Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/05/2015 - 17/05/2015
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен

Водещ

Резервирай


Тринити те кани на един пролетен уикенд, изпълнен с дъха на ароматни цветя, планински ручеи, сутрешни йога практики с Мокша и вкусна домашно приготвена вегетарианска храна. Сам или с приятели ела, и посвети този уикенд на онова ароматно кътче в теб, което жадува да разцъфне.

Промоционална цена за целия уикенд: 108 лв, което включва 2 нощувки в споделена стая, 2 вкусни, домашно приготвени веджи закуски и вечери, 2 йога практики с Мокша + 1 вечерна медитация.

Водещ – Мокша

Мокша е посветил живота си на себепознанието и помагането на хората по техния път към себереализация. Той изучава усилено и практикува терапевтичните подходи в аюрведа, йога, юмейхо, зен тай шиацу и конвенционална рехабилитация. Това му позволява да направи холистична и пълноценна диагностика и препоръки за по-здравословен живот. Широкият спектър от техники, с които борави са в основата на индивидуалния му подход към всеки. Мокша има 3-та степен като юмейхо практикуващ. Обучаван е от водещи майстори: Лука Докузанов (майстор 4-та стенен), Николай Христов (майстор 4-та стенен), Валентин Мирчев (майстор 5-та стенен), Ига Сорин (майстор 6-та степен и представител на Международния Център за Практическа и Превантивна Медицина, Токио). Изучава зен тай шиацу на остров Бали със създателя на стила Гуин Уилямс. Подготовката му позволява да работи с хора със сериозни функционални, физически и психо-емоционални проблеми. Той е международно сертифициран преподавател по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога. Мокша съшо е изучавал виняса йога в Бали, с преподаватели като Дани Парадайз, Саймън Лоу, Шива Реа, Лес Левентал. Стилът му на преподаване е уникален и балансиран.