Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/08/2021 - 08/08/2021
16:00 - 14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите на семинара!!! 380 лв ранно записване до 15 юли; 420 лв - след 15 юли.

Водещ Према Дая и Божена


Каним ви на един ретрийт сред великолепната природа на Априлци и Централен Балкан, в която да се срещнем със себе си в цялостта си.

Една среща, посветена на двата аспекта във всяка от нас – нашата вътрешна жена (Луна, Шакти, Ин) и вътрешния ни мъж (Слънцето, Шива, Ян). И на тяхната вечна любов и среща – в сърцето.

Срещата ни ще е точно в дните на Новолунието в Лъв, където да се срещнем с божествения си принцип, да отворим сърцето си за любовта отвъд разделението и ограниченията. Една среща, посветена на лечебната силна на Любовта и Божественото начало във всяка от нас.

Вътрешният мъж копнее за вътрешната жена, а тя копнее за него.

  • Той е осъзнат, фокусиран, целеустремен и стабилен.
  • Тя е креативна, спонтанна, дива и флуидна.

Срещата им е единствено и само в сърцето- отвъд полюсите, отвъд дуалностите. В потока на любовта, където мъжът и жената танцуват и се допълват, а не се състезават и борят.

По време на нашата магична среща ще се потопим в женския и мъжкия архетип в себе си, за да изживеем тяхната среща и свещен съюз.

Ще изследваме своята вътрешна Луна (Жена) и своето вътрешно Слънце (Мъж), за да ги съчетаем в свещен вътрешен съюз.

Ще работим с различни практики и техники, чрез които да изследваме двата си принципа, да ги интегрираме и да ги обединим в сърцето.

 

Цена – 380 лв ранно записване до 15 юли

420 лв – след 15 юли

Включва настаняване, три хранения на ден, всички практики.

Не включва транспорт до мястото и обратно. Има възможност да се организира споделен транспорт до Априлци.

 

Водещи: Божена Иванова и Кристина Хаджиева (Према Дая)

За водещите –

Према Дая (Кристина Хаджиева) е майка, психолог, терапевт, йога преподавателка и фасилитаторка на женски практики. Посветила е 13 години на изучаване както на съвременни методи за себепознание и личностно развитие , така и на и древни техники за работа с физическото, емоционално и енергийно тяло. По-голямата част от това време прекарва в пътуване, учене и преподаване в Индия, Непал, Тайланд, САЩ, Бразилия, Северна Африка и почти цяла Европа.

В днешно време живее и преподава част от времето в България и част в Бразилия и се е посветила предимно на работата си с жени за пробуждане на техните източници на сила чрез йога за свързване с Утробата, психотерапия, арт- терапия, ритуали и енергийни практики.

Повече информация за Према Дая https://premadayayoga-bg.com/

Божена Иванова – астро-психолог, хипнотерапевт, водещ женски ритуални практики и семинари. Майка, Жена, отдадена на пътя и лечението на Любовта, природните елементи и Земята. Занимава се с различни практики от 11 години, изучава жената в дълбочина, посвещава се на лечението на жената вътре в себе си и на всички жени по пътя на цялостта.

Повече за Божена @Sacred Earth Woman.