия на благоразположение, доброжелателност и състрадание, сякаш сте попаднали в древен будистки храм.  И това не е случайно – четирите легла в тази стая са идеални за хора, които идват тук сами или с приятели, и имат желанието да се запознаят и сближат с други хора със сходни интереси и виждания. Малките насочващи нощни лампи на всяко легло ви позволяват да четете, без това да пречи на останалите в стаята, а преобладаващият цвят – пепел от рози и лика на Буда от стената ще ви предразположи към пълно отпускане и отдаване. 

Две единични легла (които стават на спалня) и едно двуетажно легло

Стая Маковете – за трима

Още с влизането в тази стая ще се изпълните с усещане за пролет, свежест и полско ухание, независимо от климатичните условия навън. Трите легла могат много лесно да бъдат конфигурирани според нуждите ви – три отделни легла, спалня и едно единично легло, че защо не и трите легла заедно. Маковете, които сякаш току що са разтворили своите прекрасни червени цветове, ви потапят сред хармонията, спокойствието и благоуханието на живота. Иначе казано – цялата обстановка носи пролетно настроение, усмивка и уют на теб и на хората, с които ще споделиш престоя си тук. А най-хубавото е, че това чудно усещане остава с теб много след като сте напуснали стаята!

Стая Уют – за двама

Името на тази стая казва всичко – тя е толкова уютна и топла с невероятна гледка към върховете Ботев и Марагидик, тъй като е разположена на 3-тия етаж на Тринити. Столовете на терасата предразполагат към съзерцание на високите върхове, които създават усещане за безкрайност и величие. Стаята разполага със спалня и е подходяща както за двойка, така и за близки приятели, или за единично настаняване. Ръчно рисуваните мебели създават приказно и романтично настроение.

Стая Върховете – за трима

Прекрасните дървени мебели в тази стая ви потапят в топлата, уютна обстановка на aвтентичен български дом, докато гледката към планинските върхове през прозореца спира дъха ви с неповторимата си красота. Именно затова тази стая е толкова уникална – съчетава едновременно усещането за простор, безкрайност, величие, с комфорта, уюта и топлината на дома. Гледката към старопланинския първенец Ботев и целия планински масив е завладяваща – мигновено губиш представа за време и пространство и се оставяш да бъдеш носен от песента на вятъра и аромата на борова гора. А в същото време малката рекичка отдолу ви приканва със закалчивия си звън. Прекрасната вана в банята ви очаква, за да се потопите в хармонията и пълнотата на момента, а вторият душ до ваната позволява да споделите банята с любимия човек. С помощта на ароматни пръчици и чаени свещи, които са консуматив, в стаята ще се отпуснете напълно.

Стая Цветето на Живота за трима

Мини апартамент от свързани две стаи. Двойна спалня и единично легло в съседната стая, делящи обща баня и тоалетна.

Стая Цветето на Живота е сърцето на Тринити. Както от цветето на живота започва цялото творение, така и от тази стая започва Тринити. Обикновево тази стая е за преподавателите. Само тя има собствен изход към задния двор и позволява на настанените там малко повече уединение.

Преди години, когато Тринити започва да се изгражда, на мястото има само една малка къщичка. От нея тръгва всичко. Сега от нея е запазена само тази част. Коренът, сърцето, мястото, където се усеща цялата къща.

Понякога, когато лежа в притихналата къща, именно в леглото в тази стая, мога да усетя пулса на Тринити. Това място не е обикновено. То има собствена душа, която може да се усети, когато човек е напълно сам и в тишина. Усеща се гостоприемният пулс на къщата, дала подслон на толкова много гости през годините.

Залата

Градината