Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/10/2020 - 18/10/2020
16:00 - 14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 250 лв

Водещ Мон и Цвета


Удоволствието е свещено право на всяка жена. Точно на октомврийското новолуние във Везни те каним да преоткриеш личния си потенциал за удоволствие и наслада. Заедно ще изследваме бариерите пред насладата, ще пускаме товарите и ще се потопим дълбоко в женската си, екстатична природа.
Ритрийтите ни дават необходимото време и пространство да се оттеглим от ритъма на ежедневието, да забавим темпото и да изследваме различни аспекти от същността си в защитената среда на групата. Ще прекараме един уикенд в красивия ритрийт център Тринити, за да се заредим сред природата на Троянския балкан.
Женските ритрийти са най-добрата възможност за съвременните жени да се заредят с подхранваща ин енергия, да си починат от градското бързане и да се свържат с ин енергията на Богинята.
По време на ритрийта ще използваме различни техники от йога, тантра и дао, за да преживеем удоволствието в телата си. Ще започваме дните си с лека, раздвижваща йога, а следобедите и вечерите ще посветим на дихателни практики, танци, медитации и визуализации.
Този ритрийт е за теб, ако:
• имаш нужда да си починеш от ритъма на ежедневието в града
• искаш да изследваш различни техники за активиране на удоволствието в тялото
• искаш да научиш повече за принципите на удоволствието и как можеш да ги прилагаш в живота си
• искаш да прекараш време в защитената среда на женския кръг
Водещи:
Мон и Цвета
Мон практикува от 10 години. Занимава се с йога, танци, тантра и енергийни практики. Мисията й е да създава защитени пространства, в които всеки човек може да преживее себе си по нов начин и да се свърже с различни аспекти от същността си. Автор е на различни практики за женска сила и води различни женски кръгове от 4 години. През последната година изследва различни тантра и дао похвати за повече удоволствие и интимност.
Цвета Кънчева е йога преподавател и собственик на Ащанга йога шала. Вътрешна потребност и детска любознателност я срещат с йога, когато е едва на 10 години. Втората ѝ среща с йога е след тежък бърнаут и редица равносметки свързани с цената на кариерата, смисъла на живота и реализацията, когато в лицето на Росица Божкова (Ука) намира учителя, който да я преведе през осъзнаването на Аза през призмата на психологията, шаманизма и изследване на чакрите. С Тантра се среща през 2015 година, когато Робърт Силбър (Хавай) открехва вратата на необятното поле за изследване на личността през интимността, чувствеността и възможността на хората да се свързват на различни нива на осъзнатост. От тогава до днес пътешествието продължава, чрез изследване на различни практики и техники за себепознание. Посещава редица курсове с Мартин и Диана от CHAI, Копенхаген, Сомананда от Агама йога, Тайланд. Завършва първо и второ ниво на Tantra Movement School с Михал Калигрикс. От 2016 година преподава Ащанга йога, с която я среща Красен Стоянов. Заедно с Красен създават и Ashtanga Yoga Shala, в която преподават с любов и отдаденост към учениците и метода. Цвета и до днес продължава да учи от най-добрите учители в света, като Тай Ландрум, Грегор Майел, Майкъл Шаборт, Кристофър Кон и редица други. Иницирана е в Рейки, Ямантака и Буда медицина от Рейки Мастър Роза Асенова.
Цена: 250 лв
Какво включва цената
2 нощувки в красивите стаи на Тринити ритрийт център
Вегетариански закуски и вечери
Всички практики
По желание можем да си направим сауна вечер или да посетим минерален басейн в град Троян.
Дати:16-18.10.2020
Програма
16.10 – Петък
16:00 – настаняване
18:00 – подхранваща практика за щастливи жени и кръг на споделянето
20:00 – вечеря
17.10 – Събота
9:00 – Сутрешна практика (лека йога, пранаяма, медитация)
11:00 – закуска
12:00 – свободно време
16:00 – тантра практика – Твоят потенциал за Наслада
18:00 – вечеря
20:00 – сауна по желание**
18.10 – Неделя
9:00 – Сутрешна практика (лека йога, пранаяма, медитация)
11:00 – закуска
12:00 – кръг на споделянето и ритуал „Събуждане на Богинята“
14:00 – отпътуване
*програмата подлежи на промени, според енергията на групата
**сауната се намира в Тринити Ритрийт Хаус и се заплаща допълнително
Записването се случва с превеждане на 50% от сумата
За въпроси и записвания
0884176579 – Мон
0885188977 – Цвета