Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/02/2018 - 11/02/2018
18:00 - 16:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 190 лв

Водещ Деви и Мокша


С Деви и Мокша

Този уикенд ще се съпреживеем, за да се срещнем истински. Ще се забавляваме, наслаждаваме, ще играем и ще се запознаем с някои татнрически партньорски техники. Ще изследваме връзката си на различни нива и ако сме готови ще разгледаме скритите динамики, които обуславят поведението ни в пратньорството.

Подготвили сме ви:

Сетивно хранене

Игри за доверие

Игри с аромати (използваме само естествени терапевтични етерични масла)

Работа по двойки

Тантрически техники

Констелация за двойката

Масаж по двойки

и мноооого наслада.

Заповядайте на 9 –тия ритрийт за двойки, който Деви и Мокша ще водят.

Тринити ритрийт център в гр. Априлци

Цена: 190 лв. на човек, която включва: Настаняване в романтична двойна стая, тантрически кит, всички практики, 2 вкусни вегетариански закуски и вечери.

За водещите:

Деви и Мокша се срещат чрез общата им любов към йога и пътешествия. Искрата между тях прераства в силна и свързваща любов, която дава плод – прекрасната 3 годишна Ясна. Тяхната творческа сила заедна ги кара да творят и създават пространства, в които човек да срещне себе си. От както са заедно те създават Тринити ритрийт център в Априлци и Мандала – център за цялостна трансформация в София. И двамата споделят опита си с хората, като Деви преподава флоу йога, извършва ритуали и костелации, а Мокша специализира в неконвеционална физиотерапия, която включва екзотични похват като дзен тай шиатсу, юмейхо (3 степен), остеотай и класическа физиотерапия. Двамата обичат да пътуват често до Бали, Гърция и Италия, където организират ритрийти.