Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/05/2015 - 02/05/2015
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен

Водещ


Водещ: Ронон Метца / Тома / 
Ученик / практикуващ на традиционната медицина от Амазония ,  Перу  (линията Шипибо – Конибо , Перу) и линията Хуни Куин или Kaxinawa /// Yawanawa, Бразилия. Той споделя медицината от няколко години по целия свят , в интимни кръгове и с мощното пеене на икарос през цялата нощ .
Скъпи братя и сестри!
Ронон Метца идва за първи път в България, за да ни донесе изцелителната церемония с духовно прочистване чрез  алхимията , която ни помага да се свържем отново с нашия астрален / духовен свят . Тези учения и практики ни позволяват да се освободим от страхове и блокажи, от които  може да страдаме в живота ни . Пречистване на физическо , психическо , ментално и душевно ниво . Той я  комбинира с две други лекарства, използвани от племето Хуни Куин, (Бразилия):
1. Сананга ( Tabernaemontana undulata ), използвана за лечение на `панема` или „ несполука „ .  Тя лекува също бактериални очни заболявания като конюнктивит, ечемик на окото, възпаление на очите, зачервяване и миопия ( късогледство ) .
2. Рапе (емфие лекарство), използвано за медицински цели в нашите мозъчни предаватели . Отваря съзнанието и ни позволява да се концентрираме върху основната медицина А . Също така се използва за отпушване на носа, както и дълбоко почистване на дихателната  ни система. Представлява пепел и растения ( във формата на фин прах), приготвени в джунглата .
Тази традиционна церемония е свещено ритуал, където ще  смесим тези древни знания, научени от традиционни майстори и  лекари от различни части на Амазония.
Преди  церемонията ще започнем със силната и дълбока  дихателна  техника , медитацията Ананда Мандала (около 30 мин) + Дикша енергиен обмен (около 20 мин).
В деня след медитацията ще затворим кръга със  сурово-вегански бюфет .
Каним ви да изживеете това духовно пътешествие , да погледнете  навътре към вашето сърце и тяло /// храм.
Какво да носим ?
– Удобни и  топли дрехи, постелка за йога, спален чувал или одеало, вода и кофа 🙂
Предварително церемония препоръки:
– Изяснете си целта и намерението ви , поради които се включвате в церемонията и работете върху тях .
– Въздържайте се от сексуални отношения най-малко няколко дни преди церемонията .
– Минимум няколко дни преди церемонията хранене  с пресни, натурални храни, ВЕГАН , минимално количество мазнини, пикантни храни, чесън и цитрусови плодове.
– Минумум седмица преди това без консумация на  алкохол или други наркотици .
– На  деня на церемонията ( препоръчително е последното хранене да е около 16:00 ч. , ако не постите което е още по-добре ) .
– Не приемайте никакви други лекарства минимум 24 часа преди церемонията .
Обмен на енергия: 100 евро / 200 лв
Продължителност: приблизително от залез до сутринта на следващия ден
Краен срок за записване: 20 април
За контакти: sanketvan@gmail.com
PS: по заявка може да се направят Камбо сесии (Giant Monkey Frog / Phyllomedusa bicolor /) преди или след кръговете, моля, свържете се с нас при интерес .
Намасте ! Хауш ! Ахо ! Алоха ! Любов и светлина !