Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/11/2024 - 17/11/2024
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен Записването става директно при водещата на семинара!!! Такса за участие: Ранно записване до 30.09 - 440 лв; Записване след 30.09 - 470 лв; Такса за настаняване: При група от 4 души: 140 лв/нощувка в самостоятелна стая с включени закуска, обяд и вечеря, общо 560 лв. При група от 5 души: 115 лв/нощувка в самостоятелна стая с включени закуска, обяд и вечеря, общо 460 лв. При група от 6 души: 100 лв/нощувка в самостоятелна стая с включени закуска, обяд и вечеря, общо 400 лв.

Водещ Марина Чомпалова За информация и записване: mchompalova@gmail.com; 0895969420

Резервирай


Във всеки от нас живеят две части. Едната е нашето зряло Аз с нашия житейски опит, ресурси, познания.
Съществува и част от нас, която е останала емоционално незряла, защото нуждите ни като деца не са били посрещнати по начина, по който ни е било необходимо, за да растем подхранени. Например често не е имало пространство за емоциите ни, което дава на детето посланието, че не е обичано и прието такова, каквото е.
За да се справим с емоционалните си липси, сме се отчуждили от себе си, интуицията, емоциите, тялото си. Развили сме фалшиво Аз – перфекционистът, човекът, който угажда на останалите; този, който впечатлява с резултати. Дори често усмивката ни е вид адаптация, под която стоят емоции, които се срамуваме да покажем, защото като деца не е било безопасно.
Адаптациите са били единственият начин да избягаме от болката и да оцелеем в детството си, но в сегашния си живот ни причиняват още по-голямо страдание, защото се самоосъждаме, липсва ни усещане за вътрешна стойност, трудно ни е да кажем „не“, разболяваме се, пристрастяваме се. Разединението от истинската ни същност е отговор на травмата, която сме преживели като деца.
В този процес ще изследваме и лекуваме тази част от нас, която е развила определени вярвания и поведения, за да се изолира от болката – нашето вътрешно дете. Ще можем от едно ресурсно място, на тук и сега, с подкрепата на терапевтичното простанство да се свържем с преживяванията на детето, да му дадем ново усещане за подкрепа и любов..
Ще изследваме, ще трансформираме и ще интегрираме преживяванията от детството през арттерапия, телесноориентирани практики, Compassionate Inquiry, визуализиации и медитации.
Ще се учим да разширяваме капацитета си да съдържаме нашите емоции. Когато се отворим да чувстваме отново трудните емоции, това отваря пространство да започнем да чувстваме и повече любов, радост, вътрешен мир. Това е лечително пътуване обратно към същността ни, към това да бъдем цялостни. Колкото повече сме свързани със себе си, толкова по-малко ставаме зависими от външния свят за потвърждение на нашата стойност.
Процесът ще се проведе в резидентна група с ограничен брой места в уютното пространство на Trinity Retreat House, с. Априлци: https://trinityretreathouse.com/
Програма:
7:00 – 8:30 – Сутрешна практика (Кундалини крия йога или динамична медитация)
8:30 – 9:30 – Закуска
9:30 – 13:30 – Терапевтична група
13:30 – 16:00 – Обяд и свободно време
16:00 – 19:00 – Терапевтична група
19:00 – 20:00 – Вечеря
21:00 – 22:00 – Вечерна практика
Дати на провеждане: 13.11 (започваме в 14 ч.)-17.11 (приключваме около 13 ч.)
Такса за участие:
Ранно записване до 30.09 – 440 лв.
Записване след 30.09 – 470 лв.
Такса за настаняване:
При група от 4 души:
140 лв/нощувка в самостоятелна стая с включени закуска, обяд и вечеря, общо 560 лв.
Храната е веган/вегетарианска и се приготвя на място.
При група от 5 души:
115 лв/нощувка в самостоятелна стая с включени закуска, обяд и вечеря, общо 460 лв.
При група от 6 души:
100 лв/нощувка в самостоятелна стая с включени закуска, обяд и вечеря, общо 400 лв.
Записването става след превод на депозит в размер на 400 лв. по банков път. Депозитът е възстановим при отказ до 14 дни преди датата на събитието или ако групата не се състои. При отказ между 14 и 7 дни ще ви бъде възстановена 50% от сумата. При по-късен отказ сумата не подлежи на възстановяване.
Данни за превод:
Марина Петрова Чомпалова
BG83PRCB92301050395701
ПроКредит Банк
Повече за процеса и отзиви от клиенти можете да прочетете тук: https://soulmovements.bg/pyrvichna-terapia/
Повече за Compassionate Inquiry: https://soulmovements.bg/compassionate-inquiry/
За информация и записване:
🔖 Лично съобщение на страницата на Съзвездия – консултиране и семейни констелации с Марина Чомпалова
✉️ mchompalova@gmail.com
☎️ 0895969420
За водещата:
Казвам се Марина Чомпалова и съм психолог и водещ на семейни констелации. Практикувам като терапевт в метода за лекуване на травми Compassionate Inquiry на д-р Габор Мате. Основен фокус в работата ми са травмите от детството и междупоколенческите травми като причина за затрудненията и заболяванията в живота ни. Водя групов процес „Лекуване на вътрешното дете“ (childhood deconditioning) в 10 сесии за трансформиране на обусловеностите от детството и свързване с автентичната ни същност.
Повече за работата ми: https://soulmovements.bg/