Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/10/2015 - 11/10/2015
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 285 лв

Водещ Асмита и Чинмая

Резервирай


Имаш ли чувството, че нещо същностно в общуването между теб и твоя партньор липсва? Копнееш ли за повече близост? Имаш ли усещането, че не използваш напълно личния си потенциал, а и този на връзката?

Този семинар е насочен към утвърдени, дългогодишни двойки, които искат да внесат повече интимност и удовлетворение в отношенията си, както и към млади двойки, които търсят нови начини на дълбоко свързване, като база на техните отношения.

В първия ден ще започнем да отваряме интимното пространството и да изследваме неговите елементи. Ще разберем какво е необходимо, за да изградим дълбоко и удовлетворително партньорство. Ще се учим да сваляме защитите си и да общуваме честно и от място на уязвимост и отговорност. Ще откриваме как наши минали разочарования и емоционални наранявания, както и неизказана истина и тайни, ни държат отдалечени един от друг и възпрепятстват свободния поток на любов и енергия помежду ни.

Във втория ден ще положим основите на една фундаментално нова и различна концепция за секса. Секс, базиран много повече на контакта между партньорите и онова, което се случва, когато се отпуснем и доверим на момента, отколкото на правене и преследване на повече еротично удоволствие или оргазъм. Секс, който свързва, лекува и подхранва любовта. След кратко теоретично въведение, последвано от партньорски упражнения за навлизане в тантричното пространство, всяка двойка ще има възможност в рамките на деня да експериментира с наученото в стаята си.

Последният ден ще е отворен за споделяне, индивидуална работа и набелязването на следващи стъпки в партньорството.

Медитацията е същностна част от този тридневен процес.

Програмата на семинара може частично да се измени според нуждите на групата.

Всички партньорски практики се случват само в рамките на двойката.

Участието в семинара изисква предварителен разговор (Skype) на двойката с водещите. За повече информация и заявка за участие: pantha.asmita@gmai.com, Росица Богданова  или Петя Савова 0889 263164

Местата за участие са ограничени до 6 двойки. След запълване на бройката тече записване за следващите издания на семинара.

Какво е необходимо да си донесете: удобни дрехи за залата ( ще се движим, ще танцуваме, ще седим на пода), голяма плажна кърпа, тънък чаршав или шал за завиване и масажно олио. Дрехи според сезона.

Дати:  08 – 11.10.2015

Начало: четвъртък (08.10) в 20 часа с вечеря и вечерно събитие, приключваме в неделя (11.10) около 17 часа.

Цена за участие: 285лв. за участник (включва 3 нощувки, 3 пъти дневно вегетарианска храна и такса участие).

Плащане по банков път:

Росица Валентинова Богданова
FiBank
IBAN: BG69 FINV 9150 10EU R06Q YG,
BIC: FINVBGSF

Водещи:

IMG_20150817_073700Асмита (Росица Богданова) е в сферата на личностното израстване от около 20 години. През последните осем години живее в Германия, от които пет в Семинарен Център и Тантра Институт „Siddhana“. Там тя се отдава на дълбоко вътрешно вглеждане и изследва темите на партньорството, интимността и сексуалността. Нейн основен фокус е работата с вътрешното дете ( в рамките на „Learning Love Institute“), като основен път за разрешаването на трудностите и конфликтите в партньорските отношения.

IMG_20150817_075359Чинмая (Марко Янтке) е роден в Германия и е тон инженер и музикант по професия. Започва духовния си път преди около 30 години и е обучен в различни телесно ориентирани терапевтични методи, като Rebalancing, Tantric Shiatsu, Water balancing, както и Reiki, Energy Healing, различни тантра направления и в работата на „Learning Love Institute“. Има дългогодишен опит, като телесен терапевт в множество духовни центрове по света.

Асмита и Чинмая са двойка в живота и споделят визията за интимното партньорство, като духовен път.