Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/08/2017 - 27/08/2017
17:00 - 14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 200 лв

Водещ Десислава Атанасова и Росен Михайлов

Резервирай


Темата за здравето на човека е в основата на съществуването. Радостта от живота винаги се помрачава, ако здравето отсъства. А сме чували, че именно радостта е тази, която най- много трябва да ценим тук и сега! Колкото повече еволюираме, обаче, толкова по- нездрави ставаме. Сякаш губим връзката със самите себе си все повече и живеем на автопилот, движени от фактори, които са извън нас. Как да си върнем баланса? Имали ли сме го въобще някога?! Когато сме болни, когато сме тъжни, когато сме в депресия, когато имаме заболяване, ние се отпраяме към болницата и лекарите, за да получим там помощта, вниманието, съчувствието, което дори самите ние не сме готови да дадем на своето собствено същество. Причините за заболяванията са много и най- различни, но те почти винаги са вътре в нас, в нашите емоции и психика, в нашата собствена гледна точка.
На този ритрийт ще потърсим в себе си смисъла на съществуването си. Ще имаме време да помислим кои сме и какво желаем в живота си. Ще научим похвати, които да ни помагат, когато сме болни, когато сме объркани, когато сме тъжни и самотни. Правейки йога, медитирайки, общувайки в семинарната част, ще се откъснем от всички „трябва“, от всички задължения, от всички изисквания, които сами си поставяме, от бързането и стреса на града, за да освободим място вътре в себе си за ЛЮБОВТА КЪМ САМИТЕ СЕБЕ СИ.
От сърце Ви каним на този уикенд, в който ще се разхождаме заедно сред гората на Априлци, ще учим заедно лесни похвати за самопомощ, защото напрактика познаваме себе си най- добре.
Темите, които ще обсъждаме са:
– Как да живеем, за да си върнем хармонията отвътре?
– Как да допуснем в живота си повече любов и душевна светлина?
– Кои са нашите спасителни инструменти при депресия и апатия?
– Как да подобрим ситуацията с енергийни методи и практики.
– Методи за защита от негативни енергии.
– Meтоди за самолечение при различни общи състояния и баланс .
На този уикенд, ще се опитаме да намерим пътя към себе си и своето здраве и баланс с физически упражнения, дихателни техники, алтернативни методи, прилагайки различни медитации и мощни молитви. Ще подходим научно, интуитивно, артистично, за да опитаме да излезем от парадигмата, в която задълженията, изискванията, напрежението и стреса смачкват Божествената любов, от която всяка душа е изтъкана.
Каним ви на този ритрийт, за да обновим ЗАЕДНО себе си в дълбочина и така да открием радостта, която да блесне и озари всеки от нас. Възможно е, просто ни се доверете!
За водещите:
Десислава Атанасова: Инструктор по йога, посетила е редица курсове и семинари по крия, кундалини йога, пилатес, медитативни, дихателни техники, обучения по здравословно хранене, енергийно лечителство. Практиките с Деси може да гледате по wness.tv, както и да посетите редовните и специалните й часове в „Мандала“ и „Амрита йога“.
За себе си Деси казва: „ Обичам хората, за мен те са най- важните. Те са моето вдъхновение. Обичам радостта от живота и вярвам, че той е красив. Постигам моето щастие по много начини- усмивка, вяра, йога, творчество, изкуство, спорт, медитация, любов. Не обичам ограниченията, особено тези, които сами си налагаме! Радвам се да споделям моите лични открития за красотата и здравето, които всекидневно трябва да се градят. Обичам да давам и да получавам ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ И ХАРМОНИЯ. МОЕТО НАЙ- ГОЛЯМО ВДЪХНОВЕНИЕ Е ДА ВИЖДАМ КРАСИВОТО, ДА ВИЖДАМ ПРЕКРАСНОТО В ДУШАТА НА ХОРАТА И ДА ИМ ПОМАГАМ И ТЕ САМИТЕ ДА ГО ВИДЯТ И ДА ПОВЯРВАТ, ЧЕ Е ТАКА!!!! Убедена съм, че балансът между тялото и духа е онзи ключ, който носи успех на всички нас като еволюиращи личности.“
Росен Михайлов: Юмейхо и Рефлексотерапевт, лечител и изследовател на природните закони, познавач на планината, умеещ да предава положителен дух и любовта посредством енергията на ръцете си. Добър практик с енергията Ци и енергийните канали / меридиани / в човешкото тяло , които са отражение на природните закони. Ценител и последовател на източните философии основно от Тибет, Япония и Индия. Човек, който дава много силен личен пример за приложение на алтернативни подходи за лечение и самолечение. За себе си Росен казва: „Аз мога и аз усещам“.
Програма:
Петък
17.00ч. Настаняване, разходка из Априлци.
19.00ч. Вечеря
20.00 ч. Запознанство, медитация, ритуал за изчистване на аурата с кристали, аромати и молитви.
Събота
08.00 – 09.00 – Сутрешна йога с Деси
09.00 – 10.00 – Закуска
10.15 – 12.00 – Лекция „Самолечение- формули и техники“
12.30- Обяд
13.00- 15.00 – Свободно време
15.00 – 17.00- Масажни техники- любов и елексир за човека
17.00 – 18.30 – Йога и медитация
19.00- Вечеря
Неделя
08.00 – 09.00 Сутрешна йога с Деси
09.00 -10.00 – Закуска
10.15 -11.30 Разходка, време за спорт или почивка.
12.00 – Обяд
13.00 – Разговори и въпроси.
14.00 Отпътуване от Тринити.
* Цена – 200лв. на човек, която включва 2 нощувки+ 6 вегетариански хранения, 3 йога- енергийни практики и медитации, ритуал за изчистване на аурата с кристалотерапия, аромотерапия и молитва, семинарна лекция с Деси и Росен, печатни материали за всеки участник. Ще получите и подарък: енергиен защитен амулет от естествен кристал, изработен от Деси със специална молитва https://www.facebook.com/desiatahandmadecrochetaccessories/?fref=ts Може да го използвате като ваш помощник при всякакви болестни усещания, в моменти на ниско ниво на енергия, тревожност или, когато сте обгърнати от негативни мисли и усещане за нелюбов.
– разходки сред природата ;
– възможност за разговор и изготвяне на индивидуална йога програма и хранителен режим от Деси, съобразени с вашите нужди, вкусове и специфични здравословни проблеми, независимо от естеството им;
– възможност за масаж с Росен- Юмейхо / Сайноджи, Рефлексотерапия, китайски, класически, сигментарен , периостален , съединително – тъканен, моксибустия, лимфодренажен, вендузен, релаксиращ, антицелулитен, детоксициращ, спортен и т.н.
За записване и въпроси: Деси Атанасова 0899 774058 или на ЛС по фейсбук
Или на тел.: 0894488808 / 04