Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/04/2017 - 23/04/2017
8:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 230 лв

Водещ Деви и Мон

Резервирай


Какво си представяш като чуеш думата “детокс’? Гладуване, страдание и лишение? Позволи ни да те изненадаме приятно с това ароматно йога детокс предложение за три блаженни дни в Балкана.
Всички искаме да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ние от 11 Moons вярваме, че външната красота и сияние са отражение на вътрешното функциониране на организма ни. Когато става въпрос за детокс, можем да говорим за пречистване на три нива – физическо, емоционално и ментално.
В този ритрийт ще адресираме и трите, като за физическото ще изпълняваме специално подбрани и подредени асани и съчетания, които компресират и разтягат органите и детокс блендове нa doTERRA, за емоционалния детокс ще използваме дихателни техники, а за менталния детокс – положителни утвърждения, които да заменят отровните мисловни шаблони.
Това, което приемаме като храна, се превръща в основна градивна единица на нашето тяло. За да улесним извличането на полезните съставки от храната и да елиминираме отпадъчните, ще се събуждаме със сутрешни практики с фокус на усуквания, компресии и разтягания, които да подпомогнат работата на трите елиминиращи системи – храносмилателна, кръвоносна и лимфна, за да постигнем цялостно усещане за жизнен тонус и здраве.
Шотовете и смутитата ще дадат нужната почивка на храносмилателната ни система и ще подпомогнат процеса на изхвърляне на токсините. Ще олекнем и кожата ни ще заблести.
Дихателните техники ще ни центрират, за да можем да наблюдаваме емоциите си във вътрешна тишина.
Утвърждаващата медитация ще подпомогне умът да си изгради нови навици и положителни настройки.
Констелациите ще ти помогнат да видиш в дълбочина онова, което те тласка в нежелани посоки.

Детокса е много полезен в преходните сезони и така пролетта се явява чудесен момент да олекнем и да се пречистим.

С течение на времето в организма се натрупват голямо количество неразргадени нутриенти, които от ползени се превръщат вредни и задръстват системата.

Усещаме: 

  • Спад на енергията
  • Поява на болести
  • Бързо състаряване

Умереното гладуване спомага вътреклетъчната детоксикация, като задейства рециклиращата фабрика на организма – автофагия и го вкарва в режим на гладуване. Влизайки в такъв режим, рециклиращите клетки трябва сами да си намерят нови източници на енергия като това става чрез рециклиране на увредени клетки и синтезирането на нови протеини от тях, или иначе казано – тялото си регенерира клетките.

Целта на всяко пречистване е да възстанови баланса на храносмилателната система, така че тя да функционира оптимално.

Затова ние те каним на нашият четвърти детокс ритрийт, който ще ти помогне да разцъфнеш в цялата си прелест.

Предлагаме:

3 дневна детокс прогама на смутита и джинджифилови шотове
х 2 веджи ампули на ден с детокс масла Zendocrine на doTERRA
2 сутрешни ароматни виняса флоу практики с фокус на усукванията
2 вечерни релаксиращи ин йога практики с аромати и утвърждения
Констелации
Изготвяне на масло за лице с етерични и базови масла според типа кожа, влагане на кристали, енергии и зареждане в кристална мандала (може да наблюдавате процеса и по желание да изготвим заедно вашия продукт срещу допълнително заплащане)

Този ритрийт е за теб, ако:
*искаш да изглеждаш и да се чувстваш добре
*готов си да се разтовариш и да пуснеш миналото
*обичаш йога, харесваш етерични масла и смутита
*никога не си се подлагал на детокс
(искаш по естествен и приятен начин да олекнеш
*искаш да научиш повече за естествените методи за подмладяване и разкрасяване
Цена: 230 лв. на човек, която включва 3-дневата програма, с всички смутита, етерични масла, практики, констелации, 2 нощувки.
Записване: http://trinityretreathouse.com/reservations/
info@trinityretreathouse.com
www.trinityretreathouse.com
Повече инфо на 0894488808
и на 0884176579

Програма
Петък
10 – 11  ч. пристигане и настаняване (има възможност за пристигане и в четвъртък вечер срещу 30 лв допълнително заплащане)
Смути
12:00 ч. ч. Детокс йога
13:30 ч. Обедно смути, ампули с етерични масла
14:30 ч. – констелации
16:30 ч. – почивка и следобеден фреш
18:00 ч. – ритуална ин йога практика с етерични масла
20:00 ч. – вечерно смути

Събота
Топла вода с лимон
8:30 часа – ароматна виняса флоу практики с фокус на усукванията
10:30 часа – шот от джинджифил + смути с ябълка, краставица, целина и авокадо
ампули с детоксикиращи етерични масла (Zendocrine и Slim and Sassy)
11:30 до 12:30 часа – свбодоно време – разходки, почивка, детокс тай масаж)
12:30 часа – обяд – смути с ябълки, целина, спанак, джинджифил
14 – 17:00 часа – Констелации
следобедна закукса (смути с ябълки, целина, спанак, джинджифил)
17 часа – почивка
18:00 часа – ин йога с аромати, утвърждения и звукова баня
20 часа – вечеря – смути със суперхрани
20:30 ч. – ритуална сауна джем сесия – пеене на мантри и песни, свирене на инструменти, релакс край огъня…
Неделя
6 часа – посрещане на изгрева (опция)
Топла вода с лимон
8:30 часа – ароматна виняса флоу практики с фокус на усукванията
10:30 часа – шот от джинджифил + смути със суперхрани
ампули с детоксикиращи етерични масла (Zendocrine и Slim and Sassy)
11:30 до 12:30 часа – свбодоно време – разходки, сауна, почивка, детоксикиращ тай масаж с Мокша (допълнително записване и заплащане)
13:30 часа обяд – смути със суперхрани
14:00 – кръг на споделяне и отпътуване

Водещи:
За Деви:
Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8 годишният опит в преподаването + 14 те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си.
Интересът и към етерични масла и тяхното приложение в йогата започва през 2010 г,, когато тя прави за пръв път йога с етерични масла заедно с Албена Люцканова в Йога Мандала.
След това ражда дъщеря си и 3 години не може да се отърси от излишните килограми. През август 2015 г. тя се преоткрива чрез акро йога, етерични масла и осъзнато хранене и сваля без никакво усилие 7 килограма.
Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни учители, като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.
Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.
Деви е сертифициран констелатор към френската школа Самадева, а в момента разширява своята квалификация в трейнинга по семейни констелации на Румен Янкулов.
За Мон:
Мон се среща с йога през 2009, но започва да практикува редовно няколко години по-късно – през 2012. С ароматите се среща по време на йога практика и веднага се влюбва. Спомня си много ясно първото етерично масло, което си е купила и как е оползотворила всяка капка от него. Започва да се интересува по-задълбочено и да експериментира с натурална козметика през 2013 и от тогава използва предимно кремове, които сама си е сътворила. 11 Moons е общият ѝ проект с Деви, който се случва съвсем естествено и спонтанно. През ароматите Мон се свързва със себе си по един нов и вълнуващ начин. Любимият й момент е, когато види блаженото изражение по лицата на хората, които вдишват ароматите. Убеждава се всеки ден в силата на етеричните масла като лечебно средство за тялото, ума и духа и с удоволствие ги използва в живота си. Мон е сертифициран констелатор към френската школа Самадева.