Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/02/2022 - 27/02/2022
15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещата на семинара. 690 лв при заплащане на цялата сума или капаро за запазване на място до 31.01.2022 или 790 лв при записване след 31.01.2022

Водещ Дева Мукта


Чудото на живота, магическа мощ, красота и сияние, дива мъдрост, кристално чиста любов, и още, и още…

Дали това е жената?

И ако е това, къде е скрито всичкото изобилие от потенциала ѝ?

Ние, жените, сме търсещи същества. И сме открили. Как всяка частица от нас може да заблести.

Като бъде захранена със ЗДРАВА СЕКСУАЛНА ЕНЕРГИЯ!

 

Това е и темата на този ритрийт:

*Как сексуалната ни енергия да бъде здрава и блестяща?

*Как да я използваме?

*Как да я съхраним и оцветим в радост и удоволствие?

*Как да станем истинското СЕБЕ СИ – щастливи оргазмични същества?

За да получим достъп до сексуалната си енергия като гориво за живота, е необходимо да присъстваме в телата и сексуалността си в настоящия момент. В настоящия момент нашите тела и сексуална енергия могат да се превърнат в платформа за достъп до разширени нива на съзнанието и да достигнем високо вибрационно блаженство, което може да трансформира сексуалните ни връзки и преживявания, да донесе ново, високо качество на съществуване.

Научавайки се как да въплъщаваме нашите женски/мъжки качества, можем да се свържем по по-дълбок, по-здравословен начин с удоволствието по време на любовния акт. Това ни позволява, докато правим любов, да изживеем връзка, центрирана в сърцето.

И тогава се случва еволюция чрез повишаване на сексуалната енергия и жизнеността. Основните съставки в тази смес са тантрични практики, радост, танц, игра, заедност, автентичност, подхранване на енергията, церемония, чувствено контактно движение, живот в настоящето, музика и прагматично изследване на мъдростта.

 

По време на Ритрийт Сияние на жена ще изследваме:

• Разбиране на енергийния оргазъм на цялото тяло и женската и мъжката сексуалност

• Сексуалност, центрирана в сърцето и ритуали за правене на любов

• Как да разберем какво да правим в секса с мъж, бидейки сексуални и правейки любов

• Освобождаване на стреса и напрежението в тялото с Йони масаж и деарморинг

• Преоткриване на съзнателното докосване и обич

• Преосмисляне на предположенията за жените, мъжете, сексуалното удоволствие и оргазма

• Интуитивен танц

• Как да правим сексуална медиация, за да повишим вибрацията си

• Кундалини йога практики за укрепване на нашата нервна система, така че да може да понася повече удоволствие

• Какаови оргазмични дихателни танцови медитации

В това пътешествие ще бъдем водени от Мъж и Жена. Съчетание от мощта, силата, знанията и зрелостта на това съзидателно единство. Стабилен Център на мъжествеността, около който танцува Свободната женственост. Тя и Той – Дева Мукта и гост водещ от чужбина – световно известен майстор в работата с женското тяло и енергия ❗

 

Дева Мукта е терапевт в областта на Тантра и Свещената Сексуалност. Върви по пътя на Тантра и личностното развитие от 8 години. Пътешественик и ученик на живота, изучавала Тантра, Деарморинг, Колелото на Съгласието на д-р Бети Мартин и още различни методи на лечение и консултиране, работа с тялото, изследване на травмите, невропсихология. Получила е инициации за енергийна работа в Индонезия. Има инициация за работа с Медицина в Шаманската общност в Амазония. Към днешна дата Дева Мукта работи индивидуално с мъже и жени, с двойки, с групи, комбинирайки своеобразно познанията си. Учредител на Българска Асоциация по Тантра. Нейната страст за работата ѝ е инициирането на собствения потенциал, свобода и чувственост във всеки.

За този ритрийт, моля имайте предвид:

 

• По време на ритрита може да има демонстрации, които включват пълен енергиен оргазъм на тялото, йони и лингам масаж, сексуални ритуали и ритуално правене на любов

• Това не е терапевтичен ритрийт за лекуване на травма. Това е възможност да изследвате и разширите себе си в момента на преживяване.

• Това не е ритрийт с психиатър, психолог, терапевт, учител или друг медицински специалист. Може да се възползвате от възможността да потърсите медицински съвет преди преживяването, за да сте сигурна, че е подходящо за вас.

• Това събитие е по-скоро трансформационно, а не терапия и следователно изисква от присъстващите да поемат отговорност и към себе си и към фасилитаторите и другите участници по време на събитието.

• Тъй като това е ритрийт, който може да изследва сексуалността и удоволствието, може да има упражнения и практики, които включват голота и сексуално докосване. Моля, имайте предвид, че няма нищо задължително, няма да има натиск върху вас от страна на участващите в събитието. Вие винаги определяте нивото си на участие чрез съзнателно съгласие.

• Храната по време на ритрийта ще бъде вкусна, питателна веганска храна без глутен, предназначена да подкрепи вашето преживяване.

 

Кога: 23-27.02.2022

Къде: Тринити Ритрийт Център, Априлци

 

Специална Цена за България:

– 690 лв при заплащане на цялата сума или капаро за запазване на място до 31.01.2022 или

– 790 лв при записване след 31.01.2022

В цената са включени настаняване в споделена стая, хранене и програмата на ритрийта.
Не включва транспорт.

 

Начини на плащане:

– Revolut на мобилен +359889606404, потребителско име @milenaemwc

– PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/jiveda

– Еpay – https://www.epay.bg – КИН 8493309065, мобилен 0889606404, мейл grypho@inet.bg

 

Местата са ограничени!

Записване:

Мил Боgrypho@inet.bg, 0889606404

Дева Мукта

Българска Асоциация по Тантра