Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/05/2017 - 14/05/2017
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 200 лв

Водещ Деси Атанасова

Резервирай


Темата за здравето на човека е в основата на съществуването. Радостта от живота винаги се помрачава, ако здравето отсъства. А сме чували, че именно радостта е тази, която най- много трябва да ценим тук и сега! Колкото повече еволюираме, обаче, толкова по- нездрави ставаме. Сякаш губим връзката със самите себе си все повече и живеем на автопилот, движени от фактори, които са извън нас. Как да си върнем баланса? Имали ли сме го въобще някога?! Когато сме болни, когато сме тъжни, когато сме в депресия, когато имаме заболяване, ние се отпраяме към болницата и лекарите, за да получим там помощта, вниманието, съчувствието, което дори самите ние не сме готови да дадем на своето собствено същество. Причините за заболяванията са много и най- различни, но те почти винаги са вътре в нас, в нашите емоции и психика, в нашата собствена гледна точка.

На този ритрийт ще потърсим в себе си смисъла на съществуването си. Ще имаме време да помислим кои сме и какво желаем в живота си. Ще научим похвати, които да ни помагат, когато сме болни, когато сме объркани, когато сме тъжни и самотни. Правейки йога, медитирайки, общувайки в семинарната част, ще се откъснем от всички „трябва“, от всички задължения, от всички изисквания, които сами си поставяме, от бързането и стреса на града, за да освободим място вътре в себе си за ЛЮБОВТА КЪМ САМИТЕ СЕБЕ СИ.

От сърце Ви каня на този уикенд, в който ще се разхождаме заедно сред гората на Априлци, ще учим заедно лесни похвати за самопомощ, защото напрактика познаваме себе си най- добре. Да се доверим  другиму, било той лекар или гуру, за на нашето физическо здраве, психика, ум и душа днес не е най- разумното нещо.

Темите, които ще обсъждаме са:

  • Как да живеем, за да си върнем хармонията отвътре?
  • Как да допуснем в живота си повече любов?
  • Кои са нашите спасителни инструменти при депресия и апатия?
  • Как да подобрим ситуацията с енергийни методи.
  • Методи за защита от негативни енергии.

 

На този уикенд, ще се опитаме да намерим пътя към себе си и своето здраве и баланс с физически упражнения, дихателни техники, прилагайки артистични способи и различни медитации. Ще подходим научно, интуитивно, артистично, за да опитаме да излезем от парадигмата, в която задълженията, изискванията, напрежението и стреса смачкват Божествената любов, от която всяка душа е изтъкана.

Каним те на този ритрийт, за да обновим ЗАЕДНО себе си в дълбочина и така да открием радостта, която да блесне и озари всеки от нас.

 Програма:

Петък

17.00ч. Настаняване, разходка из Априлци.

19.00ч. Вечеря

20.00 ч. Запознанство, медитация, ритуал за изчистване на аурата с кристали, аромати и молитви.

Събота

08.00 – 09.00 – Сутрешна йога

09.00 – 10.00 – Закуска

10.15 – 12.00 – Лекция „Самолечение- формули и техники“

12.30-  Обяд

13.00- 16.00 –  Свободно време.

16.00 – 17.00-  Арт терапия с рисуване по тема за осъществяване на определени цели в живота ни

17.00 – 18.30 –  Йога и медитация

19.00- Вечеря

Неделя

08.00 – 09.00 Сутрешна йога с Деси

09.00 -10.00 – Закуска

10.15 -11.30 Разходка и време за спорт

12.00 – Обяд

13.00 – Разговори и въпроси.

14.00 Отпътуване от Тринити.

*  Цена – 200лв. на човек, която включва 2 нощувки+ 6 вегетариански хранения, 3 йога- енергийни практики и медитации, ритуал за изчистване на аурата с кристалотерапия, аромотерапия и молитва, семинарна лекции с Деси, печатни материали за всеки участник.

– разходки сред природата ;

– възможност за разговор и изготвяне на индивидуална йога програма и хранителен режим от Деси, съобразени с вашите нужди, вкусове и специфични здравословни проблеми, независимо от естеството им;

– Ще получите и подарък:  енергиен защитен амулет от естествен кристал, изработен от Деси със специална молитва https://www.facebook.com/desiatahandmadecrochetaccessories/?fref=ts  Може да го използвате като ваш помощник при всякакви болестни усещания, в моменти на ниско ниво на енергия, тревожност или, когато сте обгърнати от негативни мисли и усещане за нелюбов.

За записване и въпроси: Деси Атанасова 0899 774058 или на ЛС https://www.facebook.com/Йога-с-Деси-886986321332189/?fref=ts

Или на тел.: 0894488804

info@trinityretreathouse.com

www.trinityretreathouse.com

Водещ:Десислава Атанасова : Художник, майка, търсач и откривател на истината и красотата в света. Занимава се с преподавателска работа от 2014г. Осъзнава, че силата на йога и работата с тялото е мощен инструмент за промяна на съзнанието. Целта на душата й в този живот е да помага на другите да се чувстват добре физически и емоционално, да са наясно с истината за себе си и пътя на душата си.  Промяната в гледната точка и начина на мислене са жизненоважни за оцеляването на всеки човек, който желае мир, успех, здраве, яснота в живота си. В ЙОГА открива нови светове – асани, съчетани с дихателни техники, релаксация и медитация. В практиките си Десислава използва йога- техники от различни традиции и учения. Красотата, любовта, радостта и усмивката са основните градивни елементи, на които стъпват нейните часове. Практиките с Деси може да гледате по wness.tv, както и да посетите редовните и специалните й часове в „Мандала“ и „Амрита йога“.  Деси е инструктор по йога, посетила е редица курсове и семинари по крия, кундалини йога, пилатес, медитативни, дихателни техники и обучения по здравословно хранене. С висше икономическо образование е и хоби – рисуване и ръчно изработване на аксесоари от естествени кристали. Работи с енергийни методи, билки, кристали, ментално лечение, медитация, алтернативни практики. Вярва, че животът е красив и трябва да се изживее с усмивка, в радост, с позитивна емоция. Според нея всички трудности в живота ни идват с цел да ни направят по- силни, по- добри и по- смирени. На всяка цена трябва да намерим път към радостта и добротата, към приемане на другите, на различните и  колкото по- отворени сме за развитието си като духовно същество, толкова по- и бързо ще настъпи трансформацията, здравето, радостта да живееш СЕГА с откровена усмивка!