Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/07/2016 - 01/08/2016
9:00 - 18:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 350 лв

Водещ Пламен Топузов

Резервирай


Най – сърдечно ви каним на семинара „Алхимия на съзнанието“ в “Trinity Retreat House” от 29 юли до 1 август. Предлагаме ви пакет с включен семинар „Алхимия на съзнанието“ , сутрешни йога практики, 3 нощувки с включен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря), разходка до Видимското пръскало и водни посвещения в прохладни местни вирчета. По време на семинара ще получите ясно ръководство как да балансирате своите мисли и емоции, за да успеете да се измъкнете от кръговрата на ежедневните стресови ситуации, които водят до потискане на пълния ви потенциал. Знанията и техниките, включени в семинара са изцяло насочени към вашите мисли и чувства, опознаването и разграничаването им в дълбочина, балансирането на мъжкото и женското начало във вас, така че да познаете една непозната до момента страна на автентичния ви аз. Вярваме, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

Събиране на групата след вечеря на 29 юли, петък, за едночасова беседа и синхронизиране на енергията помежду ни. Събота и неделя ще протекат по следния начин –  сутрешна йога с Деви, следва закуска и начало на семинара „Алхимия на съзнанието“ . Семинарът е с продължителност от 09:00 ч до 18:00 ч, като има пауза за обяд и допълнителни кратки почивки. След семинара имаме вечеря и време за споделяне. В понеделник отново ще стартираме деня с йога практика, след закуската ще имаме отделен час за обща медитация. След обяд ви предлагаме разходка до Видимското пръскало и къпане в прохладни вирчета, по желание. Ще завършим с кратка церемония по закриване, изпълнена със споделяне на безусловна любов и много прегърдки.

Пламен е ученик на Друнвало Мелхизедек (основател на School of remembering, автор на „Цветето на живота“ и др) и д-р Катрин Шейнбърг (оснвателка на School of images, автор на „Кабала и силата на сънуването“) и е разработил системата „Алхимия на съзнанието“.

Цената на пакета е 350 лв

Депозит от 100 лв ще ви гарантира място.

Разполагаме само с 20 свободни места.

 

За информация и записване – 0894488804

info@trinityretreathouse.com

www.trinityretreathouse.com