Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/11/2017 - 02/12/2017
18:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 495 лв

Водещ Мокша

Резервирай


С радост те каним за първи път на това разширено въведение в Тай масажа. За първи път ще можем да се потопим дълбоко в тайнството на Тай масажа. По време на тези 5 интензивни дни ще можем да отделим време за йога, медитация и много практика на тай масаж. Ще покрием всички основни похвати. Ще работим с тялото по гръб, по корем и от странична позиция.

Тайландският (Тай) масаж произлиза директно от йога, аюрведа и тантра, но е облечен във формата на будизма. Още от самото си зараждане Тай масажът е вид духовна практика, която хората споделят с цел да се развиват духовно и в същото време да си помагат здравословно. Изхождайки от духовните принципи, на болестите се гледа като на вид енергиен дисбаланс и терапията е насочена основно към възстановяване на този баланс. Самата енергия се движи по енергийни канали, които макар и да не са физически, е възможно да бъдат достигнати и повлияни чрез натиск по елегантен и прецизен начин.

Тай масажът не е възможно да се опише просто като механична терапевтична практика. Той е форма на активна медитация и практическо приложение на принципите на будизма. Тай масажът ни учи как да даваме, но и как да получаваме. Това е форма на общуване отвъд разума и думите. Тай масажът е докосване от сърцето.

Всеки участник ще получи сертификат за 35 часа изкарано обучение.

Дати 27.11-02.12.2017

Къде; Тринити

Цена: 495 лв

Цената включва 5 ночувки със закуски, обяд и вечери, целия семинар и сертификат за завършени 35 часа обучение

Водещ: Мокша