Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/07/2019 - 07/07/2019
15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 250 лв

Водещ Десислава Костова (Mukha)


Там, където живееш Себе-то си и си казваш „ ЗНАЕХ СИ, и винаги съм знаел/a дълбоко в себе си ”

 

Изживяването, което подготвяме за вас включва йога, пилатес, танци и медитации, проведени сред уникалната атмосфера на с.Апилци в прекрасна къща за гости Trinity.

ПРОГРАМАТА може да видиш по-надолу в текста.

В този ритрийт основното ни намерение ще е да се забавляваме докато работим чрез разнообразни техники, за да се освободим от напрежението, блокажите и всички бариери, за да избухнем в собствения си център, потопени в безгрижие.

Намирайки баланса между активност и почивка с лекота ще навлезем в потока на здраве и жизненост, за да се движим по пътя си, използвайки най-важното средство са себереализация, а именно благополучието.

Чрез йога практика, съчетаваща в себе си елементи от Пилатес гимнастика, постепенно ще навлeзем в състояние на пълна концентрация и контрол върху тялото, на базата на който се изгражда здрава и стабилна мускулатура, чрез бавни и пълноценни упражнения за стягане и тонизиране на тялото. Класическият комплекс, изпълняван на земя, по метода Пилатес значително повлиява правилната подредба на скелетната структура, което позволява трайно навлизане в пълноценна експлоатация на тялото и всички системи в него. Благодарение на разнообразните техники, които ни предлага тази практика, тя става значително балансираща за тялото и духа.

Лечебният комплекс за гръбнака и разнообразните техники за подобряване на стойката и походката, ще оставят трайно знание в нас и ще донесат разбиране как да подобрим общия тонус в ежедневието си.

Ще имаме възможност да направим и няколко специално подбрани медитации и още няколко освобождаващи техники за постигане на вътрешен мир. Повече за тях ще разберете подробно на самия ритрийт.

Нооооо каквото и да се опитам да напиша в този текст няма как да опиша какво е да си в центъра си….и с радост и възхищение да гориш с вътрешния си пламък…там, където живееш Себе-то си и си казваш „ ЗНАЕХ СИ, и винаги съм знаел/a дълбоко в себе си ” …там, където разбираш, че всичко всъщност си е напълно наред и нищо не е чак толкова сериозно колкото си мислиш….там, където ЗНАЕШ, че си Достатъчно от всичко и можеш спокойно да живееш Съвършенството си….да…това е предпоставка да СЕ СЪБУДИШ И ДА  ЖИВЕЕШ…
ПРОГРАМА:

Петък, 5 юли

15:00 ч. Настаняване, вечеря и кратка релаксираща практика

Събота, 6 юли

8:00 ч. Вегетарианска закуска

9:30 ч. Сутрешна йога практика „Влез в тялото си и празнувай”

Свободно време

12:30 ч. Вегетариански обяд и разходка

15:30 ч. Следобедна парактика. Акцентът ще е върху лечебен комплекс за гръбнака и лесни техники за правилна стойка и походка.

19:30 ч. Вегетариаска вечеря и свободно време.

21:00 ч. Дълбока и релаксираща медитация на свещи

Неделя, 7 юли

8:00 ч.Вегетарианска закуска

9:30 ч. Сутрешна йога практика „Wake up and live”

Свободно време

12:30 ч. Вегетариански обяд и разходка

15:00 ч. Следобедна йога парактика

 

Цена:

250 лв

При група от минимум 3-ма човека – 210лв на човек, независимо от датата на записване

 

Цената включва:

* 2 нощувки в прекрасната къща за гости , като настаняването е в двойни и тройни стаи.

* Всички основни хранения за целия престой (петък вечер: вечеря, събота: закуска,обяд и вечеря и неделя: закуска и обяд).

 

* Всички изброени в програмата йога практики, медитации

Цената не включва превоза от и до с.Априлци.

*Има възможност за настаняване по коли, както и директни автобуси от София до с. Априлци.

 

Водещ : Десислава Костова-Мукха http://yogamandala.net/team-member/desislava-kostova/

За записвания: Десислава Костова – Мукха: 0888 809 692