Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/09/2016 - 25/09/2016
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен

Водещ Аида Марковска

Резервирай


„ЕКСКЛУЗИВЕН СЕМИНАР „Работа с предците, изчистване на родова карма и получаване на чиста родова енергия“,
гр. Априлци, Тринити център, СЕПТЕМВРИ 2016 г. от 22-ри до 25-ти, три нощувки.ЛЕКТОР И ВОДЕЩ: Аида МарковскаРод – дума, която носи много сила и много значения. Род,
родина, народ, роднини… В речника род е група от хора, които са свързани по
между си с кръвна или брачна връзка. В рамките на на семинарите думата род
означава много повече.Род това е група от души, от същности, в която тече и се
движи информация, която наричам родова енергия. В рода хората са свързани по много начини:·

– По кръвен път – или по пътя на физическото им
създаване·
– По емоционален път: копнежи, неосъществени
връзки и т.н.·
– По пътя на законите на рода: брак, съжителство,
довеждане, природство и т.н.·
– По други начини: напр. побратимяване,
осиновяване и т.н.
Получаването на чистата светлина на родовата енергия ни дава възможност да бъдем себе си, да постигнем нивата на достойнство и успех, които сме избрали и които ни принадлежат по силата на нашия избор.

ДА ПОСВЕТИМ ТРИ ДНИ САМО НА ТОВА…и ЖИВОТЪТ СТАВА ОСЪЗНАТ И СИЛЕН!
Семинарът е посветен на сериозната и задълбочена медитативна работа с нашите предци – прародителите от нашите два рода, бащиния и майчиния и чрез тях ще открием и почувстваме своята родова си енергия, покровителите на двата ни родителски рода и тези, от които и чрез които сме тук и сега, проявени на нашата земя. Свързваме се с членовете на нашите семейства, основателите на рода и корена ни, искаме от тях прошка, виждаме и усещаме родовите си проблеми, задачи, пречки, но също и родовите успехи, сили и преимущества. Какво е загубил родът ни през вековете, какво е спечелил и как това се отразява върху настоящия ни живот. Всеки от нас намира отговорите на въпросите защо в живота му се случват нещата, къде е корена на нашите таланти и неудачи, измолваме прошка от родовата си памет и даваме сами опрощение, като приемаме своите родители и предците си с чистота и обич. След това ще съберем получената енергия, ще я разгърнем и изпълним с любов, след което ще я изпратим напред по нашия път и по пътя на нашите потомци, за да може да достигне в нашето бъдеще. Да си припомним кои сме, от къде сме, кой е Бога ни, коя е земята ни, защо сме тук и как може да помогнем на нашата цялостност тук и сега да се реализира. Влиянието на свързването с родовата енергия върху живота на човека продължава с години, насочва в правилната посока курса на неговите стремежи и успехи.

В програмата на семинара:
Работа с баща и майка, работа с бащиния род и майчиния род, работа с братя и сестри, работа с баба и дядо, отработване на лична родова карма, работа с некръвни роднини, работа с потомците, изчисване на карма на българския народ.

Семинарът ще се проведе в АПРИЛЦИ, в ТРИНИТИ ЦЕНТЪР на 22, 23 и 24 септември, с отпътуване на 25-ти от 10,30 до 17,30 часа.
ЗАПИСВАНЕ и ВЪПРОСИ: АИДА 0888 727094 и adi@boss.bg

Цена на нощувка в Тринити център с брънч и вечеря: 45 лв на човек в двойна или тройна стая.

За резервациите за нощувки:
info@trinityretreathouse.com
За резервации и наемане на стаи: 0894 488 804 Деви (Теодора Рачева) – основател: 0894 488 808 като кажете, че е за семинара на Аида.

За нощувките е необходимо предплащане.
Ритрийт център ТРИНИТИ се намира в град Априлци, кв. Ново село, ул. Малина (на 20 км. от Троян) в подстъпите към Централен Балкан до брега на Острешка река, която наблизо се влива в река Видима. Априлци е курорт с отлична пътна инфраструктура, комуникативно и популярно място за почивка и релаксация. В миналото тук е действал балнеосанаториум за проблеми с белите дробове и районът е известен като място с много чист и позитивно йонизиран въздух.

Ритрийт център „Тринити“ е с много добро географското положение, тъй като се намира в сърцето на България. До Априлци може да се стигне с междуградски транспорт от всички по-големи и по-малки градове из цялата страна.

Цена на семинара: 160 лв.
За семейства и роднини: 10% отстъпка.
Аида Марковска:
„Като рейки учител и холистичен терапевт, търся и насочвам в духовните практики себе си и своите приятели. Практикувам и преподавам холистични методи за лечение от 10 години и за мен това е основно житейско призвание. Вярвам в баланса и възможностите за единение, предоставени ни от Твореца. Аз съм убеден оптимист, затова търся и откривам най-добрата и светла страна, която притежават хората, извеждам я на преден план и я осветяваме заедно, за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.
С промяна на родова съдба и изчистване на родови програми се занимавам от 2010 г. Провела съм няколко десетки семинара „Работа с предците“ в Пловдив, София, Кърджали, Карлово, Бургас, Стара Загора. През тези години участниците в семинарите откриха силната си връзка със своя род, намериха сили да преминат през поредици от изпитания, решиха здравословни проблеми, уредиха имоти и наследства, започнаха нов живот с нови партьори, но най- сладкото от всичко е, че има нови 7 дечица на света, които се появиха след усилената работа на родителите си в семинарните дни и след тях.
През 2009 заедно с приятели и съмишленици в Пловдив, основаваме “Клуб Рейки в Пловдив», а през 2014 г основаваме и сдружение с нестопанска цел. Заедно работим за постигане на хармония и пълноценен живот чрез трансгенерационна терапия, работа с рода и родова карма, Рейки, Изис Сейким, Ангелска терапия, психобиология и други. Сдружението ни е основен организатор на Ангелския фестивал в Пловдив и съорганизатор на Фестивала на здравословния живот «Здравей, здраве!» .“
https://www.facebook.com/aida.markovska?fref=ts