Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/01/2023 - 15/01/2023
17:00 - 12:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при организаторите на събитието!!! тел: 0889777316 E-mail: office@sirmatravel.bg

Водещ Катерина Дукова и Александър Георгиев

Резервирай


✨Заповядайте да се потопим в лечебната сила на звука, ще се свържем с мъдростта на тялото си и със силата на дъха си.
🧘‍♂️С помощта на йога и разнообразни движенчески практики ще изградим по-дълбока връзка със същността си. 🌬️Ще работим интензивно с дъха, като го изследваме и преплитаме с движението.
🎼Подготвили сме също водени медитации, звукови релаксации, сесии по звуколечение и екстатични танци.
🏡Далеч от високото градско темпо, ще си позволим да притихнем, да релаксираме и да се презаредим с енергия. Ще се отдадем на движението и звука, чрез които ще изследваме вътрешния си свят и нашата връзка с него. Заедно с дъха, те ще бъдат средства за себепознание, заземяване и за изграждане на по-дълбока осъзнатост.
⚒️Като резултат, ще създадем инструменти, които да използваме трайно след края на преживяването ни.
👉Ще потърсим отговори на въпроси, сред които:
❓Коя е зоната ми на комфорт?
❓Колко склонен/склонна съм да я напускам?
❓Къде е моето тяло?
❓От какво движение има нужда моето тяло в момента?
❓Какво се случва с тялото ми докато се движа?
❓Къде е моят дъх?
❓Каква е връзката между дъх и движение?
Какво включва Sound relaxation and conscious movement retreat?
✔️сутришна йога практика
✔️водена медитация
✔️appreciation workshop
✔️две движенчески практики, в които ще изследваме качеството на движение и взаимовръзката между дъх и движение
✔️звукова релаксация
✔️звуково пътешествие
✔️сесия по екстатични танци
💲370лв.
👉Движенческите практики ще ни позволят да излезем от ума и да насочим вниманието си в тялото.
✨Сред основните ползи, които те носят са развиването на креативност и умения за импровизация. Те ни помагат да развиваме своя уникален почерк и стил на изразяване в света.
👉Appreciation workshop е практика, в която се свързваме дълбоко със значението на сакрален за нас предмет и се учим да го оценяваме истински. ✨Вдъхновена от ритуални и церемониални практики, уъркшопът се изпълнява в тишина и ни помага безпристрастно и в паралел да наблюдаваме себе си, другите и околната среда. Той също така създава възможност за преминаване отвъд зоната на комфорт и разширяване на личните лимитиращи вярвания и ограничения.
👉Звуковото пътешествие е практика, комбинираща многобройни звуци, всички с различни честоти и вибрации, всеки от тях резониращ с различни части на тялото.
✨Целта е отвеждането на хората в състояние на пълна релаксация, дълбоко отпускане и свързване с вътрешния свят.
🦋Информация за водещите:
🤸‍♀️Катерина Дукова е преподавател по йога и мултужанров артист. Занимава се с йога от 2010 година, като през 2021 решава да предприеме крачка към преподаването. Води класове по хатха йога, като основен фокус в практиките ѝ е изследването на взаимовръзката между ума и тялото. Личната мисия, която следва като преподавател по йога, е да показва на учениците си дълбочината на практиката, както и красивите места, до които можем да достигнем през нея. Намира за особено интересни взаимодействието между йога, звук и достигане до състояние на пълна релаксация.
В амплоато си на артист, Катерина е част от трупата на Театър на сетивата София, а в последната година е силно мотивирана да използва танца и движението като инструменти за себеизразяване. В артистичния ѝ арсенал са включени както театъра и танца, така и рисуване, писане и пеене. Вярва в безкрайния творчески потенциал на всеки един от нас и чрез работата си се старае да провокира неговото използване.
🧔‍♂️Александър Георгиев е мултижанров композитор, артист и музикален продуцент. Известен под артистичния псевдоним SOUL1ST, Алекс комбинира филмова музика с етно елементи и съвременно звучене с ритуални такива. Музиката му може да бъде описана като музикално пътешествие, което създава образи и отвежда въображението до нови измерения. Тя е подходяща както за екстатични танци, така и за дълбоко, медитативно, звуково изживяване. Като творец, той е силно свързан с лечебната сила на звука и следва мисията си да я разпространява.
Алекс също е от екипа на Театър на сетивата София, където освен в сетивните и перфомативни направления, взима активно участие в композирането на музика за спектаклите и създаването на звукова среда. Той също така участва в музикални импровизации на живо, изследващи възможностите на звука и въздействието му върху състоянието на човека. За него музиката е генератор на емоции, стимулатор за въображението и средство за трансформация на състоянието.
⚠ Подробна програма получавате след като се запишете за ритрийта.
⚠ При записване ще получите списък с необходима екипировка.
⚠ Събитието ще се проведе при записани минимум 12 души.
⚠ Краен срок за записване е 10.12.2022г.
📌За повече информация за лагера и допълнителните активности не се колебайте да ни потърсите.
☎Свържете се с нас на:
тел: 0889777316
E-mail: office@sirmatravel.bg
✨ „Дивото зове“ е агенция за пакости, която предлага лагери и преживявания за любители на спорта и природата.
🔊 Събитието се организира съвместно с туроператорска агенция „Сирма Травeл“