Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/03/2023 - 12/03/2023
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите на семинара!!! ВАРИАНТ 1 - 3 нощувки: 549лв за ранно записване до края на 2022г.; цена 599лв до 25 януари, 2023г.; цена 640лв до 25 февруари, 2023г. ВАРИАНТ 2 - 2 нощувки: цена 399лв за ранно записване до края на 2022г.; цена 459лв до 25 януари, 2023г.; цена 499лв до 25 февруари, 2023г.

Водещ Нели Арабаджиева и Мария Илиева

Резервирай


🌿 Един ритрийт с Мари и Нели, който ще бъде посветен на изцелителните сили вътре в нас.
🧚‍♀️ Почти всеки човек в наше време има своя тема – емоционална, психологическа или физическа, която има нужда от изцеление или профилактика.
🧚‍♀️ Това ще бъде пътешествие към преоткриването на собствената огромна лечителна сила.
🎯Ритрийтът започва на дата, която астрологично носи предпоставки за събуждане на лечителя в нас и ще опитаме максимално да се възползваме от планетарните аспекти.
⭐️На 9-ти март 2023 г. Луната ще бъде в точна опозиция с Хирон(раненият лечител) и Юпитер(голямото, многото, духовният път, духовният учител).
🌿Ще посветим 3-4 дни в грижа за себе си, за нашето тяло, дух, душа.
Всички практики ще бъдат оздравителни и насочени навътре към нас самите.
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
💲 ЦЕНИ и Възможности за участие:
📍ВАРИАНТ 1:
💥3 нощувки, храна вегетарианска 3 пъти на ден, включени всички практики /2 астро арт практики с рисуване с акрил и акварел , 1 практика с Нели констелация, 3 практики с йога, 1 вечерна взиране в свещ, 1 арт практика /за цветето на живота/ с Мари, две практики с откриващ и закриващ кръг с Нели и Мари с мандали талисмани/,
⚠💸 с цена 549лв за ранно записване до края на 2022г.
💸 с цена 599лв до 25 януари, 2023г.
💸 с цена 640лв до 25 февруари, 2023г.
📍 ВАРИАНТ 2:
💥2 нощувки, храна вегетарианска 3 пъти на ден, включени всички практики /1 астро арт практика с Нели и Мари с рисуване с акварел и акрил, 1 следобедна констелация с Нели, 1 вечерна взиране в свещ, 2 практики йога с Нели, закриващ кръг с талисмани мандали с Нели и Мари/
⚠💸 с цена 399лв за ранно записване до края на 2022г.
💸 с цена 459лв до 25 януари, 2023г.
💸 с цена 499лв до 25 февруари, 2023г.
⚠цена за придружител, без участие в практики – на половината, настанен в стаята на участника, случва се, ако останат свободни места след ранното записване/
⚠ОТСТЪПКИ:
* за приятели заедно, по 10лв за всеки участник
* по 10лв за всички от чата на астро арт клуб багра
***Евентуални възможности за ТАРО АРТ с Божана и за ЛИЙЛА с Оля Гранкина /с доплащане- ще потвърдим дали ще ги има, когато приближи времето
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
ПОДРОБНОСТИ:
🧘‍♀️ Практики с Нели:
✔️ Класическа йога всяка сутрин: Класическата йога е лека и достъпна за всеки практика. Тя е изцяло подчинена на първия принцип в Йога – Ахимса, който означава „ненасилие“.
Утрините практики с Нели дават свеж старт и възможност да се постигне вътрешно спокойствие и подходяща настройка за предстоящия ден.
✔️ Тратака /на 11 март вечерно/: Тратака е традиционна йогийска медитативна практика чрез взиране в свещ. Успокоява ума, пречиства и лекува очите, балансира и отваря третото око, дава възможност за дълбоки вътрешни прозрения.
✔️ Семейни констелации /на 11 март следобяд/ : семейните констелации са терапевтичен метод, разработен от немския психолог Берт Хелингер. Методът може да се използва при най-разнообразни теми и проблеми поставени от клиента. Методът не е панацея, но е много ефективен и често предлага различна перспектива към дадена ситуация, чрез използването на лечебни/ритуални движения и фрази. Особено успешно методът работи при групова практика. Дългогодишният опит на работещите със семейни констелации показва, че по време на групова практика, това, което се случва по някакъв начин е полезно за всички, които участват в „полето“ на констелацията, вкл. за водещия.
✨ Астрологични и астро-арт практики:
✔️ 9 март: ОТКРИВАЩ КРЪГ Астрологична беседа, посветена на Хирон, Юпитер и Луната, и аспектът между тях, който провокира възможността да преоткрием лечителят в себе си. Кратка практика за свързване с планетите с Нели.
Изобразяване на арт татуировки с къна с Мари, свързани с беседата и темата на ритрийта.
✔️ 10 март: астро-арт ателие (акварел), посветено на лечителят в нас (1-ва част). Ателието включва астрологична беседа и медитация с Нели, последвани от творческа практика с Мари.
✔️ 11 март: астро-арт ателие (акрил), посветено на лечителят в нас (2-ра част). Ателието включва астрологична беседа и медитация с Нели, последвани от творческа практика с Мари.
🎨 Практики с Мари:
✔️ Откриващ кръг на 9.03 – рисуване с къна
✔️ Астро арт, съвместно с Нели на 10 и 11 март
✔️ Трансформираща практика с рисуване декорация върху саксия, в която да посадим нашето лечебно семенце на цветето на живота, на 10март следобяд
✔️ Закриващ кръг с изработка на талисман мандала от прежда, закодиране на придобитата лечебната енергия с наричане
*Възможност за релаксиращи масажи с Илинка
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Програмата:
Всеки ден:
8-9 сутрешна йога
9-10 закуска
10-13 астро арт с Нели и Мари
13-14 обяд
14-16 почивка и разходка
16-19 следобедна практика
19-20 вечера
20-21 вечерна практика или игри и седянки с раздумки
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
За водещите:
🧚‍♀️Нели Арабаджиева – Калея : астролог, преподавател по класическа йога и водещ в метода семейни констелации. Нели се занимава с йога от 2005г. Завършила е за инструктор в престижния Институт за изследване на йога Кайвалядама (Лонавла, Индия). От 2015 г. практикува като астролог. От 2021 г. работи със своите клиенти, освен чрез астрологичните си познания и познанията си за човешката психика и специфика, придобити по пътя на йога, така и чрез метода семейни констелации. От 2020 г. заедно с Мария Илиева от ателиета БАГРА разработват автентичен метод за работа, който комбинира астрология и творчество. Двете с Мария продължават да развиват астро-арт ателиетата, които се провеждат в БАГРА всеки месец, както на живо, така и онлайн. Това по естествен начин прерасна в идеята за ритрийт, в който в рамките на няколко дни да се постигне по-дълбоко потапяне в магията на творчеството, астрологията и терапията.
🧚‍♀️Мария Илиева – Мари: основател на арт релакс студио БАГРА.
Мисия – вдъхновител!
Творец по призвание, архитект по професия, с две висши образования в УАСГ /инженер конструктор и архитект/, съчетава в хармония рационалното и творческото, организатор на събития, проекти, процеси, мениджър на събития и ритрийти, креативен изобретател на разнообразни ателиета.
През 2017г основава творческо ателие БАГРА с над 50 вида изкуства и занаяти и над 25 водещи творци на живо и онлайн за целия свят.
Сертифициан женски и лайв треньор, водещ и организатор на над 20 ритрийти из цялата страна в планински и морски райони, с различни водещи и приключения, включително организирана езда, с опит в над 3000 ателиета и работилници, над 10 лета с лагери с творчество за деца и възрастни. Мотиватор и вдъхновител на много хора да променят живота си, да разкрият потенциала си, да открият себе си и да заживеят в мисията си и в потока. Владее всички видове изкуства и занаяти, практикувани в студиото и общува на английски, руски и български език. Създава уникални трансформиращи авторски ателиета, съчетаващи себепознание, интуиция и творчество. Съвместно с Нели създава астро арт ателиетата, които имат вече 2 години практика и много последователи.
🧚‍♀️Илина Стоянова – ще има възможност да си правите масажи – заплащането е на място и не е включено в пакета, масажите са по желание и предварителна заявка – 60лв за 1 час
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
ЗАПИСВАНИЯ:
⚠ /не пропускайте ранните записвания с намаления до края на годината!/
Напишете лично съобщение до страницата на БАГРА или до НЕЛИ или МАРИ
⚠ Събитието ще се проведе при минимум записани 10 души с ранно записване.
📌 Ритрийт Център Тринити, Априлци
Имейл: bagra.tvorec@gmail.com
☎️ 0895 764 357
Резервацията на място става със 100лв капаро /невъзвращаемо/ по револют, пейпал или банка.
❤ Очакваме ви да открием ЛЕЧИТЕЛЯТ в НАС и да се напразнуваме след женския празник 8 март 💃🍷🤗🥂✨️