Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/07/2023 - 23/07/2023
12:00 - 13:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Събитието е отменено!

Водещ Елена, Ива, Саркис


Ритрийт с тантра кундалини и енергийни практики с Ива, Саркис и Елена.
Ела на едно осъзнато приключение сред тишината и чистия въздух на Балкана в Априлци. В атмосфера от съмишленици и духовно пространство с чиста храна, дай воля на вътрешния си глас – истински, неподправен, открит.
С помощта на йога движения, танци, игри и енергийни практики ще раздвижим живителната си сила, ще погледнем към центъра вътре в нас, ще забавим и спрем, за да проверим реалността, ще заземяваме и отработваме заедно. Този ритрийт дава чудесна възможност да видим и осъзнаем в дистанцията на наблюдател, а именно тя е тази, която лекува.
Всеки от нас носи блестящата Буда природа в себе си. Божествената енергия трансформира тялото и съзнанието, като отработва старите ограничения и ни отваря за ново поведение, мислене и идеи. Така се учим да бъдем по-гъвкави и устойчиви, умът ни по-спокоен, а личността ни – по-центрирана и удовлетворена.

Ние – Ива, Елена и Саркис, ви каним на едно пътуване навътре към себе си. В рамките на 3 дни с помощта на разнообразни енергийни техники, тантра кундалини йога, танци и медитации ще събудим твореца в нас и ще дадем воля на вътрешния си глас.

В малка група от съмишленици ще чистим енергийни блокажи и травми, ще балансираме чакрите, ще отворим потенциала си за щастие, здраве, лекота и любов. Едновременно ще се забавляваме и ще отработваме ограниченията. Присъствайки Тук и Сега, ще се потопим надълбоко в музика, аромати и оракулски карти.

За водещите:

Ива (Амрита) – Тантра Кундалини йога инструктор и арт терапевт.

През последните 10 години Ива е отдадена на своята любов – Кундалини Тантра йога – усещане от първата практика.

Започва с учението на френската школа по тантра и след това надгражда познанията си при различни учители в САЩ, Индия и Бали. След пребиваване в ашрама на Йоги Баджан в Еспаньола, Ню Мексико, получава духовното име Manav Amrita Kaur – божествената сила на женската грация – от 3HO International.

Практиката определя като пътуване навътре в себе си чрез отваряне на енергийните канали, откъдето стартира и трансформацията към това да разгърнеш изначалния си потенциал.

Саркис – лечител, енерготерапевт

Саркис стартира мисията си на лечител в Академията по насрещни проблеми в Москва. Ученик на руския езотерик Борис Золотов, а после на баба Вера в Украйна, където усвоява тайните на билколечението. Като член кореспондент на Международната академия по информатизация към ООН и член на научно-методическия орган към Националния институт за ултрасензорна медиаторика и феноменология, той непрекъснато развива феноменалните си способности.

Практикува енерготерапия, биорезонансна диагностика, лечение с хомеопатия, билкови продукти и баланс на енергийно-информационната матрица, както в България, така и в Израел, Македония, Гърция, Франция, Швейцария, Япония, Испания и др.

Елена – kundalini innerdance инструктор и theta healing терапевт

Водена от силния си интерес към науката и езотериката, Елена изучава редица техники за лечение и самолечение като микроакупунктурната терапия Су-Джок, енергийно-меридианна терапия, техниките на Норбеков, медитативните практики на Джо Диспенза, прана енергийно лечение, dance therapy и др. Сертифициран инструктор по Theta Healing за работа с подсъзнанието от Theta Healing Institute of Knowledge, инструктор по K-Power, Epigenetic Healing Cycles от International Collage of Professional Kinesiology Practice и Kundalini Innerdance фасилитатор.

Силно вярва, че физическият свят е отражение на дълбоките и фини процеси, случващи се на енергийно ниво и че всяко събитие в живота ни има своята психосоматична причина.

Използвани практики и техники

  • Тантра Кундалини йога
  • Kundalini Innerdance
  • Баланс на енергийната матрица
  • Танцова терапия и шамански ритуали
  • Ставна и мускулна гимнастика на Норбеков
  • Баланс на енергийните меридиани и прана лечение
  • Медитативни практики по Ошо, Берт Хелингер и Джо Диспенза

Елемент: Земя

Този ритрийт е първият от серията, посветени на стихиите: ЗЕМЯ, ВОДА, ОГЪН и ВЪЗДУХ.

Практиките за баланс на енергията ще бъдат тематично посветени на елемент ЗЕМЯ.

В своята същност това са практики за заземяване, усещане за център и стабилна основа, подреденост, концентрация и фокус, възстановяване на връзката с тялото и личните потребности.

Програма:

ДЕН 1: 21 юли, петък

15:00 ч. Кръг на споделянето

16:00 ч. Тантра кундалини йога

17:00 ч. Баланс на енергийно- информационната матрица

19:00 ч. Вечеря

20:00 ч. Вечерна медитативна практика

ДЕН 2: 22 юли, събота

08:00 ч. Сутрешна Тантра кундалини йога практика

09:00 ч. Закуска

10:00 ч. Балансиране на енергийната матрица

12:00 ч. Обяд

13:00 ч. Свободно време

15:00 ч. Тантра кундалини йога

16:00 ч. Вътрешните архетипи, изразени чрез движението

17:00 ч. Kundalini Innerdance

19:00 ч. Вечеря

20:00 ч. Вечерна медитативна практика с мантри

ДЕН 3: 23 юли, неделя

08:00 ч. Сутрешна Тантра кундалини йога практика

09:00 ч. Закуска

10:00 ч. Заключителна практика

11:30 ч. Кръг на споделянето

12:00 ч. Обяд

13:30 ч. Лични защити (по желание на участниците, с допълнително заплащане)

Такса участие 550 лв.

включва:

  • 2 нощувки
  • Храна:

Вeчеря в петък

Закуска, обяд и вечеря в събота

Закуска и обяд в неделя

  • Всички практики

ОТСТЪПКА: ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ и вземи намалена цена от 500 лв. на човек

Саркис Инджиян ще извършва допълнително индивидуални енергийни защити. Те ще бъдат заплащани отделно по 500 лв. на човек

Запази своето място с капаро от 50 лв.

телефон за допълнителна информация и записване: 0879 810 786

е-mail: elena.koseva@gmail.com