Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/09/2021 - 06/09/2021
8:00 - 16:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при организаторите на семинара!!! До 10 август: 220 евро. След това: 265 евро

Водещ Амарга и Свабаво


Сприятели се със себе си – лечебно пътуване към твоята природа

Семинар с Амарга и Свабаво (от Холандия)

Този семинар е покана да се свържем със своята природа и да се отпуснем в начина, по който животът ни е създал.
Дълбоко в себе си ние знаем кои сме и понякога надзъртаме там без да правим нещо специално – то просто се случва.
Това са 4 дена, в които искаме да ви вдъхновим да се свържете със своето уникално същество вътре във вас .

Ще създадем едно място за среща на приятели сред природата, където където старите и новите приятели ще могат да се отпуснат и свържат. Тук няма да има нужда да крием болката и битката си или да се борим с живота. Защото тук няма да сте сами и ще има подкрепа.

Ще започнем с това да се откачим от хватката на истеричния и забързан живот и да си спомним, че сме повече от ума си с всичките му идеи. В този процес може даже да осъзнаете изведнъж, че вече не живеете себе си и не познавате истинската си енергия. Живеенето само от ума, само с идеите му, ви отделя от истинската ви природа. И такa в тялото ни се създават блокажи и скованост.

В пространството на защитеност и доверие ще имаме възможност да пуснем блокажите и фрустрацията и да позволим на енергията отново да тече свободно. Емоциите може да се надигнат – да дойдат сълзите, както и гнева или пък чувството за безпомощност.
Всичко е добре дошло тук. Нищо не е изключено. Животът има своите естествени височини и низини. Срамът, вината, страхът- всичко ще бъде посрещнато с приемане.

В следващата стъпка ще ви отведим във вашето сърце. Сърцето познава любовта и състраданието. Като отваряме сърцето си започваме да преживяваме любов към себе си и към другите.

И накрая ще сме готови да прехвърлим вниманието си към тялото си, защото там се случва истинският живот. Когато се доверим на усещанията на тялото си, това ни свързва все по-надълбоко с нашата истинска енергия. Тук можем да се отпуснем в своята жизнена енергия.

В този момент можем да усетим много по-фини енергии, които се движат отвътре и ще можем да срещнем себе си по един нов и много свеж начин.

В този семинар ще имаме възможност да преоткрием себе си пласт по пласт с помощта на много водени от нас упражнения, чрез тихи и динамични медитации и чрез една атмосфера на любов и приемане кьм всичко, което е .

*****************************
В медитацията и в приемането е възможно толкова много повече отколкото в ежедневния живот. И ние сме щастливи да създадем това пространство. Амарга и Свабаво
****************************
КОГА :
2-6 септември 2021
Семинарът е резидентен и е с продължителност 4 дена. Ще се проведе в Тринити Ретрийт Хаус, гр.Априлци

Настаняване на 2ри септ. вечерта и напускане на 6-ти привечер.

******
ЦЕНИ И УСЛОВИЯ :

Цена до 10 август : 220евро
Цена след това : 265 евро

Записването става с капариране на 100 евро за групата и заплащане на пълната стойност на хотела.

При отказ от семинара по- малко от 10 дена преди началото му- сумата за хотела и капарото се възстановява 50 %.

За записване : 0888286984  Бахуля