Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/11/2017 - 26/11/2017
18:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 170 лв

Водещ Петьо Коджабашев и Клементина Цветкова

Резервирай


 

За водещите:

ПЕТЬО КОДЖАБАШЕВ – Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ, завършил GTT (GrofTranspersonalTraining); РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО); Сертифициран психотерапевт – „Позитивна психотерапия“ към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP). Сертифициран терапевт по Класически и Аюрведа Йога масаж

КЛЕМЕНТИНА ЦВЕТКОВА – Йога инструктор, дипломиран класически хомеопат към „Българско хомеопатично общество“, член на Европейския съвет по класическа хомеопатия ( ECCH).Сертифициран терапевт по Класически и Аюрведа Йога масаж
За практиките:

Телесни практики – Различни телесни практики свързани с опознаване на тялото и неговата мъдрост. Ще придобием умения да слушаме телата си и техните послания.Арт терапия. Женски практики – Занятиятасефокусиратвърхувъзстановяванетонаенергийниябаланс и правилнотоенергийноциркулиране.

Йога – Йога е древна наука, насочена към усъвършенставане на връзката между физическото, умственото и духовното състояние на човека. Асаните са бавни и умерени движения, съчетани с правилно дишане и отпускане. Практикуването им има общо благотворно влияние върху организма.

Пранаяма– Изкуството на дишането се нарича Пранаяма. Прана – това е жизнената енергия. Яма – означава контрол. Пранаяма е контрол над праната (жизнената енергия) чрез дихателни упражнения.

Йога-нидра – Представлява състояние на динамичен сън, в което съзнанието функционира в един по-дълбок план. При него се постига пълна физическа, емоционална и умствена релаксация. Това е гранично състояние между съня и будуването, при което се осъществява директна връзка с подсъзнанието.

Ошо медитации – Медитацията е зарядното устройство за ума и физиката ни. Ocнoвнaтaцeлceocнoвaвaнaидeятaзaпълнoцeннaпoчивĸa – пълнoпpeзapeждaнeнaтялoтo и пoлyчaвaнeнaпpoзpeниe, мъдpocт. Πpивcичĸиcлyчaищeзaпoчнeтeдaвлaдeeтecтpaxoвeтecи, щecмeĸчитeгнeвa и щeнaмaлитeпpитecнeниятacи.

Холотропно дишане – „Holos” – цялостност, “trepein” – движа се към, а оттам и значението на самото наименование на метода – „Дишане, което води към цялостност“. При този метод, измененото състояние на съзнанието, се причинява с много прости средства: интензивно и дълбоко дишане, мотивираща музика и методи на телесна работа. Вътрешните преживявания по време на измененото състояние на съзнанието могат да създадат чувство на мир и завършеност на дълбоко ниво. Използват се техники и катализатори за разкриване на вътрешния енергиен целител и вътрешната мъдрост на човек да избере именно това преживяване, което е доминиращо за него в този момент. Интеграцията на материал по време на сесия започва в самия процес и продължава чрез телесно ориентирана терапия. Сесията завършва с рисуване на мандала и групова дискусия (споделяне).

Ребалансинг – Балансиращ тялото, ума и сърцето масаж

Ребалансинг или балансиращият тялото, ума и сърцето масаж дава точно този баланс, от който имаме нужда и към който всеки от нас съзнателно или подсъзнателно се стреми. Живеем твърде разбалансирано в днешно време – или сме вторачени в тялото си, или сме „потънали“ в ума, или в душата и сърцето. Този баланс ни е необходим, за да можем да израснем.

Аюрведа Йога масаж – Масажът се прави бавно, тялото се загрява и се подготвя за разтяганията. Всеки човек има различни възможности за това тялото му да бъде разтягано, преценява се индивидуално от масажиста. Не се правят свръхусилия, разтяганията се изпълняват много внимателно.

 

ЦЕНИ:

Обща стойност на престоя – 170 лв.

Цената включва: две нощувки,две закуски, две вечери и всичкипрактически занимания.

Цена холотропно дишане – 50лв ( по желание с предварително записване)
Цена Ребалансинг – 50лв.,Аюрведа йога масаж – 50 лв.

Възможност за индивидуална работа с тялото ( на 23 и 24 след предварително записване при водещите) – Ребалансинг –времетраене 90 мин., Аюрведа йога масаж-времетраене 90мин.

Цена за ранно записване до 01.11.2017 г.150 лв.

За информация за цени, начин на плащане, срок за записване, настаняване и други условия –

Клементина Цветкова – 0887 94 04 94, lormar0602@abv.bgПлевен

Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28, abirubg@hotmail.com – Бургас

 

Забележки:

Необходимо е участниците да са с удобни дрехи и да си носят постелка за йога и одеяло.

Програмата е гъвкава и в зависимост от динамиката на групата може да има промени в методите и времето. Запазваме си правото на промяна.

Участието в групата е с предварително записване.