Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/03/2024 - 17/03/2024
14:00 - 13:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите на семинара!!! Цена ранно записване до 31.01 - 340 лв; Редовна цена - 390лв

Водещ Толиана Трифонова– 0889891806 & Стойчо Георгиев – 0879 180 288

Резервирай


Тези три дни посвещаваме на свързването със стихията ВЪЗДУХ!
Практиките ни ще бъдат свързани с въздуха. Ще работим за лекотата, ефира, крилете и вдъхновението, връзката ни с елемента въздух!
Каним те в сърцето на Балкана – Априлци, в любимият Тринити Ритрийт Хаус!
Предлагаме ти да си подариш един бавен уикенд – време за Теб, в което да обновиш енергийния поток на тялото си в естественост, лекота и споделеност!
Диханието в природата (прана) активира естествните лечебни сили, помага ни да се отпуснем и да се доверим на собствения си процес! Внимание и любов към самите нас!
Пролетното равноденствие е специално време, един от двата астрономически енергийни момента в годината, които ни дават мощен тласък да се центрираме в собственото си равновесие. За кратък момент нашето слънце се намира на еднакво разстояние между полукълбата, позволявайки ни да си спомним и изживеем какво означава да бъдеш в своя център, в единство, както индивидуално, така и колективно.
Пролетното равноденствие е време да работим с равновесието си на всички нива: мисли, емоции, взаимоотношения, цели. Какво трябва да остане, какво трябва да бъде променено, за да продължи да служи на нашите цели и какво трябва да пуснем от живота си.
Пролетното равноденствие символизира прехода от вглъбеността на ин-енергиите към външната изява и светлина на ян-енергиите.
Пролетното равноденствие е точка на равновесие върху Колелото на годината – когато Слънцето пресича екватора, а нощта и деня са с еднаква дължина.
Това равенство ни напомня за естествения равновесие между тъмнината и светлината, между мъжката и женската енергия.
Започва нов сезон – пролет, преход от тъмнина към светлина. Време за за покълване и отваряне! Това, което посяхме в себе си и поливахме в зимния период, сега е време да се покаже над земята, да се разлисти и да разцъфне! Време е да разтворим крилата си! Посоката е Изток, животните на силата са орли, колибри! Вдъхновението е новият дъх, който ни събира.
В Дъх Нов Е Ние!
Практики и занимания:
– Медитации с Гонг и Тибетски купи
– Динамична/Кундалини медитация/Ин Йога
– Аура Камера Диагностика,
– Kръг с карти, Медитация на сърцето
– Работилница – приложно изкуство – създаване на обеци – „четири вятъра“
– Танцувално медитативна практика – Танц на Вятъра!
– Разходка край реката – до водопад
Не е необходимо да имаш опит, с която и да е от практиките.
Нека любопитството да те води!
Програма:
Петък 15 Март 2024
14.00 – 18.00ч – Пристигане! Посрещане с чай! Настаняване. Аура камера диагностика
19.00 Вечеря
20.00 Кръг за запознанство. Откриване с карти и медитация на сърцето! Поставяне на лично намерение!
21.30 Медитация с гонг и тибетски купи със Стойчо Георгиев
Събота 16 Март 2024
08:30 – 10:00 – Сутрешна практика за енергизиране на тялото
09:00 – 11:00 – Закуска
11:00 – 15:00 – Разходка край живописната река до водопад Видимското пръскало;
15:00 – Обяд
16:00 – 17: 30 – Какао и Изкуство – Работилница – приложно изкуство – създаване на обеци – четири вятъра
18:00 – 19:00 – Танц на вятъра – танцувално медитативна практика
19:30 – Вечеря
21:30 – Медитация с Гонг и тибетски купи със Стойчо Георгиев
Неделя 17 Март 2024
08:30 – 10:00 – Сутрешна практика за енергизиране на тялото
09:00 – 11:00 – Закуска
11:00 – 13:00 – Кръг на рефлексия, споделяне и затваряне на процеса!
ОРГАНИЗАТОРИТЕ си запазват правото на промени в програмата!
*възможност за организиране на споделено пътуване между участниците при желание
** Носете си постелки, ако имате
***Всички практики са по желание. Следваме тялото, усещаме го и го слушаме!
****Храната е вегетарианска, домашно приготвена
Цената включва:
2 нощувки в двойна/тройна стая, 2 закуски, 1 обяда, 2 вечери
и участие във всички занимания
Цена ранно записване до 31.01: 340 лв
Редовна цена: 390лв
Потвърждението става с депозит от 150лв в брой или по банков път, който е невъзвръщаем.
За повече информация и записвания, свържете с нас:
Толиана Трифонова – 0889891806
Стойчо Георгиев – 0879 180 288
Снимки от предходните ни събития заедно, можете да разгледате тук:
ЗА ВОДЕЩИТЕ:
Толиана
Толиана е приключение и дълбоко чувствено проникновение. Тя върви по пътя и пази сърцето си чисто! Толиана е Дъщеря на Стихиите и Любима на Духа!
Земя на Силата – https://www.facebook.com/LandOfPith е настоящия проект на Толиана, който тя развива в последните години!
Земя на Силата е място, което се намира в Еленския Балкан, в малко селце наречено Махалници! Старата родова къща, сгушена в края на селцето, точно до гората – в което заедно с любими същества и приятели, съзадаваме пространство за сбъдване чрез духовни и артистични практики, ритрийти, детски ваканции и всичко свързано с изратсването на човешкото съзнание. Най-добър помощник ни е Природата. Земя на Силата е Земя на Любовта. Силата, в която човека расте е Любов!
https://www.facebook.com/toliana.trifonova
https://www.facebook.com/LandOfPith
Стойчо
Срещата със Стойчо Георгиев ще ви даде възможността да изследвате своята Аура, да проследите взаимовръзката между емоции и болест и да намерите пътя към здравето. Няколко йога практики подтикват Стойчо да промени ежедневието си коренно, в преломен момент от живота му. От тогава практикува йога всеки ден. По естествен път при него достига информацията за Аура камерата и той започва да използва тази технология, за да помага на хората да видят невидимото поле, в което живеят. Стойчо Георгиев е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Разполага с един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния път, а да бъде катализатор на процеси им. Според Стойчо така необходимата промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване. Любимата част от работата му е контакта с хората, взаимодействието с тях и възможността да обогати личните им преживявания и разбирания.