Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/08/2020 - 23/08/2020
16:00 - 14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 210лв. за период 21-23.08 и 300лв. за период 20-23.08. За регистриралите се до 30.06.2020г. има 10% отстъпка от цените.

Водещ Реджина Господинова


В последните месеци за много хора запазването на баланс се оказа още по-голямо предизвикателство от обикновено. Повечето от нас имаха времето да избягат от външния свят физически, но не и да се оттеглят в тишина. Ето защо, лятото на 2020-та година е много подходящ момент за истинско, спокойно оттегляне. Предлагам ви едно много неформално събитие – направено за вас, за вашата практика, вашето спокойствие и баланс.
От 21-ви до 23-ти август ще имаме възможността да се съберем в полите на Стара Планина – в град Априлци. Ще прекараме уикенда в уютния център Тринити, създаден именно за събития като нашето.
Това ще бъде един уикенд на:
☯ Динамична ян йога (Хатха, с аспекти от  Ащанга и Виняса) и релаксация в ранната част на деня, която да раздвижи енергията, да ни помогне да се освободим от натрупаните токсини по тялото, но и в ума.
☯ Успокояваща ин йога и медитация привечер, за да си осигурим пространство и време за интроспекция, да чуем вътрешния си глас, измежду обичайния шум в живота ни.
☯ Пранаяма практики за баланс и пречистване.
☯ Йога практики на открито, когато времето позволява.
☯ Възможности за беседи, въпроси и отговори по личната практика на всеки.
‍☯ Разходки сред горите на Стара Планина.
☯ Вкусна храна, съобразена с йогийския начин на живот – прясно приготвени вегетариански ястия с продукти от местни производители.
☯ Събитието е подходящо за йога практиканти от всяко ниво – нашата цел не е да се разделяме на нива и физически възможности, а да практикуваме йога. Да си осигурим време и пространство за себеизследване, почивка, общуване – не просто бягство от ежедневието, а бягство към нещата, които носят хармония.
☯ Ще посветим тези 3 дни на практики, които да ни научат как да вземем със себе си хармонията, където и да отидем след това!
Предлагам ви няколко варианта за настаняване, с опция да се съберем по-рано за един допълнителен ден практики:
Настаняване в споделена стая с баня:
210лв. за период 21-23.08 и 300лв. за период 20-23.08
Настаняване в самостоятелна стая с баня:
240лв. за период 21-23.08 и 345лв. за период 20-23.08
За регистриралите се до 30.06.2020г. има 10% отстъпка от цените.
В цената са включени нощувки, три хранения на ден, както и междинни чайове и плодове, и всички йога практики. Не са включени разходите за път до центъра, но има възможност да се организира споделено пътуване.
Регистрацията за събитието може да стане:
или
  • като изпратите данните си (имена, телефонен номер) на имейл: regina.gospodinova@gmail.com
За потвърждение на регистрацията се счита заплащане на 50% капаро в рамките на 3 дни след регистрацията, при която ще получите данни за плащането и програма за ритрийта.
!! Напомням Ви, че местата са ограничени – събираме се в малка къща, която да позволи споделеност и спокойствие 🙂 !!
Ако имате въпроси или препоръки, не се колебайте да ми пишете или да ме потърсите на: 0897824693