Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/05/2018 - 20/05/2018
18:00 - 16:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 190 лв до 14 май; 210 лв след това

Водещ Екатерина и Калоян


„Когато боли, наблюдавай. Животът опитва да те научи на нещо.“

Болката и как да се освободим от нея, за да живеем Себе Си. Това е една тема, която ни съпровожда още от раждането ни до края на физическия ни живот. Опитваме да я отречем, да избягаме от нея и да се скрием. Опитваме да се правим, че не съществува, но тя се връща, за да ни напомни за себе си винаги, когато сме се отклонили от Пътя.

Пътят на душата.

Голяма част от нас не правят разлика между болката и страданието. Болката е неизменна част от самото съществуване, но страданието е въпрос на избор. Можем да изпитаме временна болка, но ако откажем да я валидизираме(приемем, осъзнаем, доверим) тя се превръща в страдание.

В нашия откровен семинар „Интуиция, Ин йога, Дхарма” ще отворим пространство за диалог по една от най-избягваните теми – болката. Но най-вече, ще ви прегърнем с уютната прегръдка на Тринити Ритрийт Център, ще създадем топла и приемаща среда за вътрешна работа и ще ви покажем ефективни практики за освобождение от негативните емоции. И най-важното – ще говорим за пътят на Дхармата или как да не правим Карма. Съответно минимизираме болката в сегашния си живот „тук и сега”. И не само това, а как да чистим, да се освобождаваме от натрупаната до сега Карма.

Ще направим всичко това чрез:

 • Ин Йога
 • Интуитивно рисуване
 • Интуитивни практики и беседи за напреднали
 • Мантри и медитации
 • Упражнения, игри и беседи за напреднали
 • Напътствия за практически, ежедневни действия и бездействия
 • Практики за заземяване

 

Защо интуицията е пътят на Дхарма?

Интуитивното вървене по пътя на Дхармата е  мистериозно пътешествие в делничната реалност на всеки от нас. Мистерията и реалността, на пръв поглед невъзможни са за съчетание. От стари времена, всички знаем, че е имало посветени, които са го можели. Сега обаче знанието вече не е само за избрани е, а за всеки, който обърне взор към него.

Пътища за реализация на мистериите в реалността има много, но най-прекия и лесен начин е чрез интуицията и то защото всеки я притежава и всеки с малко напътствия, доверие, лекота и упование в Вселената и Природата, може да интегрира мистерията в своята реалност. Винаги, когато това се случи, то само по себе си води до повече радост, и по малко болка в живота, изпъстря картината на нашето житие и битие с приключения, цветове и ферии, разгръща нашите способности и ни позволява да бъдем себе си все повече и повече.

Докато молитвата, мантруването, медитацията и пр., са практиките, с които ние се обръщаме към Вселената, то интуицията е посланието на Вселената за нас, създадено и изпратено, чрез и със безусловната любов, за наше най-висше благо.

 

Защо Ин йога води до освобождаване?

Ако нашият живот е история, съединителната тъкан е платното, а нервната система е моливът, с който описваме фактите. Чрез ин йога ние достигаме до съединителната тъкан, нашия емоционално-телесен „бележник”, в който са заключени всички емоции, които не сме си позволили да изразим в миналото. Включително, болката. Тялото може да лекува душата ни така както и душата може да лекува тялото. Когато присъстваме в тялото си в тихо спокойствие в ин йога, ние започваме да освобождаваме натрупания стрес и емоционални блокажи от съединителната тъкан. А това по естествен начин „изчиства“ платното на съзнанието ни, за да освободим място за нови опитности, хармония и вътрешен мир. Тенденция при нас, съвременните хора, е да разделяме ума от тялото, емоциите от мислите, съзнаваното от несъзнаваното. Това, което ще опитаме да направим по време на нашия семинар е да ги съединим обратно в едно цяло, както и да върнем усещането си за единност и вътрешна хармония.

За повече информация за събитието и записване – Eкатерина – 0883/493010 или директно по имейл към Тринити Ритрийт Център: info@trinityretreathouse.com

Местата са ОГРАНИЧЕНИ, групата ще бъде малка, тъй като целта ни е да създадем уют, споделеност, доверие! Запишете се бързо!

* При записване е необходимо да ни оставите капаро в размер на 70лв., останалата част от сумата можете да донесете направо на място!

 

Цена за ранно записване до 14 май – 190лв./ цена след това: 210лв.

 • 2 нощувки в уютната и приказна атмосфера на Тринити Ритрийт
 • 5 здравословни аюрведични хранения
 • 4 ин йога практики и медитации
 • материали за практиката по интуитивно рисуване
 • интуитивно тълкуване на интуитивните творби
 • Лекции и практически упражнения за работа с интуицията
 • Допълнителни практики (по желание на участниците):

~ Теория и практика на страха и зоната на комфорт

~ Правила и закони на четвъртото измерение

~ Промени в законите на творението в Новата земя

~ Взаимоотношенията в Новата земя

~ Ошо Дзен Таро карти

~Кратки индивидуални консултации „личностно развитие”

~Индивидуално обучение за Интуицията

 

Местата са ОГРАНИЧЕНИ, групата ще бъде малка, тъй като целта ни е да създадем уют, споделеност, доверие! Запишете се бързо!

* При записване е необходимо да ни оставите капаро в размер на 70лв., останалата част от сумата можете да донесете направо на място!

ПРОГРАМА

Петък:
От 16:00 до18:30ч. – НАСТАНЯВАНЕ и запознаване на сладки приказки!
18:00ч. до 19:00ч. – Въведение в ин йога с Екатерина
19:00ч. до 20:00ч. – Вкусна аюрведична вечеря
20:30ч. до 22:00ч. – Интуитивна практика с Калоян

22:00ч. до 00:00ч. – Време за сладки приказки, споделяне и забавление

Събота:
08:30ч. до 09:30ч. – Сутрешна ин йога с Екатерина
09:30 ч. до 11:00ч. – Вкусна аюрведична закуска
11:00ч. до 12:30ч. – Интуитивна практика с Калоян

12:30ч. до 14:00ч. – Вкусен аюрведичен обяд
14:00ч. до 16:30ч. – Разходка в планината/ Свободно време
17:00ч. до 19:00ч. – Интуитивно рисуване с Екатерина
19:30ч. до 21:00ч. – Вкусна аюрведична вечеря
21:00ч. до 22:00ч. – Интуитивна практика с Калоян
22:00ч. до 23:00ч. – Освобождаваща Ин йога с Екатерина

23:00ч. до 00:00ч.  – Време за сладки приказки, споделяне и забавление

Неделя:
08:00ч. до 09:00ч. – Сутрешна Ин Йога с Екатерина
09:00ч. до 10:30ч. – Вкусна аюрведична закуска
11:00ч. до 13:00ч. – Интуитивна практика с Калоян

13:00ч. до 15:00ч. – Свободно време за релакс, безвремие и колкото и да не и се тръгва … отпътуване и до нови срещи!

 

За водещите:

 

Екатерина е психолог и йога преподавател. Развива и използва в практиката си различни техники от психологията, арт-терапията, йога и интуитивното себетворчество. Можете да научите повече за нея на сайта eterina.me, в който можете да прочетете и някои от гледните й точки за нещата от живота, йогата и психологията.

Калоян изследва духовното над 20 години, но е съзнателно на Пътя над 10 години. Лесовъд по образование и природозащитник по призвание, той е търсач до мозъка на костите си. Призван е да споделя опита си чрез провеждането на индивидуални и групови беседи и практики на темите „За интуицията с любов“, „Личностно развитие“, „Ошо Дзен Таро” – карти, „Пожелано и непожелано добро“, „Новите Божествени закони в Новата земя и Новата ера“, „Осъзнатост, лечение и повишаване на личната честота на вибрация“, „Изкуството на малките стъпки“, „Забави темпото“, “Взаимоотношения и интимност в Новата земя и Новата ера“, и др. Правил е събития в „Мандала”, „Далет”, „Студио Лина”, „Център за Духовно Развитие” – София; „Тринити” – гр. Априлци; център „Шекина” Пловдив, Велико Търново; Варна; с. Белащица; Беглика 2016 и 2017г.

 

Полезни линкове: