Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/04/2018 - 05/04/2018
18:00 - 16:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 425 лв

Водещ Мартина Велева

Резервирай


ЙОГА РИТРИЙТ ЗА ДЕЦА

Детски ритрийт  8-13 г., по време на априлската ваканция , 1-5 април, 2018

Децата също имат нужда от ритрийт – оттегляне от натовареното ежедневие, в пространство за уединение със себе си и природата. Терминът „ритрийт“ съдържа в себе си различни значения и всички те са свързани с идеята за сигурност и временно оттегляне от ежедневната заобикаляща среда, с намерението за потопяване в  тема с определена насоченост в посока на уединение или групово преживяване. В съвременния начин на живот, ежедневието на децата е също толкова натоварено, както при възрастните.

Затова съсздадохме програма адаптирана специално за деца, която развива у тях умения и навици за справяне със стреса, умения за релаксация, балансиране на емоциите, събуждане на ресурсите, пълноценен начин на живот, здравословно хранене и поддържане не баланс в ежедневието.

Ритрийт обикновенно се провежда на отдалечени места в природата, съобразени с посоката на водещото намерение. Сред красивата атмосфера на Тринити ритрийт хаус, през много игри и приключения, децата ще имат възможността да събудят потенциала и заложбите си.

 

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ
Преподаваме през най-иновативните методи

Със специално създадените игри и тематични модули, всяко дете ще бъде удовлетворено и заредено. От спортни игри, йога, приключенски мисии, ориентиране в планината, до творчески ателиета изпълнени с много креативност и себеизразяване, всичко това специално адаптирано за целите на програмата – да развият умения за пълноценното общуване.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, вашето дете ще може да открие и развие своите силни страни и да се научи да се изразява през изкуството, театаъра, тялото и да развие креативността си.

 

ДЕТАЙЛИ ЗА АКАДЕМИЯТА, КОГА И КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДА?

Академията ще се проведе от 1 до 5 април, 2018г. в Тринити ритрийт хаус, гр. Априлци.

Ритрийт център е място сред живописна природна местност, в което има места за нощувка със съвременни удобства, зала за семинари, уъркшопи и практикуване на йога или друга духовна практика. Ритрийт центровете разполагат със собствена кухня, където се приготвя здравословна вегетарианска храна за участващите в ритрийт курсове. Чрез съчетаване на интензивна практика, здравословна храна и отмора сред природата, в ритрийт центровете човек се отделя от ежедневието, за да се вдъхнови и да се зареди с живителна енергия – Прана. Центърът  е пример за добруване и живот в общочовешките ценности и добродетели.

Група от 10 до 12 деца на възраст 8–13г. Заниманията се провеждат в зала, специално наета за академията, както и навън сред природа.

 

ЦЕНА

Таксата за участие в академията е 425 лева на дете и покрива:

– Двама професионални обучители
– Практики по йога за деца
– Цялото обучение по модулите на академията за 5 дни
– Материали за работа по време на академията
–  Четири пълни храноднена и нощувки в йога ритрийт център Тринити
– Ползване на зала
– Застраховка на детето

– 5 % Аз и приятел
– 10 % второ дете от семейство

След записване в академията се заплащат 80 лева капаро (които не се възстановяват при отказване в последствие).

Останалиата част от таксата се заплаща до 1 седмица преди провеждането на академията.

Минималният брой участници в групата за провеждане на академията е 8 деца!

За повече информация и записване се свържете с:
info@jagadamba.bg
0889 94 96 83