Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/09/2019 - 23/09/2019
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 232 лв

Водещ Деви


Кога 20.09 – 23.09 

Равноденствието, както говори и самото име е моментът на равнопоставеност на светлината и тъмнината. В този ден денят и нощта изравняват своята продължителност и това ни дава възможност да преживеем този баланс и в живота си. Това е преходен момент, който символизира преминаването от горния в долния свят. В този ден според гръцката митология, богинята Персефона слиза в подземното царство при своя чичо и съпруг Хадес. Майка и – Деметра, богиня на плодородието и изобилието остава в горния свят и започва да скърби за своята дъщеря, което довежда зимата на земята. Символиката на този мит е в нашето собствено слизане в подземния свят, или обръщането ни навътре. Това се случва и буквално – прекарваме все повече време в домовете си и все по-малко навън. Този ден, преди да прекрачим прага на дълбокия вътрешен свят е важно да направим равносметка и да благодарим за топлината на лятото и даровете, които сме получили. Можем да си припомним ключовите моменти и какво ще остане от тях в нас завинаги, като печат от лято 2018. Да намерим сили в себе си да благодарим за всички раздели и да намерим радост да възхвалим всички важни срещи. 

Когато приключим с този процес е важно да обърнем поглед към следващите три месеца, до момента на зимното слънцестоене, когато слънцето ще се роди наново и Персефона ще започне с малки крачки да се заръща към горния свят, за да излезе на светло отново през пролетното равноденствие. 

Хубаво е този уикенд да направим пречистване и да се освободим от ненужното, което само блокира потока на енергия. Добре е  да погледнем и към връзките си и да признаем кои връзки ни подхранват и кои ни ограбват от енергията. Обикновено тези връзки, които ни ограбват са мъчителни и ни държат приковани. 

В този уикенд ритрийт ще практикуваме детоксикираща йога и ще пречистим тялото си с миофасциална ин йога. Ще имаме време за медитация и рефлексия, за да направим прехода осъзнато и да не попадаме под воала на тъгата и депресията с настъпването на мрачните дни. 

Ще изпълним и 108 цикъла Поздрав към Слънцето, за да активираме вътрешното слънце и да усещаме топлината му в студените дни. 

Менюто ще е подхранващо и подходящо за сезона.

Ще научите и как да подхранвате органите си според ТКМ, за да остане енергията ви висока през всеки сезон. Есента е сезона на белият дроб и дебелото черво и е подходящо да се направи пречистване на тези органи в този сезон. 

Подхоящо за семейства и деца. 

Цена за деца – до 2 г – безплатно

от 2 до 12 г. – 90 лв за цялото време 

над 12 г. – 130 лв. 

Включено:

Три нощувки в споделена стая 

3 закуски и 3 вечери 

1 х Детокс йога

1 х Виняса йога 

1 х 108 цикъла Сурия Намаскар 

2х Миофасциална ин йога за всички органи и бял дроб и дебело черво 

Екстатични танци 

Разходки в природата 

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi 

Къде: Тринити ритрийт център 

Цена: 232 лв

За инфо и записване – deviflow108@gmail.com 

0894488808