Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/04/2022 - 10/04/2022
15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите на семинара. 240 лв

Водещ Калата 0886736647 Полина 0897008372


🌄 Заповядайте да променим фокуса и перспективата, оставяйки шума и динамиката на града за няколко дни. Често, подобна промяна води до необходимият рестарт, припомняйки ни за съществените неща в живота, които забързани в динамичното ежедневие, приемаме за даденост.

Има поговорка, която гласи, че здравето е богатство, здравето което е хармонията между тяло, ума и душа! В този ред на мисли, организираме уикенд ритрит в пъпа на България, на свеж балкански въздух, с питателна и вкусна храна, йога, звукови практики и беседи.

🧘🏼‍♀️ Йога практиките ще имат за цел да ни научат на ежедневно приложими „упражнения“, които всеки може да прави вкъщи дори да няма йога постелка. А именно упражнения и пози, противудействащи на заседналият начин на живот, дихателни практики, практики за повдигане на вътрешния огън и за усилване на имунната система. Разбира се, ще практикуваме любимата ти Виняса йога, която Калата води. Йога класовете ще са съобразени с групата и са подходящи, както за напреднали, така и за начинаещи с основна двигателна култура.

🙏 Полина ще води беседите в които ще разгледаме индивидуалните си психофизически типажи според Аюрведа, науката за живота и как да ги поддържаме в баланс, за да останем здрави.
Аюрведа, като изначалната медицинска система, документирана и практикувана от 6 хиляди години назад до днешни времена, дава знанието за това как всеки от нас може да се предпазва и лекува, разбирайки своята индивидуална природа или конституция.

🕉️ За допълнително хармонизиране и повдигане на вибрационното ни поле ще спомогнат звуковите практики с тибетски и кристални купи, музикални инстументи настроени на честотата на 7те чакри. Звуковите честоти влияят на чувствата, емоциите, както и на клетъчните структури. Дълбоките ефекти се проявяват цялостно, върху всички системи в човешкия организъм включително ендокринната и метаболитната, възстановявайки оптимален вибрационен резонанс.

💵 Цена: 240 лв

❗ Записването става със 100лв капаро!

В пакета са включени 2 нощувки, 4 вегетариянски хранения, 3 виняса практики, 2 релаксации с кристални и тибетски купи, 2 практически семинара.

❗ Цената НЕ включва дуги услуги освен горе-споменатите, както и транспорт до ретрита и обрано.
За записване и информация:
📲 Калата 0886736647
📲 Полина 0897008372
Оставаме достъпни за въпросите!

📋 Програма:

https://docs.google.com/…/10PzdhmqKM8wJaJWeoraQ…/edit…

Всеки може да се включи в която част пожелае от програмата.
Програмата може да бъде променяна спрямо нуждите на групата.

За водещите:

https://docs.google.com/…/10amc2i-r6w0ySmzw…/edit…