Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/12/2017 - 17/12/2017
18:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 190 лв

Водещ Деви и Моника


Хей ти, магическа жена, носителка на древното познание, съдържаща в себе си зрънце от Космическата Майка – призована си да засияеш с цялото си великолепие.
Ти, която познаваш несгодите на земния живот и малките радости също. Ти, която раждаш от сияната си утроба деца, идеи, проекти, приятелства., вдъхновение и знание. Ти, хранителка на създаденото, която приласкаваш в топлата си и мека прегръдка онези, които имат нужда от подхранване. Ти, която съблазняваш с поглед, жест, дума. Ти, обикновената жена, чрез която живота се самопродължава. Каня те на едно пиршество, една сакрална среща с мен Деви и другите смели жени, които са поели по пътя на траснформацията. Нищо по-малко от това да засияем с цялата си същност не е достатъчно.
Тези два дни преди новолунието в Стрелец са изключително подходящи да забъркаме личния си вълшебен алхимичен елексир, който да задейства хармонията и баланса във всички измерения на живота ни. Период подканващ ни да планираме, засеем и структурираме дългосрочните ни цели и намерения под зоркия поглед на съвпада на Слънцето и Луната със Сатурн. Време, чиято енергия ще ни дари с оптимистичен заряд да се подготвим и предприемем далечно приключенско пътешествие както до екзотична страна, така и към нова вдъхновяваща житейска философия.

Женски кръг на споделяне
Методи за справяне с ежедневните предизвикателства – дискусия
Медитации за вътрешно сияние
Ритуал с изготвяне на карта на желанията за посяване на намерения за цялата 2018 година в изгрева на Новолунието в Стрелец – Алхимия на проявлението
Изработване на амулет за активиране на късмета и благоденствието
Ананда ин йога – потапяне в блаженството
Чувствена виняса йога
Таро ридийниги и астро консултации с Моника (допълнително заплащане)

Ще работим и чрез цветовете, затова носете дрехи или аксесоари, които да активират енергията на стрелеца в следните цветове:

кобалтово синьо
жълто
зелено
тъмно синьо

Цена: 190 лв, която включва 2 нощувки в споделена стая, 4 вкусни вегетариански хранения, фън шуй карта на желанията на стойност 30 лв, която всяка ще изготви за себе си, материали за амулета, всички практики и ритуали с Деви и Моника

Водещи:
Деви: http://deviflow.com/devi/
Моника: http://deviflow.com/feite/

За информация: 0894488808
За записване – info@trinityretreathouse.com