Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/05/2015 - 31/05/2015
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 250 лв

Водещ Деламей Деви

Резервирай


Деламей те кани на един уикенд, посветен на интензивна йога практика. Прана флоу садхана е микс от практики, посветени на вътрешния войн – Agni flow,  вътрешната богиня – Goddess flow и вътрешния мир – Shanti flow.
Деламей пътува и преподава на екзотични места по света, като Австралия, Малайзия, Бали и участва в глобални йога конференции. Тя е ученичка на Шива Рей и преподава нейните трейнинг модули за учители. Тя е 500 часа сертифициран йога преподавател по Йога Алайънс.
Уникалната творческа енергия на Деламей ще те вдъхнови, независимо дали си йога практикуващ  или преподавател.
Цена: 250 лв, включва 2 нощувки със закуски и вечери и целия семинар

Водещ: Деламей Деви

С над 20 годишен опит в преподаването, Деламай комбинира Прана Флоу Енергични Виняси, Йога транс денс и Тай йога масаж по време на часовете и уъркшопите, които води. Деламей преподава за всички нива практикуващи, като помага на по-напредналите йоги да задълбочат практиката си и връзката между тяло и дух, а начинаещите нежно напътства през първите им стъпки на постелката. Преподавателката вярва, че има йога стил за всеки отделен човек, в завимост от това какво е вътрешното ти усещане и как тялото ти реагира. С история в танцуването, естествен път е било преминаването й към преподаване на йога и потъването в ритъма на дъха, естественото движение на тялото и медитацията. Деламей е родом от Байрън Бей, но в момента пътува между Австралия, европа и Азия за да споделя совите уъркшопи, мастер класове и ритрийти по красивите кътчета на света.

Сертификати и обучения:

Деламей има над 1000 часа йога обучение, който включва 500 часа Прана флоу сертификат. Тя редовно пътува до Лос Анджелис за да продължи обучението си с Шива Рей, създателят на Прана флоу Енергична виняса стила и е част от глобалните асистенти по Прана флоу. Деламей е и 4-то ниво сертифициран Тай йога масаж терапевт, Рейки мастер, прана лечител и практикува Crystal Dreaming.

Тя е и един от глобалните ангели на Омнитом Йога и фюжън дрехи.