Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/07/2018 - 08/07/2018
15:00 - 17:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен При записване до 15 юни - 230 лв. След 15 юни (ако има места) - 260 лв

Водещ Евелина и Мария

Резервирай


🔰 Как да живеем своя живот – в хармония със своите ценности, вътрешен глас и истина?
🔰 Как да реализираме своята автентична творческа сила и таланти?
🔰 Как да сме в синхрон с онова уникално място в мандалата на живота, което ни е отредено по силата на неповторимите ни качества и роля в божествения сценарий?
🔰 Как да се изразяваме свободно и в съответствие с вътрешните ни нужди и стремежи?
🔰 Как да заставаме зад себе си без да се извиняваме пред света за това свое право?
🔰 Как да усещаме, че сме нужни на Вселената точно такива, каквито сме?
🔰 Как да слушаме вътрешния си глас? Как да го чуваме?

Ако тези въпроси са тема в живота ви, ако резонират с вашите търсения, то следващото ни предложение е за вас.

Ние, Евелина (звуков и гласов терапевт) и Мария (психолог и хипнотерапевт) желаем да обединим своите знания и опит, за да ви предоставим една възможност за достъп до вашата същност и потенциал – по един уникален начин. Чрез връзката с вашия глас, чрез дълбокото общуване с неизчерпаемите ви подсъзнателни ресурси, в уютната атмосфера на доверие и подкрепа, в която можете да позволите на своята същност да се разгърне и да се осъзнае по нови и неподозирани пътища. Именно с това е свързана гърлената чакра – енергийният център, който в обичайното си работно ежедневие често по навик потискаме и дори не осъзнаваме, че не използваме истински.

На този ритрийт ще имате възможността да изживеете:
💚 Възстановяваща почивка в уютна атмосфера и приятна компания, от която да се завърнете истински отпочинали, заредени и обновени на всички нива
💚 Да се почувствате у дома си със себе си и хармонично свързвани със своя потенциал от уникални таланти
💚 Дълбока, хармонична, удовлятворяваща връзка със себе си, гласа си, истината си и своята пета чакра
💚 Лични прозрения и открития за истинските стремежи на душата си по темите: Отстояване, Изразяване, Общуване
💚 Удовлетворяваща връзка с гласа си, да си го спомните, да почувствате претворяването на неговите вибрации в живот
💚 Да се потопите в дълбочината на своя вътрешен потенциал, където да откриете своите лични прозрения, напътствия и решения
💚 Мъдростта на своята звездна карта чрез един динамичен и оригинален подход към знанието, заключено в личната ви астрологична карта
💚 Да се отпуснете и да се погрижите (или поглезите.. :)) за тялото, ума и душата си.. чрез възможности за звукомасаж и други инвидивидуални терапии по ваше желание

Ще имате възможност да разгледате и изживеете темата за пета чакра и гласа от различни перспективи: На психологията и хипнотерапията, на звуколечението и гласовата терапия, на източната философия, на астрологията.

Вярваме, че след този ритрийт ще имате възможността да се свържете с една свобода и лекота в областта на гърлото, подем и желание, както и вдъхновение за творческо изразяване, яснота в целите и намеренията, устойчивост в отстояването ви като личности. Желаем да изпълним това събитие с цвят, смислено общуване, споделяне и подкрепа, да го споделим и с вас, а заедно да направим света по-добро и хармонично място.

Ето и малко повече информация за трите основни вида практики, включени в нашата програма:

🔸🔹🔸 Звуково хипно-пътуване
Това е метод, който комбинира натрупаното научно разбиране за човешката психика с опита и знанието за въздействието на свещените звуци. Има много допирни точки между хипно- и звукотерапия. И в двата случая фокус е достъпа до нашия вътрешен ресурс за претворяване на основните модели (или комбинации от честоти и съответни структури) доминиращи в живота ни. Този ресурс се достига чрез едно състояние на осъзнато отпускане, познато още като транс или променено състояние на съзнанието. Състояние, близко до блаженството на заспиването в сладък сън, но по качество много различно от съня. В това състояние имаме много по-дълбок достъп до себе си и своите способности да творим осъзнато. В хипнотерапията воденето се извършва предимно чрез гласа и думите, в звукотерапията това се осъществява чрез прилагането на определени лечебни честоти. В единия случай става дума за лечебната сила на словото, в другия – за лечебната сила на звука. Тук ще изживеете обединената сила на двата подхода: Хипно-пътуване в комбинация с лечебни звуци и честоти.

🔸🔹🔸 Гласова и мантра медитация
Това е “кодовото” название на Евелина за редица методи, които целят постигане на едно по-дълбоко осъзнаване на нашата свързаност с нас самите и с живота директно чрез работата с нашия глас. Методите са изключително прости и приложими без специални певчески умения и развиват нашите усещания за вибрация в тялото, резонанс със средата, както и за въздействието на съставните части на речта (звуците, от които се състоят нашите думи) върху потока на нашата енергия. Целта е да се развие нашето “вибрационно съзнание”, както и умението ни да ползваме инструмента, с който разполагаме по всяко време (гласа), за да претворяваме вдъхновено живота си и да заемаме ежедневно своето естествено и удовлетворяващо място в контекста на случващото се. На физическо ниво тези методи водят до облекчение на напрежение, болки и стягане в гърлото, както и регулират функциите на щитовидната жлеза.

🔸🔹🔸 Динамичен астро-сценарий на душата
Това е форма на преживелищна енергийна астрология, при която архетипните персонажи на хороскопа се поставят на сцената чрез представители. Това е възможност да се разкрият ценни енерго-информационни потоци и послания за състоянието и динамиката на случване по поставени теми от живота ни. Тук се избягва нуждата от разбиране, както при стандартния хороскоп, и не се изискват никакви познания по астрология (освен от водещата), а се влиза в директното изживяване на това, което въплъщава нашата звездна карта: Една своеобразна мандала, в чиято геометрия са кодирани ключови моменти на живота ни, с които астро-сценарият ни дава възможност да се свържем и чиято досегашна енергетика можем да трансформираме в действие. Астро-сценарият ни дава възможност да видим, осъзнаем и изживеем моделите на взаимоотношения между различните аспекти на нашата психика (планетните архетипи), като и да координираме и интегрираме елементи от тях, с които може би досега не сме се свързвали достатъчно добре или достатъчно хармонично.

Допълнителни опции (с отстъпка за нашите участници и с предварително записване):

🔸🔸🔸 Звукомасаж/Терапия с камертони
В зависимост от конкретните ви нужди, тук Евелина ще използва различни техники за работа с пеещи купи със специално терапевтично качество, както и камертони, настроени на конкретни честоти, за да въздейства целенасочено на процесите в тялото и психиката. Звукът задейства естествените способности на клетките за регенерация, но и задава на полето и психиката нови, здравословни вибрационни модели, които не само могат да хармонизират вашето цялостно състояние, но и да отключат трансформация във възприятията и живота ви. Със сигурност ще се отпуснете и релаксирате в дълбочина и ще се изключите от стресовете на ежедневието, докато оставяте свещените звуци да работят във вас и за вас. Те ви водят по един много директен и естествен път към състоянието на йога.

🔸🔸🔸 Индивидуални сесии за работа с гласа и пета чакра
Това е възможност да работите лично с Евелина или Мария в индивидуална сесия, посветена на връзката ви с вашия глас и важните функции на пета чакра. В зависимост от вашите цели, можете да се доверите на Евелина или Мария, или на двете в комбинация. Евелина ви вдъхновява и катализира да сътворявате звуци, които може би никога не сте чували да излизат от вас. Мария ви води из дълбоките слоеве на душата в търсене на съкровища.

За водещите:

Евелина: Концентрира се върху лечебното въздействие на словото и звуците върху човешкото тяло, дух и душа. В своята практика като звукотерапевт тя влива изключително богат опит – има две висши образования в областта на комуникациите и древните езици в България и Германия, подлагала се е на частно обучение по класическо и обертоново пеене, на обучения в Германия по гласова терапия, шамански лечебни методи, звукомасаж, звукова йога, гонг терапия, фонофореза/тонпунктура (терапия с камертони), мантра терапия и мантра медитация. Комплексният й подход носи дълбоко изцеляващо и хармонизиращо въздействие върху дух, душа и тяло, както и осъзнаване на човека в неговия автентичен вибрационен и духовен “код” – естествен ефект от всяка осъзната работа със звук и глас.

Мария: Нейната страст са вътрешните светове и техния потенциал. Изследва естествените способности на човешката психика да твори хармония и баланс, да се освобождава от акумулиран стрес и травматичен опит, и дори да трансформира негативни вярвания. Като психолог и хипнотерапевт провежда индивидуални и групови сесии за себепознание, хармония и вътрешен баланс, лично благополучие и хармонични взаимоотношения, реализиране на пълния потенциал.

⭐ Програмата ⭐

💚 Петък, Ден 1 💚
14:00 – 15:00 Пристигане, настаняване
15:00 – 17:00 Въвеждаща програма с възможности за звукомасаж, медитация, разходка – за настройване на сетивата и адаптация към мястото
17:00 -18:30 – Запознаване, медитативен кръг, синхронизиране на групата
18:30 – 19:00 Хипно-пътуване в комбинация с лечебни звуци за синхронизиране и връзка с личното ни намерение. Среща със силата да се изразявам и отстоявам в своята истина.
19:00 – 20:00 Вечеря
След 20:00 Свободно време. Възможност за звукомасаж/терапия с камертони и приятни разговори

💚 Събота, Ден 2 💚
8:00 – 9:00 Закуска
9:30 – 10:45 Моята пета чакра (функции, основни теми, психологически модели, блокажи)
10:45 – 11:30 Медитация за връзка с гласа
12:00 – 13:00 Обяд
13:00 – 16:00 Свободно време за разходка, сауна, релакс, звукомасаж/терапия с камертони, рисуване на мандали
16:00 – 19:00 Динамичен астро-сценарий на душата. Изживяване на моята пета чакра през мъдростта на астрологичната ми карта. Фокусни теми: Способността ми да се чувам, изразявам, отстоявам, връзката с моя глас.
19:00 – 20:00 Вечеря
21:00 Специално вечерно хипно-пътуване в комбинация с лечебни звуци и честоти
(с елементи на звукомасаж – употреба на купи и и камертони по тялото)

💚 Неделя, Ден 3 💚
8:00 – 9:00 Закуска
9:30 – 10:00 Аз изпълвам вътрешните си пространства със своя звук (динамична гласова медитация) – изграждане на звукова енергийна мандала
10:00 – 11:30 Медитативен кръг. Интегриране на преживяваното.
11:30 – 12:00 Звуково тониране за интегриращо хармонизиране на чакрите
12:00 – 13:00 Обяд
След 13:00 Свободна програма. Възможност за разходка, звукомасаж/терапия с камертони, приятни разговори за финал на прекрасния уикенд.

Цени:
При записване до 15 юни – 230 лв.
След 15 юни (ако има места) – 260 лв.
Записването става с капаро от 100 лв. Останалата сума може да се плати на първия ден от ритрийта.

В цената са включени:
⭐ 2 нощувки в прекрасната атмосфера на Тринити Ритрийт Хаус
⭐ 6 вкусни и здравословни, вегетариански хранения, приготвени с качествени продукти и според принципите на аюрведа
⭐ Всички практики в ритрийта: звукови хипно-пътувания, гласова и мантра медитация, динамичен астро сценарий на душата, звуково тониране.

Допълнителни опции, които не са включени в цената: звукомасаж и индивидуални сесии.

Ритрийтът ще се проведе в малка група, уютна атмосфера, внимание към всеки участник. Местата са ограничени.

За въпроси и записване: mikka.nikolova@gmail.com или тел. 0878 306530