Кои сме ние

Още с първото си посещение тук усетих това място като мой духовен дом.

Клиент на Тринити

Какво е Тринити?

„Тринити“ е ритрийт център, който се намира сред живописна природна местност до малка река. Разполага с уютна зала за йога и със сауна. Тук можеш да караш колело, да се разходиш из чудната природа, да отидеш до близкия басейн и да се насладиш на вкусотиите на Йонка, която е нашата богиня в кухнята. Децата също са добре дошли и се насърчава тяхното съзнателно израстване.

Сигурни сме, че вече вкуси частица от преживяването „Тринити“. Виж предстоящите ни събития и ела да се насладиш на остатъка от този Рай.

Предстоящи събития

„Едно вълшебно място, сътворено с много любов и изпълнено със съзидателност!“

невидимият домакин на Тринити

Кой стои зад Тринити?

Здравейте и добре дошли в моя дом Тринити.

Аз съм Moкша и се срещнах с йога преди почти 20 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Изучавал съм аюрведа, международно сертифициран преподавател съм по крия – хатха йога и пранаяма и съм завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.

Имам магистърска степен по Медицинска рехабилитация. Сертифициран 3-та степен юмейхо терапевт съм. Преподавам и асистирам на международни обучения по Тай масаж и Остеотай. Активно развивам неконвенционалната рехабилитация в България. Изучавам и практикувам Китайска медицина.

Баща съм на две прекрасни деца, бивш и настоящ мъж на невероятни жени.

Какво е Тринити за мен?

За мен Тринити е проект, който ме вдъхновява и радва, защото помага на хората да намерят себе си и да осъзнаят кои са. Макар и с много от гостите в Тринити да не се виждам лично, винаги с особено внимание се отнасям към събитията, които се провеждат в Тринити. Да бъда “невидимият” домакин на Тринити е голяма чест и отговорност и много пъти съм се чудел кой кого притежава? Защото за мен Тринити има собствено съзнание и дух и аз само стопанисвам мястото.

Още от създаването си Тринити винаги е било групов проект. Екипът ни е малък, но ефективен и за мен е удоволствие да работя с тези хора. Макар, че основната отговорност е моя, бих искал специално да благодаря на Деви, Йонка, Пепи, Албена и Елисавета за огромната помощ, която оказват, за да се случва Тринити.

Тринити съществува благодарение на и за хората, които го посещават. В този ред на мисли, бих искал да изкажа най-искрената си благодарност на преподавателите, които идват да провеждат събитията си в Тринити. Те са проводник на промяната, към която се стремим и благодарение на тях благата вест за един потенциално различен свят достига до много хора, които посещават ритрийтите в Тринити.

Ако кажа, че Тринити е школа по Йога, бих бил прав, но не съвсем, защото макар Йогата да е основен фокус (и моя голяма любов), Тринити е отворено за практики от различни традиции място. Единственото условие е те да са проводник на хармонията и равновесието, от което света ни се нуждае в тази луда епоха.

Идеята да създадем Тринити дойде през 2012 защото след много проби и грешки, така и не намирахме дискретно място в България, където да провеждаме ритрийти в безопасна, вегетарианска, “чиста” и лишена от осъждане среда, а бяхме посещавали подобни места в чужбина. Сега вече има повече такива структури, но Тринити си остава един от първите автентични ритрийт центрове в България.

Моят дом е и ваш. Ще се радвам да сте наши гости