Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/05/2022 - 25/05/2022
11:00 - 14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите на семинара. Линк за записване има в самото събитие!!! РАННО ЗАПИСВАНЕ до 22.04.2022: Такса 5-дневен ритрийт – 400лв. Такса престой с 4 нощувки и включени всички хранения закуска, обяд и вечеря – 290лв. ОБЩА ТАКСА: 690лв. РАННА ТАКСА ЗА ДВОЙКИ (или двама от едно семейство): По 600лв на човек. ЗАПИСВАНЕ от 23.04.2022: Такса 5-дневен ритрийт – 600лв. Такса престой с 4 нощувки и включени всички хранения закуска, обяд и вечеря – 290лв. ОБЩА ТАКСА: 830лв. РЕДОВНА ТАКСА ЗА ДВОЙКИ: По 730лв. на човек

Водещ Елена и Силвия Матееви


„Ние се раждаме два пъти в този живот:
Първият е, когато се появим на бял свят. Вторият – когато решим да излекуваме начина, по който сме дошли на бял свят.“ ~ Ошо

Това е дълбоко-лечебна 5-дневна програма на уединено красиво място, в която ще се гмурнем много много назад във времето… Там, когато сме били още в утробата, още преди да се появим на бял свят, където сме научили и усетили първите си впечатления от живота, където сме поели от чувствата на нашата майка, където мъничките ни души са създали първите си вярвания за това кои сме и какво заслужаваме…

За четвърти път на живо, след дълбоките процеси, които се случиха в предишните провеждания и уникалната обратна връзка, която получихме от участниците.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО БИ БИЛО,
АКО…

Докато растете в корема на майка си, докато вашата душа и тяло се оформят за новите ви изживявания на тази Земя…
Всички послания, които пристигат към вас чрез емоциите и енергията на майка ви, са за приемане, за любов, за радост и наслада.
Какво би било, ако първите си и най-трайни уроци, които учим тук за живота – са уроци за това, как имаме право на своите желания, как сме достойни за любов, как да бъдем себе си без страх, как насладата е наша природа?

Затова в този процес ще преминем през всички етапи на развитието на нашата душа в пренаталния период, за да преработим емоциите през него. Ще получим нов вид връзка със стихиите, които ни изграждат, които започват да ни подкрепят още тогава:
1) въздух – при идването на душата в утробата, където е моментът да се почувства приета в своя нов път
2) вода – при появата на първите емоции и свързване с емоциите на майката, приемане на тези емоции от наша страна
3) огън – при следващия етап на силно делене на клетките, когато в нас се ражда желанието и страстта за живот
4) земя – когато се свързваме с материалното и се чувстваме подкрепени да излезем на бял свят.

Всичко това ще завърши с ново раждане, от мястото на нашето силно, истинско, автентично, вярващо, обичащо и обичано АЗ!

ЛИНК ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ: http://djavarava.com/retreat-rebirth/

Подробно представяне на програмата, процеса и методите можеш да чуеш в тези видеа: https://vimeo.com/360641777
https://vimeo.com/534865743

ЗА КОГО Е ТОЗИ РИТРИЙТ?

* За всички жени и мъже, които са истински смели да се върнат назад, където всичко е започнало, и излекуват най-първичните си рани, болки, усещане за липси и страхове
* За всички жени и мъже, които са готови да изминат с душите си този път към появата на бял свят по различен начин – с вярването, че са напълно приети в този свят в любов, с вярването, че са напълно достатъчни такива каквито са, с вярването, че има много радост и наслади, които ги очакват в този земен път
* За всички жени, които искат да пратят тази лечебна енергия от позицията си на МАЙКИ, вече родили своите деца – за да трансформират това, което са дали на своите деца в този период, за да изживеят по нов начин раждането им и заздравят връзката си с тях.
* За всички жени и мъже, които са готови осъзнато да се подготвят за зачеването на своето дете, настройвайки генетичния си отпечатък, този който ще предадат на детенцето, на вибрацията на Любов.
* За жени и мъже, които страдат от хронични състояния на подтиснатост, липса на енергия и желание за живот, депресия, нервност и напрежение, чувството, че не принадлежат изцяло в този свят.
* За жени и мъже, които се сблъскват с едни и същи проблемни ситуации от години и имат чувството, че се въртят в омагьосан кръг, незнаещи каква е истинската причина и как да намерят изхода.
* За жени и мъже, които имат мъчителното чувство, че не живеят според пълния си потенциал, не вървят по истинския си път и изпускат красотата на живота…
* За ДУЛИ и други професионалисти, които подпомагат процеса на износване и раждане на бебета – за да разбират по-добре собствените си емоционални процеси при съпровождане на бременност, включително активирани болезнени спомени и чувства от собственото си пренатално време и раждане. За да могат да бъдат неповторима любяща и лечебна подкрепа за всички бъдещи майки, които са ги избрали.
* За родители, които искат да разбират по-добре децата си, тяхното поведение и истински нужди, и изградят по-дълбока и любяща комуникация с тях. И които искат да разбират себе си по-добре в тази свята роля на родител, със своите нужди, страхове, копнежи.
*За жени и мъже готови да започнат да преоткриват измеренията на съзнанието и бъденето на Земята, които често се свързват с паранормални способности, а всъщност са изконна част от нас и наше рождено право.
* За жени и мъже, които вече са поели на пътя на себепознанието и са готови да разкрият и тази част от личния си път и личната си история. И копнеят да случат това в СВЪРЗВАНЕ, СПОДЕЛЕНОСТ, ПРИЕМАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.

Ето какви промени могат да наблюдават участничките, минали през тези 5 дни (тези неща се случваха на участниците досега, в месеците след ритрийта):

✿ разрешаване и пускане на проблемни отношения и връзки
✿ оздравяване на трудни отношения с родители и с децата ни.
✿ освобождаване от тежки зависимости, депресии, усещане за обреченост и безнадежност
✿ смелост за отстояване на себе си и границите си
✿ готовност да избираме своя път, вместо да удовлетворяваме вечно чужди очаквания
✿ отваряне на пространство за нови щастливи събития, като по-подходяща работа, нова романтична връзка, смяна на дома с по-добър
✿ освобождаване от хронични страхове
✿ яснота за призванието и пътя на душата ни…
✿ отключване / доразгръщане на паранормални способности – телепатия, общуване с Природата, Стихиите, Духове и Елементи, Предци, Животни и Растения, с Източника на сътворението.

Какво би било при теб – зависи от това какво си поела като травма/ страхове/ мъчително вярване от своята майка, нейната среда и начина, по който си се родила.

Зависи от това какво ти е най-нужно да продължиш напред в живота по един по-добър път, в синхрон с твоето щастие и здраве.

ЧУЙ ПОВЕЧЕ ЗА ЕФЕКТА, ПРОЦЕСА И МЕТОДИТЕ С КОИТО ЩЕ РАБОТИМ В ТЕЗИ ВИДЕА:
https://vimeo.com/360641777
https://vimeo.com/534865743

Тук ще отворим сетивата си за радостта, приемането, любовта – така, както бихме го направили още от мънички същества в утробата на майка си, ако тя е знаела как да ни даде всичко това. Така както бихме предали това усещане на децата си, ако винаги сме знаели как да живеем именно по този начин.

Ако се питате „Дали има смисъл сега, толкова години по-късно…?“ – то тогава спомнете си китайската поговорка:
„Най-добрият момент да посадим дърво е преди 20 години. Следващият най-добър момент е СЕГА.“

Струва ли си да дам нов Ре-Старт на живота си?
Да се свържем с живота по нов начин в годините, които идват занапред?
Струва ли си да изживеем по нов начин връзката със своето дете и дадем лечебна енергия на неговия път?

Ако отговорът вътре в теб е ДА…
Eто как да се включиш с това прераждащо изживяване:

Процесът е пет-дневен, за да имаме време за интеграция, покой и приятни занимания между отделните силни трансформационни етапи. Това е нужно, за да може системата ни да приеме по-плавно и меко този процес, който отива така надълбоко в нас.

Започваме в събота следобед на 21.05.2021 до следобяд на 25.05., сряда. Ще се състои в Тринити Ритрийт Хаус в с. Априлци, Троянски Балкан.
Всеки път там сме посрещнати много гостоприемно, с прекрасна домашна храна и много топлина от нашите домакини!

==================

Условия за включване:
РАННО ЗАПИСВАНЕ до 22.04.2021:
Такса 5-дневен ритрийт – 400лв.
Такса престой с 4 нощувки и включени всички хранения закуска, обяд и вечеря – 290лв.
ОБЩА ТАКСА: 690лв.
РАННА ТАКСА ЗА ДВОЙКИ (или двама от едно семейство):
По 600лв на човек.

ЗАПИСВАНЕ от 23.04.
Такса 5-дневен ритрийт – 600лв.
Такса престой с 4 нощувки и включени всички хранения закуска, обяд и вечеря – 290лв.
ОБЩА ТАКСА: 830лв.
РЕДОВНА ТАКСА ЗА ДВОЙКИ:
По 730лв. на човек

==================
Записването става при заплащане на пълната такса ИЛИ капаро от 50% до съответната дата.

Заплащайки капаро, си запазвате правото да платите по ранната оферта, дори ако доплащането на втората вноска е на по-късен етап, след като тя е изтекла.

ЛИНК С ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
http://djavarava.com/retreat-rebirth/

===============
При предварително заплащане и последвал ваш отказ да се включите в събитието поради ваши причини, таксата не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Можете да прехвърлите участието си на друг човек, който да дойде на ваше място.

Това се отнася както при заплащане на капаро, така и при заплащане на пълната такса.

При отказ за доплащане на втората вноска до указаните от организаторите срокове за това, и нереагиране на съобщенията от наша страна по този въпрос, вашето право на участие може да бъде анулирано и дадено на друг участник, без възстановяване на внесеното от вас капаро.

За контакт и въпроси:
assist.mandala@gmail.com
Елена Матеева – тел. 0898 381215