Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/12/2019 - 22/12/2019
20:00 - 15:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 185лв до 1 декември; 210 лв след това

Водещ Росица Божкова (Ука)


ова е ритрийт за свързване с първа чакра, с началото на живота.

Тялото, здравословното състояние, материалното обкръжение, парите, домът, семейството, начинът по който се свързваме с другите, са все маркери, които ни показват какво е състоянието на нашата първа чакра.

Когато тя е наранена:

 • Трудно ти е да проявиш това, което искаш от живота.
 • Трудно се фокусираш и постигаш целите си.
 • Имаш страхове и тревожност.
 • Често страдаш от липса на пари.
 • Носиш постоянно чувство, че не струваш и не принадлежиш.
 • Бързо приключваш връзките си, трудно ти е да се свързваш с другите.
 • Имаш склонност към депресивност, чувство за празнота и безсмислие.

ПРОМЯНАТА:

 • Можеш да манифестираш и привличаш към себе си това, към което се стремиш.
 • Харесваш себе си и тялото си.
 • Чувстваш увереност що се отнася до парите, доброто им управление и това винаги да имаш достатъчно за твоите нужди и желания.
 • Чувстваш, че принадлежиш и имаш силна връзка със семейството и/или приятелите си и като резултат се чувстваш желан и обичан.

На този ритрийт ще изследваме своите ограничаващи вярвания, свързани с горепосочените теми, както и ще работим по тяхното освобождаване. Ще използваме методи от енергийната психология,констелации,холотропно дишане и други,за да надникнем в дълбоките пластове на несъзнаваното.

Как сме дошли на този свят, как сме заченати, износени и родени, се оказва, че е от голямо значение за това как се възприемаме и оценяваме самите себе си, доколко си позволяваме да посегнем към трапезата на живота, да заявим своето място и да отстояваме себе си. Правото да бъда и да имам разцъфва от нивото на тази чакра и когато тя е наранена , личността ни се съгражда върху подвижни пясъци, които ни поглъщат при първата дълбока криза. Същевременно, това е и периодът, за който нямаме съзнателни спомени и дори да чувстваме, че нещо не е наред, не знаем как да променим нещата.

Едва напоследък в съвременната психология се откриват методи, позволяващи работа с най-дълбоките нива, отпреди думите, отпреди съзнателните спомени. Това са ребъртинг, дихателна сесия, която чрез хипервентилация провокира изтласканите спомени да изплуват на повърхността и да се интегрират в Аз-а, констелации за раждането, които посредством усещанията на предствавителите възстановяват картината на вътреутробния период и раждането и позволяват осъзнаването да случи изцелението и възстановка на раждането, която провокира пренаписването на едно ново начало в любов, приемане и свързване с източника на живота, с майката, бащата и предците.

На този ритрийт с тяхна помощ ще се гмурнем надълбоко, за да извадим съкровището на живота и да го отворим за света. Предстои ни дълбока и нежна работа с най -дълбоките пластове на несъзнаваното, за да вдишаме истински живота .

„Излекуването на Първа чакра предполага да се върнем към детето в себе си и да възкресим чувството, че сме желани, свързани с другите и почитани, което е трябвало да се породи в ранните ни години.

Ключови думи:

Интеграция, свързване с майката и бащата, с предците.

Да вземеш живота си от родителите, с приемане, благодарност и любов. 

Да оставиш товарите и да продължиш напред !

Кога: 20-22 декември

Къде: Априлци, къща Тринити

Цена: 210 лв. – с включени две нощувки, храна и всички практики

При записване и заплащане до 1 декември –  185 лв.

Програмата започва от вечерта на петък, след настаняване и вечеря от 20:00 ч и приключва на 22 декември , неделя към 15 ч.

Носете удобно облекло от естествена материя, без ципове и копчета.

За водещата:

Росица Божкова / Ука е психолог, йога инструктор, хипнотерапевт, фасилитатор на семейни констелации и на групи за себеразвитие, основател на студио Янтра и на първата школа по пренатално възпитание , автор на книгата “Докато аз и ти сме едно”