Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/01/2015 - 18/01/2015
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 220 лв

Водещ Жоро Христов

Резервирай


След двумесечно пътешествие в Перу – едно от най-загадъчните места на нашата планета, те каня на уникален уикенд в Тринити. Ако се интересуваш от практическия шаманизъм, ако мечтаеш да посетитиш Перу, но все още не си имал възможност да го направиш, ако искаш да преживееш шаманско пътуване и изцеление от източника, ела да споделя енергията от последното си пътуване до Перу през ноември и декември 2014 г.

Шаманизмът е най-старата вяра в света. На повечето места по планетата ни се е загубило това велико знание. Но за щастие то е живо в Перу и е универсално за цялата земя. Не е нито перуанско, а е вселенско и е близко до всяка сензитивна за природата и космическите закони душа. Българските колобъри са практикували подобни ритуали и са се свързвали с енергията на Земята и Небето, както го правят и до днес перуанските майстори.

Очаквай на уикенда както обикновено приказна атмосфера с разказите по радио „Жоро“ J, перуанска храна, шамански танци с чай мате и кактуса Сан Педро, шамански пътувания с напевите и перкусиите на Перу, разглеждане на снимки, типични миризми и предмети от Перу, пътуване във времето и пространството. Цялата неделя ще бъде посветена на индивидуални срещи с участниците в уикенда, в който ще изчистим „червейчетата“ от енергийната ви структура, ще ви свържа с кристалното ядро на Пачамама и с източника на всички добрини.

Цена: 220 лв, която включва две нощувки, две закуски и две вечери, материали за церемониите и заниманията, такса за участие, индивидуална сесия за всеки участник

Водещ: Жоро Христов – Сребърната пума, влюбен в Южна Америка и пътешествията навън и навътре. Жоро е преминал инициация в енергията на Пачамама и Андийската космогония през януари 2010 г. в Перу и Боливия, обучен е на шаманския ритуал Деспачо в Перу от Пако Сара през ноември 2013 г. и изучава изцелителните церемонии на инкит за индивидуална работа с всеки желаещ.

Семинара е с предварително записване на info@trinityretreathouse.com или на 0894488808


 

ПРОГРАМА

16 януари, петък

17:00 ч. – настаняване в Тринити

19:00 ч. – вегетарианска перуанска вечеря

20:30 – разказ със снимки за свещените места в Перу и въведение в Андийската космогония

22:00 ч. – лично време и сън

17 януари, събота

08:00 ч. – шамански танци и песни за събуждане

10:00 ч. – закуска

11:00 ч. – ритуал „Деспачо“ за изяждане на тежките енергии

15:00 ч. – интуитивно пеене и рисуване

17:00 ч. – свободно време и разкази за приключения из магично Перу

19:00 ч. – вегетарианска перуанска вечеря

20:00 ч. – лечебно колело за повдигане на колективното ни съзнание

22:00 ч. – оттегляне за сън

18 януари, неделя

Индивидуални изцелителни сесии с Жоро. Сесиите ще се организират по реда на записаните за уикенда.