Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/09/2023 - 24/09/2023
16:00 - 14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещата на семинара!!! Цена ранно записване до 20 август: 260 лв; Редовна цена: 300

Водещ Толиана Трифонова– 0889891806 & Стойчо Георгиев – 0879 180 288

Резервирай


Каним те в сърцето на Балкана – Априлци, в любимият Тринити Ритрийт Хаус! Предлагаме ти да си подариш един бавнен уикенд – време за Теб, в което да обновиш енергийния поток на тялото си в естественост, лекота и споделеност!
Диханието в природата (прана) активира естествните лечебни сили, помага ни да се отпуснем и да се доверим на собствения си процес! Внимание и любов към самите нас!
Есенното равноденствие е специално време за равносметка и кръстопът! Пред какво сме изправяме, на къде ще продължим!
В програмата сме включили: медитации с Гонг и Тибетски купи, Работилница – месене на Хляб с квас, разходка до Водопад; Динамична/Кундалини Ошо медитация, Аура Камера Диагностика, Нощен Гонг в деня на Равноденствието, Kръг с карти, Rаботилничка – приложно изкуство!
Не е необходимо да имате опит, с която и да е от практиките.
Оставете любопитсвото да ви води!
Програма:
Петък 22 Септември
16.00 – 18.00ч Пристигане и настаняване; Аура камера; Арт занимание
19.30ч Вечеря
20.30ч Кръг за откриване на практиките и Медитация с гонг и тибетски купи
Събота 22 Септември
08:30 – 10:00 – Сутрешна практика за енергизиране на тялото
09:00 – 11:00 – Закуска
11:00 – 14:00 – Свободно време (Разходка по желание до Троянски манастир/местността Кръста/Хижа Плевен/ Водопад Видимско пръскало)
14:30 – Обяд
16:30 – 19:00 – Работилница месене на хляб с квас / Аура Камера диагностика
19:30 – Вечеря
22:00 – 06:00 – Нощна Медитация с Гонг и тибетски купи
Неделя 24 Септември
06:30 – Посрещане на Слънцето на след нощната гонг медитация!
09:00 – 11:00 – Закуска
11:00 – 13:00 – Кръг на споделяне и затваряне на пространството
ОРГАНИЗАТОРИТЕ си запазват правото на промени в програмата!
*възможност за организиране на споделено пътуване между участниците при желание
** Носете си постелки, ако имате
***Всички практики са по желание. Следваме тялото, усещаме го и го слушаме!
****Храната е вегетарианска.
Цената включва:
2 нощувки в двойна/тройна стая, 2 закуски, 1 обяда, 2 вечери
и участие във всички занимания
Цена ранно записване до 20 август: 260 лв
Редовна цена: 300
Потвърждението става с депозит от 100лв в брой или по банков път, който е невъзвръщаем.
За повече информация и записвания, свържете с нас:
Толиана Трифонова– 0889891806
Стойчо Георгиев – 0879 180 288
Снимки от предишните ни събития в Екопарк Елена, можете да разгледате тук:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4215839711875173
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4224795457646265
ЗА ПРАКТИКИТЕ И ЗАНИМАНИЯТА:
ГОНГ МЕДИТАЦИЯ
Гонга е като усилвател на слънцето, особено на изгряващото слънце. Преплетен с хармоничните лечебни звуци на Тибетските пеещи купи, аромата на балкана и вибриращата земя.
Звуковите вибрации променят качеството на енергията в тялото, стимулират движението на енергията и променят посоката на енергийните потоци. По този начин звукът влияе на хората и внася изменения в постоянната вибрация на молекулите на човешкото тяло, хармонизира и лекува.
В съчетание с посрещането на изгрева , лечебната сила на първите лъчи и морският бриз, преживяването ще е вълшебно!
Практиката няма ограничения за възраст, пол и физическо състояние, изисква се само готовност и желание!
Гонгът е мощен инструмент за медитативни състояния, който се използва от дълбока древност. Усещането, което постига звукът на гонга е пълното разтваряне в звука, докато не изчезне всичко. След звуковите вълни на гонга отпада вълнението на ума и слушателят попада в нулевата точка.
Заниманието се води от Стойчо Георгиев!
https://www.facebook.com/georgievstoicho
https://www.facebook.com/auracamerasofiq/
АУРА КАМЕРА ДИАГНОСТИКА
Участниците в събитието ще имат възможност да минат през аура камера диагностика.
Човешката аура представлява енергийното поле около физическото тяло. Аypaтa на здрав човек имa eлипcoвиднa или яйцeвиднa фopмa около физическото тялo и ce пpocтиpa нa 2-3 мeтpa извън него. Фopмaтa, paзмepът, цвeтoвeтe и яcнoтaтa нa тeзи цвeтoвe ca индиĸaтop зa физичecĸoтo, eмoциoнaлнoтo миcлoвнoтo и дyxoвнo блaгoпoлyчиe. Aypaтa e yниĸaлнa зa вceĸи чoвeĸ и ce пpoмeня във вceĸи мoмeнт. Тя cъдъpжa мнoгo пoдpoбнa инфopмaция зa нac, която може да бъде получена с помощта на Аура камера.
Аура камерата позволява да се визуализира разпространението на енергията по цялото тяло. Чрез нея се наблюдава динамиката, формата, цвета и големината на индивидуалната енергетика и се добива представа за моментния баланс между енергиите на отдаване и приемане. Апарата ясно фиксира проблемните области в случай на дисбаланс в енергийните центрове, наречени чакри. Това е единственият уред, с който може да се проследи връзката между емоции и болест и да се намери пътя към здравето.
https://www.facebook.com/auracamerasofiq/
https://www.facebook.com/georgievstoicho
ДИНАМИЧНА МЕДИТАЦИЯ
Това е един бърз, интензивен и цялостен начин да се разчупят старите, вкоренени в нашето тяло-ум модели, които ни държат в плен на миналото, за да изживеем свободата, наблюдението като свидетел, тишината и покоя, които са скрити зад стените на този затвор. Медитацията е предназначена да се прави рано сутрин „когато цялата природа оживява, когато нощта си е отишла, слънцето се издига и всичко става съзнателно и будно. Медитацията продължава един час и включва пет фази. През цялото време сте със затворени очи, ако е необходимо, носете си превръзка за очи. Това е медитация, в която трябва да останете през цялото време бдителни, съзнателни, осъзнати за всичко, което правите. Останете свидетели. И когато в четвъртата фаза сте станали напълно неподвижни, замръзнали, тогава тази бдителност е достигнала своя връх.
Заниманието се води от Толиана Трифонова
https://www.facebook.com/toliana.trifonova
МАГИЯТА НА ХЛЯБА – МЕСЕНЕ НА ХЛЯБ С КВАС
Заедно ще омесим хляб с квас в старите нощви, които пазят връзката с корена и миналото. Тази връзка, която ни подхранва и ни свързва със силата на Земята! С помощта на словото, ще изречем пред хляба истината на сърцето си!
Заниманието се води от Толиана Трифонова
https://www.facebook.com/toliana.trifonova
РАБОТИЛНИЧКА ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА
Заниманието се води от Толиана Трифонова
https://www.facebook.com/toliana.trifonova
За водещите:
Толиана
За Толиана живота ПриКлючЕНие и дълбоко чувствено проникновение. Тя върви по своя път пазейки чистотата на сърцето си!.
https://www.facebook.com/toliana.trifonova
Стойчо
Срещата със Стойчо Георгиев ще ви даде възможността да изследвате своята Аура, да проследите взаимовръзката между емоции и болест и да намерите пътя към здравето. Няколко йога практики подтикват Стойчо да промени ежедневието си коренно, в преломен момент от живота му. От тогава практикува йога всеки ден. По естествен път при него достига информацията за Аура камерата и той започва да използва тази технология, за да помага на хората да видят невидимото поле, в което живеят. Стойчо Георгиев е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Разполага с един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния път, а да бъде катализатор на процеси им. Според Стойчо така необходимата промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване. Любимата част от работата му е контакта с хората, взаимодействието с тях и възможността да обогати личните им преживявания и разбирания.