Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/12/2015 - 13/12/2015
18:00 - 16:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 160 лв / 290 лв

Водещ Деви и Явор

Резервирай


11 – 13 декември 2015г.

с Деви (Mandala Sofia) и Явор (Two in One – Varna)

в Тринити ритрийт хаус – гр. Априлци

В интензивните предколедни дни те каним да се издигнем заедно над хаоса и шума и истински да се занимаваме в груповата игра. Ще култивираме Буда съзнание и ще се центрираме и фокусираме, за да сме напълно присъстващи в полета и в живота си.

Семинарът е подходящ както за двойки, така и за приятели, експериментатори и търсачи на нови усещания. Може да дойдете с партньор или сам.

Акро йога ти поставя криле. И буквално и символично. Преобръщаш се, разчупваш се, свързваш се, смееш се, преодоляваш се, търкаляш се, достигаш нови вътрешни и външни висини. И всичко това в компанията на друго човешко същество, точно като теб – с радости и тъги, което също търси себе си чрез опита. Акро йога ти дава възможност да съпреживееш релността чрез партниране и игра и да станеш по-толерантен в общуването си.

Акро йога е социална практика, която води до дълбока лична трансформация. Практикуващият е изправя и преодолява страховете си, култивира доверие и буквално се научава да лети, подкрепян отдолу. В акро йогата има три роли, през които всеки може да мине, или да избере тази, която най-добре му пасва, а именно: спотър (пазител), летец и база (основа).

В този семинар по акро йога ще се запознаем с два аспекта на летенето: терапевтично и акробатично. При терапевтичното летене основата е активна и е „даваща“, а летеца е пасивен и е „получаващ“. При акробатичното летене и двамата са активни и се изисква добър контрол и координация, но дори и човек да е съвсем начинаещ може да се научи, тъй като работата на спотъра е да пази и да не позволи падане.

Тази партньорска практика се основава на изграждане на доверие и връзка и е достъпна за всички нива на практикуващи. Ще имате възможност да овладеете различни техники и похвати, за да се превърнете в стабилна база или грациозен летец. Ще можете да пренесете техниките и играта в свободното си време и да имате още един супер забавен и дълбоко свързващ начин на общуване.

Програма:

Петък 18:30 – пристигане и вечеря

Доверие Докосване Игра – контактна импровизация и партньорски игри за запознаване и разчупване на леда

Събота 8:00 ч – 10 : 00 ч  Акро йога

10:00 ч. – брънч

11:30  – 13:30 Терапевтично летене – техники и похвати с практически насоки

13:30ч -15:30 ч обедна почвика

15:30 – Релаксация

16:00 – 19:00 Акробатично летене -техники и похвати с практически насоки. Пози и преходи.

Аcro yoga playground – ще съчетаем наученото, като свържем отделните елементи в красива последователност и усетим акро флоуа

19:00 – вечеря

20:30 ч. – свободни игри

Неделя

08:00 – 10:00 ч. – акро йога практика

10:00 ч. – брънч

11:30 – 13:30 ч.  Практикуване на акро перални, усъвършенстване на различни преходи

Акро йога летище и други игри – заключителни групови игри с акро елементи

13:30 ч – тай масаж

15:00 ч. – заключителен кръг и отпътуване

Цена за 1 човек за целия семинар – 160 лв

Цена за 2 партньори – 290 лв

Цената включва: 2 нощувки с брънч и вечери и целия семинар.