Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/01/2023 - 08/01/2023
16:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите на семинара!!! Ранно записване: до 9/12 - 260 лв. Редовна цена: 300лв

Водещ Иглика Андреева (Igi Sky), Стойчо Георгиев


Искате ли да заредите Новата година със силна и пречистена енергия ?
Елате с нас по време на магичните дни около Водици – стар български обичай! За дните преди и след Богоявление се смята, че са вълшебни и всичко, което си пожелаем се сбъдва.
Пълнолунието на 7-ми януари ще ни помогне да се освободим от старото и да отворим място за чудесата на новата година пред нас.
В Троянския балкан – ще се заредим със силата на гората и чистия въздух, е раздвижим кръвообращението с въздушна йога в копринени люлки и ще пречистим и презаредим енергията си със силните вибрации на гонга и тибетски купи.
По нещо за всеки – Хата йога за леко и приятно сутрешно раздвижване, въздушна йога за смелите ентусиасти, тибетски купи и гонг медитации в копринена прегръдка на въздушен пашкул, и аура камера за по-добро разбиране на вибрациите ни в различните моменти.
Нашите тела са по-интелигентни отколкото предполагаме и сами знаят как да се адаптират при смяната на сезоните – нужно е само да забавим темпото за малко и да им дадем възможност да се отпуснат, да усетят сигурността и грижата и да активират естествените ни лечебни сили.
Подарете си един уикенд на грижа и внимание към себе си.
Всичко тези чудеса ще се случват в уютната атмосфера на Тринити Ритрийт Хаус – там, където си себе си. Къщата предлага уют и топлина в полите на балкана, красива зала за практики с камина, домашно приготвена вегетарианска храна с чисти и свежи продукти от местността.
В непосредствена близост до Априлци има няколко магически места с възможност за разходка и отдих сред природата – Троянски Манастир, Еко-пътека, Водопад Пръскалото.
Програма за уикенда:
**Всички практики са по желание. Свободни сте да изберете в кои да се включите и кога да почивате. Най-важното тук е да усетим тялото си и да го слушаме. Правете това, което ви допада и ви кара да се чувствате добре.
Петък
16.00 – 18.00ч Пристигане и настаняване; Аура камера
19.30ч Вечеря
20.30ч Кръг за Откриване на практиките и Гонг медитация с въздушни люлки
Събота
8.30ч Нежна хата йога за събуждане
8.30ч – 10.00ч Закуска
11.00ч – 14.00ч Свободно време (разходка до Троянски манастир / Водопад / Въздушна йога 1)
14.00ч – 15.00ч Обяд
15.00ч – 16.30ч Следобедна дрямка
16.30ч Въздушна йога 1
18.00ч Въздушна йога 2; Аура камера
19.30ч Вечеря
21.00 Гонг медитация с въздушни люлки
Неделя
8.30ч. Нежна хата йога за събуждане 10.30ч Закуска;
11:30ч Кръг на споделяне и затваряне на практиките, Аура камера;
14.00 -15.00ч Отпътуване
Цената включва:
2 нощувки в двойна/тройна стая
2 закуски, 1обяд, 2 вечери
Хата йога, аеро йога, гонг медитации, аура камера
Цена:
ранно записване: до 9/12 – 260 лв
редовна цена: 300лв
Потвърждението става с капаро от 100лв – в брой, банков превод или револют (капарото е невъзвращаемо )
Форма за записване:
https://forms.gle/q4aMX5KkFSxVkLqH7
*възможност за организиране на споделено пътуване между участниците при желание.
За повече информация и записвания, не се колебайте да се свържете с нас:
Иглика Андреева (Igi Sky)
+359 887422759
@: igiskyyoga@gmail.com
Стойчо Георгиев
+359 879 180 288
За водещите:
Иглика (Igi Sky)
Иглика учи и работи в Италия през последните 7 години. Завършила е магистратура Маркетинг и Комуникации в един от най-старите университети в Милано, като след това работи в сферата на туризма и модата във Флоренция, но нещо все я влече към родината и решава да се върне в България. Преобръща живота си на 360′ и превръща страстта си в пълноценна работа водена от идеята и желанието да сподели любовта и светлината с повече хора чрез различни стилове йога, дишане, медитация, звуково лечение, древни лунни ритуали и още.Иги се обучава в изкуството и науката на йога при индийски учители на остров Тенерифе, като това идва като продължение на обученията и‘ в различни стилове йога в Лондон, Милано и София от 2015 до момента. Въздушната йога за нея е източник на вдъхновение и възможност да се погрижим за здравето си по интересен и забавен начин.
Стойчо
Срещата със Стойчо Георгиев ще ви даде възможността да изследвате своята Аура, да проследите взаимовръзката между емоции и болест и да намерите пътя към здравето. Няколко йога практики подтикват Стойчо да промени ежедневието си коренно, в преломен момент от живота му. От тогава практикува йога всеки ден. По естествен път при него достига информацията за Аура камерата и той започва да използва тази технология, за да помага на хората да видят невидимото поле, в което живеят. Стойчо Георгиев е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Разполага с един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния път, а да бъде катализатор на процеси им. Според Стойчо така необходимата промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване. Любимата част от работата му е контакта с хората, взаимодействието с тях и възможността да обогати личните им преживявания и разбирания.