Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/10/2021 - 01/11/2021
14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите на семинара!!! 230 лв

Водещ Мартина Алексиева и Ива Благоева


Здравейте, будни хора!

С настъпването на есента ви каним на едно цветно и усмихнато йога приключение. Нашата среща неслучайно съвпада с хубав български празник – Денят на народните Будители!

Време е да обърнем поглед навътре към себе си и да бъдем Будни за всичко, което се случва в тялото, мислите и емоциите ни. Нека заедно да се настроим към промяната, която настъпва с идването на великолепната есен! В синхрон с природните цикли, всичко в нас също иска да се балансира, да притихне и да чуе вдъхновението, което извира от дълбините и очаква да се прояви. И както през есента природата сътворява толкова много красота, така и ние ще се превърнем в творци и ще разгърнем своя потенциал. Очакват ни поетични йога практики, пъстроцветна арт терапия, вълшебни сетивни игри, вдъхновяващи разходки сред природата и изобилие от великолепни преживявания. Подарете си време за физическо, умствено и духовно презареждане.

Мястото, което избрахме е Тринити Ритрийт Център в град Априлци.

Тринити е специално създаден, като място за презареждане близо до природата. Атмосферата е спокойна и наситена с положителни вибрации.

Тези дни ще посветим на дълбоко трансформиращи практики, ще се разходим сред величествената природа на Балкана и ще си хапнем питателна и вкусна храна, приготвена на място от нашите домакини.

Елате без очаквания! Доведете себе си! Носете си авантюристично настроение, любопитен поглед, загадъчна усмивка и лека лудост 🙂

Идеи за случване по време на ваканцията:

  • Хатха йога: Практика подходяща за всички, развиваща баланс и комфорт в тялото и ума
  • Виняса флоу йога: Плавния неспирен поток на преминаване от една поза в друга, съчетавайки дъх и движение в едно. Това е динамична, силна и плавна практика, която разкрива нашия творчески потенциал
  • Ин йога: Финна практика, която ти помага да синхронизираш чувствата в сърцето си и хаотичните мисли в ума. Дава ти време да поседиш със себе си, да бъдеш неподвижен и да забележиш какво имат да ти кажат твоето тяло и ум.
  • Сетивни игри: Забавни и интересни игри, които ни отвеждат към пространството вътре в нас и в същото време ни свързват с цялото по един нов и различен начин. Изключително вдъхновяващ и вълнуващ процес на себепознание и връзка с всичко около нас
  • Арт терапия: метод, който предлага многообразни възможности за повлияване и въздействие на състояния и преживявания, чрез изкуство и творчество. Използват се рисуване, музика, танц, моделиране с глина или пластелин, фотография или създаване на стихове по снимки и картини, също така четене, както и различни игри.
  • Медитации – в статичен и динамичен вариант
  • Разходки сред природата

Цена: 230лв на човек – за настаняване в двойна, тройна или друг тип стая. Включва 3 нощувки, великолепна вегетарианска храна – закуска и вечеря и всички предвидени практики.

Цени за деца :

*Деца до 1 год се настаняват безплатно, ако спят при някой от родителите

*Деца до 3 г, които са на самостоятелно легло – 90лв, включва настаняване и храна.

*Деца от 3 до 10 г, които са на самостоятелно легло – 120лв, включва настаняване и храна

*Деца от 10 до 16 г. които са на самостоятелно легло – 150лв, включва настаняване и храна.

В цената не е включен транспорт, но ще организираме споделено пътуване.

Местата са ограничени!

При желание за участие е необходимо заплащане на 50лв. капаро. Капарото може да заплатите в брой или по банкова сметка. Доплащането е при настаняване.

За справки и записвания:

Мартина Алексиева – 0897898862 , martinaaa@gmail.com

Ива Благоева – 0899064091