Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/06/2022 - 19/06/2022
14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещата на семинара!! Отстъпки ранно записване: До 30 април: 245 лв. на човек в споделена стая, 235 лв. на човек при семейни двойки До 31 май: 270 лв. на човек в спиделена стая, 260 лв. на човек при семейни двойки

Водещ Надин Низешезин (Надя Иванова) - 0893675501

Резервирай


Какво е това жена и с какво се различава от мъжа? Господ Бог не е създал просто така мъжа и жената – те се различават помежду си. Доколкото всеки от нас има свои специфични функции, то и енергиите се движат по различен начин.

Във Ведите се казва, че всеки човек има 7 най-активни енергийни центъра, които наричаме чакри. На практика те са много повече, но основните са 7. Ние сме устроени така, че при мъжете и жените в тези центрове енергията се движи по различен начин. В някои по посока на часовниковата стрелка, в някои – обратно. Какво ни дава активността или пасивността на чакрите и как се получава така, че да се допълваме взаимно.

Когато имаме взаимоотношения с някого, ние отдаваме голяма чест от нашата енергия. Другия прави същото. На енергийно ниво една раздяла настъпва много преди физическата и продължава дълго след това, което ни задържа във вече несъществуващи взаимоотношения и ни изчерпва до безкрайност. Как да си върнем отдадената на другите енергия.

Всяка дума, жест или действие имат връзка с осъществяването на света. При общуването с другите често използваме Ти-послания. Когато искаме да съобщим на някого какво ни е причинил, ние обикновено акцентираме върху стореното от него, а не върху начина, по който сме се почувствали. Това е грешка, която провокира спор и влошаване на отношенията. Защо се случва така?

Как да отворим сърдечната си чакра за истинската безусловна любов?
Ако познаваме тези природни закони ние можем да създадем трайни стабилни взаимоотношения или да подобрим съществуващите.

Този ритрийт е подходящ както за семейни двойки, така и за хора желаещи да изградят стабилни взаимоотношения основани на любов и взаимно уважение. Както и за такива, преживяли емоционални разочарования.

Годината 2022 с повтарящите се двойки е година на партньорствата. Сега е момента да направим всички промени в себе си, за да се отрази и на отношенията ни с другите.

Само на 2.30 ч. път от София се намира прекрасно райско кътче изключително подходящо за релакс и отдих сред природата. Домакините ще ни посрещнат с вкусна и питателна Аюрведична кухня.

Програма:
Петък:
14:00 – 18:00 Настаняване, почивка, басеин
18:00 – 19:00 Запознаване с групата и представяне на програмата, медитация „Вътрешния център“
19:00 – 20:00 Вечеря
20:00 – 21:00 Общуването и как да си върнем отдадената на другите енергия – практика, Арт терапия и групови игри.

Събота:
8:00 – 9:30 Йога практика
9:30 – 10:30 Закуска
10:30 – 16:00 Разходка до „Видимското пръскало“, там ще направим разширена практика по пранаяма (дихателни упражнения) за да се заредим с прана от природата.
16:00 – 18:00 Свободно време, почивка, басейн или възможност за индивидуални консултации с предварителна записване и допълнително заплащане:
– Пулсова диагностика и лечение с Аюрведа (60 мин. – 50 лв.)
– Диагностика с Биоскенер (60 мин. – 50 лв.)
Повече информация за диагностиките тук:
18:00 – 19:00 Вечеря
19:00 – 20:00 Енергийния обмен между мъжа и жената – лекция

Неделя:
8:00 – 9:30 Йога практика
9:30 – 10:30 Закуска
10:30 – 13:00 Разходка до туристическа пътека „Кръст“. На едно прекрасно панорамно място ще направим една уникална медитация „Молитва за любов“, за отваряне на сърдечната чакра. Следва кръг на споделяне и отпътуване.

Водещия си запазва правото за промяна в програмата!

Надин Низешезин (Надя Иванова) е основател на „Нирвана плюс – Център за хармонизиране на тялото и душата“ в Самоков и Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Хатха Йога, Бикрам Йога, Йога на смеха, Бахов терапевт, Майстор Рейки и Енергийно изправяне на гръбнак. Провежда също сесии по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Завършила курс по Аюрведа и Аюрведична кухня, прилагайки наученото в живота си.

Провежда:

 • Индивидуални консултации по Аюрведа и пулсова диагностика.
 • Диагностика с Биоскенер.
 • Създател е на програмата за цялостна трансформация и себеразвитие – „Осем стъпки към себе си“ и енергийните сесии – „Ин и Ян йога за балансиране на 12-те чакри“

Повече информация тук: http://nirvanaplus.net/

Отстъпки ранно записване:
До 30 април:
– 245 лв. на човек в споделена стая
– 235 лв. на човек при семейни двойки
До 31 май:
– 270 лв. на човек в спиделена стая
– 260 лв. на човек при семейни двойки
След 31 май:
– 295 лв. на човек в споделена стая
– 285 лв. на чивек при семейни двойки

 

Записването става с превеждането на невъзвръщаем депозит от 120 лв. на човек.
В тази сума са включени – две нощувки, две закуски, две вечери и всички лекции, практики и медитации.

За контакт и записване тел. 0893675501 – Надин

Настаняването ще бъде по реда на записване, след изчерпване на свободните места, участниците ще бъдат настанени в съседни къщи.

Преди да преведете сумата, проверете дали има свободни места!

Банка ОББ
IBAN: BG07UBBS80021005764420 – BGN
Надя Георгиева Иванова
Основание: Вашите три имена

Вземете със себе си:

 • постелка за йога
 • леко одяло
 • тетрадка и химикал
 • удобни дрехи и обувки
 • дъждобран
 • репилент против комари
 • опакована храна за разходката в гората
 • доброто настроение 🙂

За хората, които имат желание да дойдат на ритрийта, но нямат физическа възможност ще има и онлайн вариант. Разгледайте програмата и вижте дали ви резонира. Записа от всички практики, лекции и медитации ще остане една седмица след ритрийта. Участието онлайн е 80 лв.