Да хванеш гората

През годините сме получавали множество запитвания за самостоятелно настаняване извън организираните събития, защото един път стъпил в „Тринити“ у всеки остава вътрешен порив да се върне отново. Летните месеци са пред нас, гората ухае на свобода и ние с радост ще ви посрещнем в нашия дом. Пакетът за индивидуално посещение ви дава възможност да споделите домашния уют на „Тринити“  за минимум 2 нощувки през седмицата. Настаняването включва две вегетариански хранения на ден и още нещо…

Как изглежда перфектният ден?

Да се движиш в красив танц с природата е неземен дар, който ще ти даде вътрешна увереност, фокус и баланс между сeтивността на душата и неспокойния ум.

Ще те настаним в една от седемте уютно подредени и заредени със спокойствие стаи. Слънцето ще те буди нежно, за да ти напомни, че в просторната ни зала за йога те очаква сутрешна практика, с която да отдадеш почит към тялото и ума. Те са твои верни спътници и имат нужда от внимание и грижа. Нашето желание е да ти помогнем да изградиш дневен режим – една от тайните за пълноценен и осъзнат живот. Блаженството продължава с домашно приготвена закуска, която е съобразена с нуждите на тялото – свежа и питателна.

Е, вече си готов за живота! На твое разположение са споделените простраства в къщата, цветната градина и гората. Дали ще решиш да работиш, да отпочинеш или и двете, тук ще се усетиш подкрепен и обгрижен. Ако имаш желание, през деня можеш да получиш терапия от Мокша.

Терапия с Мокша
Тай масаж
Остеотай
Китайска медицина

Свечерява се… Песента на щурците те приканва да забавиш темпото. В трапезарията те очаква топла, ароматна вечеря. Можеш да я споделиш или да намериш свое кътче, в което да се насладиш на вкуса и тишината. Вечерният огън край реката ще те подготви за топлата прегръдка на нощта. И така до сутринта, когато магията ще започне отново.

Това, което ви предлагаме е дом извън дома. Без излишни претенции, но с отношение! Каним те да станеш част от голямото семейството на „Тринити“.

Децата са добре дошли!

Лятото е един от предизвикателните периоди в годината за всички родители. От една страна искаме да се радваме на дългите, слънчеви дни, да прекараме повече време с децата си, но и да бъдем продуктивни. Възможността за свободно настаняване в „Тринити“ е точно за теб.

Децата ще са в защитена среда, сред природата, докато възрастните се възползват максимално от покоя, който пространството им предлага. Заедно, но по отделно е един от най-естетсвените начини да изградим у децата самостоятелност без да се чувстват изоставени. Споделянето на ежедневието с децата ни неусетно се превръща в екипна работа, чийто плодове ще берем по-късно.

Настаняване

В една стая ще бъдат настанявани максимум по 2-ма души и то само ако се познават и идват заедно. Изключение правят семейства с деца, които също могат да бъдат в една стая.

А ето и нашият жест към всеки, който реши „ Да хване гората“. Макар че повечето хора ще бъдат настанени самостоятелно, ще плащат цена като за споделено настаняване, което включва нощувка и две хранения. Към това прибавяме и сутрешната практика в слънчевата ни зала за йога. Цената за това блажено прекарване е 60лв / ден.

Ако решиш, че не желаеш да практикуваш сутрин, цената ще бъде 50лв / ден. Ако с вас има дете, то ще бъде настанено при специални условия.

Настаняване

Инициативата „Да хванеш гората“  ще стартитра на 01.06.2020 и ще бъде отворена до края на юни, с възможност да бъде продължена за целия летен сезон.

Посещението ще е възможно само след предварително записване чрез електронната ни форма за резервации.

За повече информация може да ни се обадите на:  +359894488804  или да ни пишете на: info@trinityretreathouse.com

Надяваме се скоро да се видим!