Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/05/2024 - 26/05/2024
14:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещата на семинара!!! Такса за участие: 420 лв. при ранно записване до 31.03; 450 лв. при записване след 31.03 Такса за настаняване: 90 лв/нощувка в споделена стая с включени закуска, обяд и вечеря, общо 360 лв

Водещ Марина Чомпалова За информация и записване: mchompalova@gmail.com; 0895969420

Резервирай


Във всеки от нас живеят две части. Едната е нашето зряло Аз с нашия житейски опит, ресурси, познания.
Съществува и част от нас, която е останала емоционално незряла, защото нуждите ни като деца не са били посрещнати по начина, по който ни е било необходимо, за да растем подхранени. Например често не е имало пространство за емоциите ни, което дава на детето посланието, че не е обичано и прието такова, каквото е.
За да се справим с емоционалните си липси, сме се отчуждили от себе си, интуицията, емоциите, тялото си. Развили сме фалшиво Аз – перфекционистът, човекът, който угажда на останалите; този, който впечатлява с резултати. Дори често усмивката ни е вид адаптация, под която стоят емоции, които се срамуваме да покажем, защото като деца не е било безопасно.
Адаптациите са били единственият начин да избягаме от болката и да оцелеем в детството си, но в сегашния си живот ни причиняват още по-голямо страдание, защото се самоосъждаме, липсва ни усещане за вътрешна стойност, трудно ни е да кажем „не“, разболяваме се, пристрастяваме се. Разединението от истинската ни същност е отговор на травмата, която сме преживели като деца.
В този процес ще изследваме и лекуваме тази част от нас, която е развила определени вярвания и поведения, за да се изолира от болката – нашето вътрешно дете. Ще можем от едно ресурсно място, на тук и сега, с подкрепата на терапевтичното простанство да се свържем с преживяванията на детето, да му дадем ново усещане за подкрепа и любов..
Ще изследваме, ще трансформираме и ще интегрираме преживяванията от детството през арттерапия, гещалттерапия, телесноориентирани практики, визуализиации и медитации.
Ще се учим да разширяваме капацитета си да съдържаме нашите емоции. Когато се отворим да чувстваме отново трудните емоции, това отваря пространство да започнем да чувстваме и повече любов, радост, вътрешен мир. Това е лечително пътуване обратно към същността ни, към това да бъдем цялостни. Колкото повече сме свързани със себе си, толкова по-малко ставаме зависими от външния свят за потвърждение на нашата стойност.
Процесът ще се проведе в резидентна група с ограничен брой места в уютното пространство на Trinity Retreat House, с. Априлци.
Дати на провеждане: 22.05-26.05
Такса за участие:
~ 420 лв. при ранно записване до 31.03
~ 450 лв. при записване след 31.03
Такса за настаняване:
90 лв/нощувка в споделена стая с включени закуска, обяд и вечеря, общо 360 лв. Има възможност за самостоятелно настаняване срещу 20 лв доплащане/нощувка.
Храната е вегетарианска и се приготвя на място.
Записването става след превод на депозит в размер на 50% от общата такса по банков път. Депозитът е възстановим при отказ до 14 дни преди датата на събитието или ако групата не се състои. При по-късен отказ не подлежи на възстановяване.
Данни за превод:
Марина Петрова Чомпалова
BG83PRCB92301050395701
ПроКредит Банк
Повече за процеса и отзиви от клиенти можете да прочетете тук: https://soulmovements.bg/pyrvichna-terapia/
За информация и записване:
🔖 Лично съобщение на страницата на Съзвездия – консултиране и семейни констелации с Марина Чомпалова
✉️ mchompalova@gmail.com
☎️ 0895969420
За водещата:
Казвам се Марина Чомпалова и съм психолог и водещ на семейни констелации. Завършила съм обучение в метода за лекуване на травми Compassionate Inquiry, разработен от д-р Габор Мате. Основен фокус в работата ми са травмите от детството и междупоколенческите травми като причина за затрудненията и заболяванията в живота ни. Имам магистърска степен по психология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Повече за работата ми: https://soulmovements.bg/