Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/09/2016 - 18/09/2016
17:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Деви и Мокша

Водещ 160 лв/човек; 290 лв/двойка

Резервирай


16-18 септември 2016 г.

с Деви и Мокша

в Тринити ритрийт хаус

Ако искаш нови знания и умения, с които да обогатиш общуването и живота си, то това е точния ритрийт за теб. Два дни ще се потопим в едно изцелително пътешествие за тялото и душата, което да докосне всички твои несъвършенства и да ги превърне в силни страни. Ако си готов да преживееш нещо разтърсващо и ново, то това е твоето място.

Чрез акро йога можеш да култивираш наблюдателят в теб, онзи който присъства във всяко действие. Акро йога е социална практика, която води до дълбока лична трансформация. Практикуващият е изправя и преодолява страховете си, култивира доверие и буквално се научава да лети, подкрепян отдолу. В акро йогата има три роли, през които всеки може да мине, или да избере тази, която най-добре му пасва, а именно: спотър (пазител), летец и база (основа). Акро йога ти дава възможност да съпреживееш релността чрез партниране и игра и да станеш по-толерантен в общуването си.

В този ритрийт ще наблегнем на детайлите и на усвояването на знания, които после да можеш да пренесеш в практиката и ежедневието си.

В този семинар по акро йога ще се запознаем с два аспекта на летенето: терапевтично и акробатично. При терапевтичното летене основата е активна и е „даваща“, а летеца е пасивен и е „получаващ“. При акробатичното летене и двамата са активни и се изисква добър контрол и координация, но дори и човек да е съвсем начинаещ може да се научи, тъй като работата на спотъра е да пази и да не позволи падане.

Тази партньорска практика се основава на изграждане на доверие и връзка и е достъпна за всички нива на практикуващи. Ще имате възможност да овладеете различни техники и похвати, за да се превърнете в стабилна база или грациозен летец. Ще можете да пренесете техниките и играта в свободното си време и да имате още един супер забавен и дълбоко свързващ начин на общуване.

Тай масажът е свещения танц, който носи изцеление. Тай масажът съпътства учението на Буда от самата му поява, когато се практикува само от будистки монаси. В съвременният свят тай масажът е жива традиция, която се развива много динамично и съчетава западното познание за тялото и духовния подход на изтока за постигане на лечебен ефект.

Семинарът е подходящ както за двойки, така и за приятели, експериментатори и търсачи на нови усещания. Може да дойдете с партньор или сам.

Семинарът се води от Деви и Мокша, които са минали множество трейнинги  и конференции и са обучени от учители от Световната Акро Йога Асоциация. Мокша е дипломиран рехабилитатор, 3-та степен юмейхо специалист, преминал е през обучения по тай масаж за напреднали и е преподавал на курса за йога преподаватели на Мишелин Бери.  Той има благословия от неговите учители Кришна Такис, Арно Лермит и Давид Лют да преподава тай масаж по света. Мокша е международно сертифициран преподавател по Крия Хатха Йога и е минал Yogic Studies 1 и 2 към Bihar School of Yoga.

Деви е преподавател по виняса флоу йога, акро и ин йога, констелатор.  Нейното влечение към акро йога и тай масаж е надграждане към 14 годишния опит, който и дава стабилна основа да лети.

Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.

Деви и Мокша преминават през 3 пет дневни интензивни обучения по акро йога, както и през множество фестивали, йога конференции и семинари, които им дават възможност да създават безопасно пространство, в което всеки да получи истински и приложими знания.

Програма:

Петък

17:00 ч. настаняване

18:00 – акро йога интро

20:00 –  вечеря

Няма проблем и за по-късно пристигане.

Събота

8:00 ч – 10 : 00 ч  Акробатично летене -техники и похвати с практически насоки. Пози и преходи.

10:00 ч. – брънч

11:30  – 13:30 Терапевтично летене – техники и похвати с практически насоки

16:30 – 19:00 Тай масаж – ще научите креативна и основна последователност от техники по гръб и по корем

19:00 – вечеря

20:30 ч.- сауна джем сесия (парти) с огън и музика

Неделя

08:00 – 10:00 ч. – акро йога практика – слънчева и лунна

10:00 ч. – брънч

11:30 – 13:30 ч.  Тай масаж

14:00 ч. – заключителен кръг, свободно време

Цена за 1 човек за целия семинар – 160 лв

Цена за 2 партньори – 290 лв

Цената включва:

2 нощувки в прекрасните тематични стаи на Тринити (споделено настаняване)

4 изобилни брънча и вечери от нашето веджи / веган меню

Сауна сесия

Целия семинар