Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/02/2015 - 08/02/2015
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 150 лв

Водещ Людмина Класанова

Резервирай


Семинарът включва Кундалини йога крии със статични и динамични физически пози, дихателни техники, релаксация, медитация, Венера крии, изпълняващи се по двойки и др. Техниките, използвани по време на семинара, имат за цел да ни помогнат:♥ Да навлезем в пространството на сърцето и открием източника на хармонията и любовта

♥ Да почувстваме скритите рани в сърцето и събудим вътрешната сила, с която да ги излекуваме

♥ Да събудим вътрешния мир в сърцето и го насочим към мира по света

Кундалини йога е мощен метод за възстановяване на жизнената сила, хармонизиране на енергийните центрове, пробуждане на творческите способности и пълно разгръщане на съзнанието, любовта и свободата. Тя прилага на практика принципите и философията на тантра, древното учение за физическо, умствено и духовно усъвършенстване и разширяване на съзнанието. Нейната основна цел е пробуждането на съзнателната енергия, потенциално съществуваща в човека. Кундалини йога има силен ефект върху всички аспекти на личността – физически, емоционален, умствен и духовен.

Семинарът е подходящ както за начинаещи, така и напреднали практикуващи Кундалини йога или други видове йога. За практиките се препоръчва удобно облекло в бяло.

За водещия: Людмила Класанова започва заниманията си по йога през 1996 г. в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори във френската федерация „Тантра – Кундалини йога“. Системата, която се преподава във федерацията, се основава на учението на индийския учител Йоги Бхаджан, който предава традицията на Кундалини йога в западния свят.

Цена: 150 лв. на човек, която включва: две нощувки, всички практики, 2 вкусни вегетариански закуски и вечери.

Краен срок за записване: 30 януари 2015 г.

За записването е необходимо да се остави 50 % капаро.

За записване: info@trinityretreathouse.com, 0894 488 808