Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/09/2017 - 10/09/2017
18:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 190 лв до 1 септември и 220 лв след това

Водещ Калоян и Екатерина


Скъпи приятели,

С удоволствие Ви каним на едно магическо пътуване във света на  вътрешната ни мъдрост. Потапяне в света на интуицията, изкуството и йогата. Може би ще ви изненадаме, но интуицията, изкуството и йога са дълбоко свързани и могат да преливат едни в други и да напълнят живота ни с дълбоко познание за нас самите. Със смисъл и цветове, които ще изпъстрят орбитата на съществото ни с мистерия и дълбоко разбиране на това защо НИ ИМА! Изкуството не е нещо за малцина избрани, надарени с неповторими заложби. Изкуството е за всеки един от нас. Когато сме свързани с интуицията си, всички ставаме арт-исти. Изкуството е съвършено във всички негови проявления, защото творението на вътрешния интуитивен импулс е истинският АРТ. Колкото „по-несъвършена” е една рисунка, толкова повече душа има вложена в нея! И някъде по пътя срещаме йога! Интуитивна йога, която раздвижда енергията в тялото и я трансфомира в творческа енергия – генератор за трансформация на тялото върху постелката, на душата върху листа!

И разбира се любовта, това е оная частица втъкана в във всичко и всички, вселени, измерения, атоми, като основа на творението, бидейки и самото творение.

И в частност, да живееш с някого, когото обичаш, с всички радости и предизвикателства, е един от най-добрите начини да израстваш духовно, да се множи радостта ти, да намалява болката. Да търсиш и да бъдеш във връзка с партньор/родственик/приятел, който те допълва, е подготовка и тренировка за това как да намериш, общуваш с Бога и автентичното си Аз. Всеки един от нас, е в партньорство по някакъв начин с противоположната ни енергия, и за всеки това е важна част от живота, радостта и уроците му, а още повече, когато до теб стои голямата ти любов или те очаква. Но в съвремието, ние интуитивно усещаме, че нещата са различни, че старото вече не работи, че имаме нужда от повече яснота и нови подходи. В тази част ще споделим опитност от две гледни точки – Психологична и Езотерична.

Какво конкретно да очаквате:

• Арт Йога с визуализации • Интуитивно рисуване • Интуитивни практики • Мантри и медитации • Упражнения и игри • Прохладни разходки сред природата • Споделяне на опит за градивни, израстващи и разгръщащи личността взаимоотношения

Пристигане в петък през деня.

Започваме в 18,30 ч.

Осигурено е:

  • Настаняване в прекрасната Тринити ретриит хаус – 2 нощувки, зала за практики, красива и удобна всекидневна https://trinityretreathouse.com/
  • вечеря за петък;
  • закуска, обяд и вечеря за събота;
  • закуска и обяд за неделя;
  • двама водещи – Екатерина и Калоян;

Допълнителни бонуси, по желание на участниците:

  • пожелано и непожелано добро – енергийни и вибрационни зависимости;
  • изкуството на малките стъпки, или как да сме сигурни че вървим по пътя си;
  • новата земя;
  • теория и практика на страха и зоната на комфорт;
  • индивидуални безплатни консултации с водещите Екатерина и Калоян.

Отпътуване неделя следобяд.

Местата са ограничени до капацитета на Тринити ретриит хаус – 20 бр.

Промоционална цена, валидна до 1 септември, която включва 2 нощувки, 6 вкусни, домашно приготвени вегетариански хранения, всички практики с Калоян и Екатерина 190 лв, след това 220 лв.

За записване: info@trinityretreathouse.com

Повече информация: 0883493010 Екатерина

За водещите:

Екатерина е психолог и йога преподавател. Развива и използва в практиката си различни техники от психологията, арт-терапията, йога и интуитивното себетворчество. Можете да научите повече за нея на личния й сайт shreya.bg, в който можете да прочетете и някои от гледните й точки за нещата от живота, йогата и психологията.

Калоян изследва духовното над 20 години, но е съзнателно на Пътя над 10 години. Призван е да споделя опита си чрез провеждането на индивидуални и групови консултации, беседи и практики на темите „За интуицията“, „Личностно развитие“, „Пожелано и непожелано добро“, „Новата земя/Новата ера/“, „Осъзнатост и повишаване на личностната честота на вибрация“, „Изкуството на малките стъпки“, „Забави темпото“, “Взаимоотношенията в Новата земя“, и др.

https://www.facebook.com/kaloyan.anev

shreya.bg
https://www.facebook.com/BlissfulShreya

https://www.facebook.com/groups/543179402513021/?fref=ts

https://www.facebook.com/groups/527125547455478/?fref=ts