Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/01/2022 - 23/01/2022
18:00 - 14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещите! Първите пет места са на цена от 320лв. След изчерпването им цената е 350лв.

Водещ Вихра Шопова и Михаела Тенева


Дивото те зове да поемеш на най-вълнуващото от всички пътешествия…на това към себе си. С помощта на танца ще изживеем един прекрасен уикенд в дивото.
Triniti center в Априлци ни кани да се потопим в релаксираща атмосфера и да се насладим на приготвена с любов вегетарианска кухня.
Музика, движение, път навътре и навън, целеполагане, успокояваща душата атмосфера, звучи прекрасно, нали?
Заповядай на двудневно приключение, което ще те изведе от рамките на ежедневните рационални мисли и действия ще ни раздвижи и замисли за посоката и цената на решенията, които правим.
Ще се разходим по горски пътеки на фона на песента на птиците и хрупането на снега под краката ни.
Ще се отдадем на разнообразни практики, сред които: медитация; рефлектиране и упражнения от Life Design; embodiment с танци; mind map; интуитивно рисуване и какаова церемония.
Ще се запитаме някои важни въпроси, сред които:
С какво се гордея най-много от изминалата година?
Как бих оценил/ла отделните сфери на живота си към момента? Къде се справям най-добре? Къде имам нужда от фокус и подкрепа?
Какво и как бих искал/ла да се подобри в работата, във връзките и личността ми?
Kак си се представям в края на 2022г?
Освен чрез писане и разговори, ще се потопим в тези теми и чрез танц и движение. Ще изследвам тялото си, ритъма, къде задържаме стрес и тъга и какво ни пречи да се чувстваме удобно, леко и уверено в тялото си. По този начин ще стимулираме рационалния ум с въпроси и планиране и ще си отдъхнем чрез креативност и танц.

Какво включва пакет Свържи се със себе си и природата през танц:
✔ какаова церемония, интуитивно рисуване
✔ рефлектиране и упражнения от Life Design;
✔ embodiment с танци
✔ mind map
✔ две нощувки в Trinity center
✔ храна за двата дни (закуска; обяд и вечеря)
✔ застраховка

Цена:
първите пет места са на цена от 320лв.,
след изчерпването им цената е 350лв.
⚠ Подробна програма получавате след като се запишете за преживяването.
⚠ При записване ще получите списък с необходима екипировка.
⚠ Групата ще бъде формирана от максимум 15 участника, като се спазват общите хигиенни правила и мерки за безопасност.
⚠ Събитието ще се проведе при записани минимум 10 души. Краен срок за записване е 30.12.2021

За повече информация за събитието не се колебайте да ни потърсите.
Свържете се с нас на:
тел: 0889777316
E-mail: office@sirmatravel.bg

Информация за водещите магьоснички:
Вихра Шопова е лайф дизайн коуч, танцьор и хореограф. Тя е прекрасен пример за това как човек може да има разнообразни интереси и да преследва развитие в различни поприща. Това, което свързва коучингът и танците при нея е личностното себеизследване и развитие. Зад гърба си Вихра има няколко годишен опит в сферите на проектния мениджмънт, танците и дизайн мисленето, които в началото на тази година обединява в изграждането на коучинг платформата Authentic Life Design. Чрез нея тя помага на хора от всякакви сфери да развият идеите си, да се позиционират онлайн, да се справят с трудности от личен и професионален план и да изградят лесен и постижим план за действие.
Що е то коучинг?
Коучингът е процес на обучение или развитие, чрез който дадено лице се подкрепя, докато се постигне конкретна лична цел или професионален резултат, с помощта на интерактивни методи и правилна комуникация. Концепцията за коучинга идва от спорта, но в последните години се развива в различни сфери.
Какво е Life Design?
Прилагането на метода на ‘’дизайн мислене’’ и други интерактивни методи, за да може човек активно да формира живота си, а не да живее като жертва на външните ситуации.

Михаела Тенева ще ви запознае с красотата и магията на какаото като напитката, отваряща сърцето и проясняваща съзнанието. Като антрополог пътят и започва от Лондон, Англия и преминавайки през Лисабон, столицата на Португалия и много други места из Европа и Африка, продължава към Южна Америка и градчето Салвадор де Байя, Бразилия, а от там обратно към България. По пътя си среща много различни култури, обичаи и хора, чиито знания и мъдрост счита за богатство, което трябва да се споделя. Два пъти е стигала до Сантяго де Компостела, изминавайки общо 1100 км пеш из дълбините на Испания и Португалия и прочутия път на промяната – Камино де Сантяго. Личното Камино на Михаела я отвежда отново в България, където желае да бъде част от будните хора, които биха допринесли за преображението на страната ни. Заедно с Михаела ще се потопим във вибрацията на възторженото танцуване или известно още като Extatic Dance., а като арт терапевт тя ще ви води в нежния процес на себеизразяване наречен Интуитивно рисуване.

„Дивото зове“ е агенция за пакости, която предлага лагери и преживявания за любители на спорта и природата.
Събитието се организира съвместно с туроператорска агенция „Сирма Травeл“.