Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/05/2022 - 08/05/2022
0:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записване директно при водещите!!! За 2 нощувки от петък на обяд 230 лв (ранно записване до 20 април); 280 лв (след 20 април) За 3 нощувки от четвъртък следобед 330лв (ранно записване до 20 април); 380 лв (след 20 април)

Водещ Стойчо - 0879 180 288; Калата - 0886 736 647


☯️Каним ви на едно необикновено събитие, в което ще може да се включите от четвъртък следобед или петък на обяд. Тези три или четири дни, ще усетим и разберем за силата и въздействието на звука. Ще си правим аура камера,за да видим как вибрациите и йога практиките ни се отразяват на чакрите и аурата. Ще се балансираме и хармонизираме, слушайки звуколечебни инструменти (гонг и тибетски пеещи купи), които имат мощно, комплексно и дълбоко изчистващо въздействие върху етерното ни тяло. Ще отключим блокажите и ще задълбочим усещането за хармония, като работим с тялото си със специално подбрани дихателни упражнение , позиции и мантри.
🕉️Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради наслагващите се звуци ,които създават обертонове,които активират едновременно двете мозъчни полукълба и съзнанието става единно. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле.
Аура камерата, която ползваме е създадена от тайна руска разработка на базата на детектора на лъжата. Преминала е безброй тестове и показва моментното състояние на човека – съвкупност от физическото, емоционаюното и менталното.
🧘🧘‍♂️Йога позициите (асана) имат директно влияние върху физическото, емоционалното и психичното ни тяло. По време на този ретрийт ще се проведе една встъпителна практика за балансиране и хармонизиране на телата ни. След това ще обсъдим и ще научим специални дихателни техники свързани със звука и вибрациите и ще се научим на изначалните звуци (мантри) резониращи на определените чакри.
Втората йога практика ще бъде специална Кундалини йога предавана от учител на ученик. Тя е съчетание от йога асани, дихателни техники и мантри. Има за цел да издигне нашата живителна енергия към по-високите вибрации, като по този начин директно променяме цялостното си състояние във всички аспекти физически, емоционално и психологически.
🙏Какво е включено в цената:
– две или три нощувки в двойна или тройна стая в ритрийт център Тринити в Априлци
– 2 или 3 закуски и 2 или 3 вечери – вегетарианско меню
– 2 или 3 асана йога практики, 2 или 3 вечерни медитативни практики със звукотерапия с гонг и тибетски купи и други инструменти.
– 2 практически семинара за философията на йога , значението на звука и връзката му с чакрите, дихателни техники.
-няколко измервания на аурата за всеки участник с Аура Камера.
Кога: от 05 май до 08 май 2022г.
Къде: Тринити ритрийт център, гр. Априлци
Програмата е по желание и подлежи на промяна в зависимост от желанията на групата и настроението 🙂
За хората без транспорт от София ще организираме споделено пътуване.
💵Цена:
За 2 нощувки от петък на обяд:
230 лв ( ранно записване до 20 април )
280 лв ( след 20 април )
За 3 нощувки от четвъртък следобед:
330лв ( ранно записване до 20 април )
380 лв ( след 20 април )
Запазването на място е с Капаро 100лв
За подробности
📲Стойчо – 0879 180 288
📲Калата – 0886 736 647