Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/01/2017 - 29/01/2017
18:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 180 лв

Водещ Мокша

Резервирай


Тайландският (Тай) масаж произлиза директно от йога, аюрведа и тантра, но е облечен във формата на будизма. Още от самото си зараждане Тай масажът е вид духовна практика, която хората споделят с цел да се развиват духовно и в същото време да си помагат здравословно.

Изхождайки от духовните принципи, на болестите се гледа като на вид енергиен дисбаланс и терапията е насочена основно към възстановяване на този баланс. Самата енергия се движи по енергийни канали, които макар и да не са физически, е възможно да бъдат достигнати и повлияни чрез натиск по елегантен и прецизен начин.

По време на уникален практически семинар ще се потопимв тайнството на Тай масажа за 15 интензивни часа.

Ще разгледаме основните принципи и похвати.

Ще можем да даваме  и получаваме.

Ще експериментираме и учим.

Ще танцуваме свещения танц на Тай масажа.

Този семинар е подходящ както за напълно начинаещи, така  и за хора с опит. Целта е да се даде добра основа, върху която хората да се развиват.Ще бъде представена съвременна и в същото време автентична гледна точка върху Тай масажа.

В рамките на семинара ще се научим да обработваме задната и предната част на тялото, ръцете, краката, врата и главата.

Водещ: Мокша

Мокша е дипломиран рехабилитаор и работи като терапевт от 2000г.Асистира на международни семинари по Тай масаж в Гърция, Испания, Тайланд. Обучавал се е при Кришнатакис (Гърция) и  Давид Лут (Франция) в Съншайн хаус (Гърция), член на меджународно призната школа за Тай масаж – Съншайн Нетуърк (Лаху / Тайланд), създадена от един от най-големите западни майстори в Тай масажа Ашоканада (Германия). Преминал е и обучения в Бали при Арно Лермит (Бали / Франция) и Гуен Уилямс (Австралия). Практикува йога и медитация, и при работата си с клиентите използва техники от класическата кинезитерапия, комбинирани с разбирането на изтока за енергийната структура на човека.

Цена: 180 лв. В цената са включени:

2 нощувки в прекрасна тематична стая

2 закуски, обяди и вечери – вегетариански, домашно проготвени

15 часа обучение в Тай масаж

2 йога практики

Сертификат за покрито 15 часово обучение

Информация и записване – www. trinityretreathouse.com; moksha@yogamandala.net;0894 488 804; 0896 261 016