Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/04/2021 - 18/04/2021
14:00 - 14:45

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите!220 лв.(ранно записване до 31 март); 260 лв( след 31 март)

Водещ Калата и Стойчо


Каним ви на едно необикновено събитие – един уикенд през, който ще усетим и разберем за силата и въздействието на звука.Ще си правим аура камера,за да видим как вибрациите и практиките ни се отразяват на чакрите и аурата. Ще се балансираме и хармонизираме, слушайки звуколечебни инструменти (гонг и тибетски пеещи купи), които имат мощно, комплексно и дълбоко изчистващо въздействие върху етерното ни тяло. Ще отключим блокажите и ще задълбочим усещането за хармония, като работим с тялото си със специално подбрани дихателни упражнение ,асани и мантри. По време на целия ритрийт, всеки от участниците ще може да си направи няколко снимки на аурата преди и след практики.

Всичко в нашия свят е вибрация. Човешките тела, заобикалящите ни предмети, храната – материята, планетите – всичко е едновременно вълна и частица,както е доказано от квантовата физика.

Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради наслагващите се звуци ,които създават обертонове,които активират едновременно двете мозъчни полукълба и съзнанието става еднопосочно. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, остава само чистотата на вътрешния ни глас. В нас изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия Аз.

Единият гонг е тониран на вибрацията на слънцето,съответстващо на 3та чакра- слънчевият сплит. Вторият е специално изработен с вибрацията на планетата Меркурий, съответстваща на гърлената чакра.

Йога позициите (асана) имат директно влияние върху физическото, емоционалното и психичното ни тяло. По време на този ретрийт ще се проведе една встъпителна практика за балансиране и хармонизиране на телата ни. След това ще обсъдим и ще научим специални дихателни техники свързани със звука и вибрациите и ще се научим на изначалните звуци (мантри) резониращи на определените чакри.

Втората йога практика ще бъде специална Кундалини йога предавана от учител на ученик. Тя е съчетание от йога асани, дихателни техники и мантри. Има за цел да издигне нашата живителна енергия към по-високите вибрации, като по този начин директно променяме цялостното си състояние във всички аспекти физически, емоционално и психологически.

 

Какво е включено в цената:

– две нощувки в двойна стая в ритрийт център Тринити в Априлци

– 2 закуски , 2 обяда и 2 вечери – вегетарианско меню

– 2 асана йога практики, 2 вечерни медитативни практики със звукотерапия с гонг и тибетски купи и други инструменти.

– беседа за философията на йога , значението на звука и връзката му с чакрите.

– измерване на аурата за всеки участник с Аура Камера.

 

Кога: от 16.04 до 18.04 2021г.

Къде: Тринити ритрийт център, гр. Априлци

 

Програма:

ДЕН 1: петък 16 април

14:00-19:00 Пристигане и настаняване.Време за Аура камера

19:00 – 20:00 – Вкусна Аюрведична вегетарианска вечеря

20:30 – Звукотерапия и медитация с гонга и тибетски купи

 

ДЕН 2: събота 17 април

8:30-9:45 Сутрешна йога

10:00 – 11:00 – Вкусна Аюрведична закуска

11:30 – 13:30 – разходка, свободно време,аура камера

13:30 – 14:30 – Вкусен Аюрведичен обяд

14:30 – 16:00 – беседа за значението на звука и техники за активиране на чакрите

16:00 – 18:00 – време за почивка, свободна програма,аура камера

18:00 – 19:00 – Звукотерапия и медитация с 3 гонга и тибетски купи

19:00 – 20:00 – Вкусна Аюрведична вегетарианска вечеря

20:30 – спонтанна програма по желание на групата

 

ДЕН 3: неделя 18 април

08:30-9:45 – Сутрешна Йога с пеене по чакрите 

10:00 – 11:00 – Вкусна Аюрведична закуска

11:00 – 12:00 – свободно време,аура камера

12:00 – 12:30 – Дихателни техники

12:30 – 13:30 – Вкусен Аюрведичен обяд

14:00-14:30 – Кръг на споделяне и отпътуване/Време за въпроси и отговори

Програмата подлежи на промяна в зависимост от желанията на групата и настроението 🙂

 

Цена: 220 лв.(ранно записване до 31 март); 260 лв( след 31 март)

 

Записването става директно при водещите на семинара!!! Необходимо е заплащане на капаро: 100 лв., което се заплаща се директно на водещите!

За повече информация: kalatayoga@gmail.com

Калата 0886736647

Стойчо 0879180288 

 

Водещи:

Калата

Източните философии занимават Калата още от ранна детска възраст. Баща му го възпитава, четейки му детска адаптация на Бхагавад гита. На 5 годишна възраст започва да практикува карате и за периода от 10 години участва в множество демонстрации. В гимназията живота го среща с дългогодишно практикуващи йоги, което запалва интереса му към ню ейдж философията и медитациите. Като възрастен, Калата се обръща към Хатха йога за да възвърне натуралните си жизненост, емоционален баланс и концентрация. Впоследствие езотеричната му практика се разширява, преминавайки през посвещения в Рейки,Дао и Тантра , а Хатха йога става негово ежедневно занимание. Интересът му към йога не спира до там – Калата експериментира с различни стилове като Виняса, Ащанга и Ин йога. Има опит в практиката на съзерцаване слънцето. В момента завършва Рехабилитация в медицинския университет в София. Сертифициран е към Йога Алианса с 300 часов курс.

Стойчо

Срещата със Стойчо Георгиев ще ви даде възможността да изследвате своята Аура, да проследите взаимовръзката между емоции и болест и да намерите пътя към здравето. Няколко йога практики подтикват Стойчо да промени ежедневието си коренно, в преломен момент от живота му. От тогава практикува йога всеки ден. По естествен път при него достига информацията за Аура камерата и той започва да използва тази технология, за да помага на хората да видят невидимото поле, в което живеят. Стойчо Георгиев е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Разполага с един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния Път, а да бъде катализатор на техните процеси. Според Стойчо така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване. Любимата част от работата му е контактът с хората, взаимодействието с тях и възможността да обогати личните им преживявания и разбирания по научен и доказан метод.