Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/05/2023 - 23/05/2023
14:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен За информация и записване: Мил Бо – jiveda@teosdental.com; За първа част на ритрийта: при ранно записване до 25.03.23 - 420 лв, след тази дата - 490 лв.; За втора част на ритрийта: при ранно записване до 25.03.23 - 450 лв, след тази дата - 520 лв.; Комбинирана цена за двете части: при ранно записване до 25.03.23 - 830 лв, след тази дата - 970 лв.; Специална цена за записали се до 15.03.23: за първа част - 390 лв, за втора част - 420 лв, за двете части - 790 лв.

Водещ Андрю Бърнс

Резервирай


Искате ли да откриете как да танцувате интуитивно и да се свържете с екстаза си? Готови ли сте да се срещнете със своята еволюционна граница и да трансформирате това, което ви пречи да раждате най-дълбоките си вдъхновения във форма?
За да имаме достъп до нашата cекcуална енергия като гориво за живот, е необходимо да присъстваме в настоящия момент в нашите тела и нашата cекcуалност. В настоящия момент нашите тела и cекcуална енергия могат да се превърнат в платформа за достъп до разширени състояния на съзнанието и за създаване на високовибрационни състояния на блаженство, които могат да трансформират нашите cекcуални взаимоотношения и преживявания на живо.
Научавайки се как да въплъщаваме нашите женски/мъжки качества, можем да се свържем по по-дълбок, по-здравословен начин с удоволствието по време на правенето на любов. Това ни позволява да изпитаме сърдечна връзка, докато правим любов.
Еволюцията се осъществява чрез повишаване на cекcуалната енергия и увеличаване на жизнеността. Основните съставки в тази смес са тантрични практики, радост, танц, игра, заедност, автентичност, хранене, церемония, чувствено контактно движение, живот в настоящето, музика и прагматично изследване на мъдростта.
По време на част 1 на Ритрийта за жени ще изследваме:
• Разбиране на енергийния oргазъм с цяло тяло и женската и мъжката cекcуалност
• Освобождаване на стреса и напрежението в тялото си с Йони масаж и Деарморинг (даване и получаване)
• Преоткриване на съзнателното докосване, обичта и удоволствието
• Преформулиране на предположенията за жените, мъжете, cекcуалното удоволствие и oргазма
• Интуитивен танц и свързване с вашата необузданост
• Секcуална енергийна медитация за повишаване на вашата вибрация
• Кундалини йога практики за укрепване на нашата нервна система, така че да може да понесе повече удоволствие и да разшири потенциала за енергиен oргазъм с цяло тяло
• Сананга церемония
• Използване на Картата на взаимоотношенията, за да задълбочите любовта и cекcуалността си
По време на част 2 на Ритрийта за жени ще изследваме по-задълбочено:
• Ще научите повече за това какво да правите с мъж по тантричен начин при cекcуално взаимодействие, когато правите лингaм (генитален) масаж, фeлацио и се любите, за да увеличите удоволствието му
• Центрирани в сърцето cекcуални и любовни ритуали
• Ритуали за разширяване на женската cекcуалност
• Ще учим за женската eякулация
• Какаова танцова медитация oргазмично дишане
За този ритрийт, моля, обърнете внимание:
• В началото на нашето събитие ще установим насоки и граници, касаещи травмата, така че всеки участник да се чувства напълно зачитан и подкрепян да се движи толкова бързо и докъдето чувството му за безопасност позволява.
• Ние не сме квалифицирани в специализирано обучение и акредитация, необходими за „лекуване на травма“. Ние сме обучени в информиране за травма-грижи и информирано за травма съгласие. При травма ви препоръчваме да потърсите подкрепа от квалифициран травматолог или практикуващ лекар.
• По време на ритрийта може да има демонстрации, които включват енергиен оргазъм с цяло тяло, йoни и лингaм масаж, фелациo и cекcуални/любовни ритуали.
• Тъй като този ритрийт може да изследва cекcуалността и удоволствието, може да има упражнения и практики, които включват голота и cекcуално докосване. Моля, бъдете наясно, че не е задължително да правите нещо, на събитието няма да има групов натиск от никого. Вие винаги определяте вашето ниво на участие чрез съзнателно съгласие.
• Това събитие е по-скоро трансформиращо, отколкото терапевтично, и следователно изисква от присъстващите да са отговорни за себе си по време на събитието както и с фасилитаторите и другите присъстващи.
• Храната в ритрийта ще бъде вкусна, питателна, веган храна без глутен, предназначена да подкрепи вашето преживяване.
Водещ: Андрю Бърнс
Андрю Бърнс/Andrew Barnes е международно признат треньор по Тантрична cекcуалност, взаимоотношения и оргазмичност, cекcолог, говорител, майстор в работата с тялото и автор на: „Сърцето на цветето“ и „Тантра на взаимоотношенията“ (Heart of the Flower and Relationship Tantra). Андрю е разработил метода Тантрично премахване на телесните брони (Dearmouring) и вече много години води Тантра ритрийти и курсове по целия свят.
Специална Цена за България:
За първа част на ритрийта:
– при ранно записване до 25.03.23 – 420 лв.
– след тази дата – 490 лв.
За втора част на ритрийта:
– при ранно записване до 25.03.23 – 450 лв.
– след тази дата – 520 лв.
Комбинирана цена за двете части:
– при ранно записване до 25.03.23 – 830 лв.
– след тази дата – 970 лв.
Специална цена за записали се до 15.03.23:
– за първа част – 390 лв.
– за втора част – 420 лв.
– за двете части – 790 лв.
В цената са включени настаняване в споделена стая, веган хранене и програмата на ритрийта.
Не включва транспорт.
Възможна е и регистрация с депозит от 100лв., с който си запазвате място.
При отказ от участие депозитът не се връща, но може вместо вас да го ползва друг участник, посочен от вас.
Ритрийтът е само за жени!
Местата са ограничени!
За информация и записване:
Мил Бо – jiveda@teosdental.com